Mamici de fulgusori (146) - HAI Dymomo+Andrutza!!
Raspunsuri - Pagina 13
monis5 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui strumfy_12 Am gasit ceva informatii despre "tarifele" in cateva spitale din tara. Sper sa va fie de folos! http://www.copi lul.ro/Cat_ne_costa_nasterea-a6072.html |
Senzational... ce stiu frate moasele de la Polizu sa faca de banii aia?!?!? Si ce stil de articol... asta e, atata costa spaga in Romania, live with this... .
citat din mesajul lui krelia dankutza...daca nici in banala crema de galbenele nu mai putem avea incredere...apai eu ma las pagubasa.....aia nu...aia nu...da' ce ****** e bun pana la urma??? |
Puiutz, eu am luat crema de galbenele de la plafar care contine asa: extract de flori de galbenele, vaselina, lanolina, ceara si ulei de lavanda... Acuma ce o mai avea in plus cine stie , dar macar nu scrie pe ea in clar ca are petrol... sau mai stiu eu ce
citat din mesajul lui shtephy Monis ce faci maine la spital? |
Pai cred ca nimic, vad parcul spitalului care e plin de copaci f misto..., stau pe o banca... admir nebuneala de la intrarea in Piata Victoriei, meditez putin cum ca de acum incolo nu voi mai fi niciodata singura si ca totul se va schimba iremediabil ... de astea. Ca simptome nu am si poate doar sa-l intreb pe nea daca nu se uita putin la bebelus sa fie totul ok cu el. Ca daca mai are stat la clocitoare, sa stea dragutzul linistit...
citat din mesajul lui loremunteanu Buna! Imi cer scuze ca dau buzna peste voi... Am o trusa epidurala Braun Perisafe Plus; a fost 122Ron si o dau cu 80 Ron (expira in 2012). |
Iote, fetele de la Filantropia care va intrebati de trusa Braun... super treaba...
citat din mesajul lui andrutza M-am intors acasa tot cu bb la purtator. Dupa examinarile de rigoare, doctorul a concluzionat ca am colul prea inchis si ma chinuie daca imi declanseaza acum, ce-i drept m-a cam durut cand m-a controlat M-a programat pentru miercurea viitoare, sa fiu la 8 dimineata la spital, ca deja bebe are aproximativ 3,900 si ceva si e groasa... |
Bine te-ai intors la noi . Iti tinem pumnii pana la final... oricum, poate se declaseaza singurica intre timp... ca altfel am auzit ca e cam dureroasa declansarea...
monis cu poze
sapt 38
lylyana.ion spune:
raluci, cam rarut p-acilea de la o vreme. tot mai mergi la scarbici?
mai aveti un mail
Lili 37 cu Alexandru
shtephy spune:
citat din mesajul lui krelia eu am inteles asa: - cu ulei/lapte de corp....dupa baita..da? - cu crema speciala cu oxide zinc, doar cand face eritem din ala, la popou? (se da si in alte parti, cumva...sau in alte cazuri..de ex. simple iritatii de la scutec) - crema de galbenele se da in un vreun moment/caz anume?..de ex, daca s-a iritat de la scutec, in loc de crema cu oxid, ii putem da cu galbenele? aberez...sau....macar ma apropii de adevar? |
-eu am inteles ca se poate face masaj si inainte de baita cu ulei de corp, dar eu nu am prestat asa never.De fapt nu am folosit ulei ci o crema hidratanta pentru masajul de dupa baita.
-eu stiam ca oxid de zinc au doar cremele care trateaza eritemul fesier sau iritatiile usoare de scutec.Chiar nu am observat sa usuce pielea funduletului sau pasaricii.
- galbenele am incercat atunci cand s-a inrosit la fundulet ,dar nu am vazut sa functioneze.Am mai incercat sa o spal,de fapt tamponez si cu ceai de galbenele cand ii scimbam scutecul,dar e posibil sa fi asteptat eu efectele miraculoase imediat ,poate nu am avut rabdare.
Sunt sigura ca te-am lamurit fix pix ,dar ti-am scris si eu parerea mea.
Mi-a placut apa termala Avene pentu popou rosu decat galbenelele.
Concluzia am alternat dupa caz bepanthene,crema cu oxid de zinc si apa termala.
_
Ramona , mamica Stefaniei(20nov2006) si 34+
Ramonika spune:
mai, nici o veste de la dymomo, dar din mesajele ei, eu am inteles ca e posibil sa nu nasca azi, doar se interneaza. deci probabil n-a nascut, daca n-a anuntat pe nimeni.
monis5 spune:
citat din mesajul lui camelia86 multumesc mult de primire fetelor! monis5 datele din listuta sunt corecte, cat despre ,david cristian este puiutul meu din burtica, de care sunt tare mandra.va pup pe toate 31+ |
Aha, i see, modificam la lista. Scrie si tu mai repejor 12-14 mesaje ca sa treci de moderare, da?
monis cu poze
sapt 38
suzyca spune:
maria va deranjeazain primul rand vreau sa va multumesc pt toate gandurile bune pt toate mesajele de incurajare pe care le am primit in spital din partea voastra am avut un suport extraordinar din partea voastra si va multumesc inca o data.noi santem bine acasa de 5 zile papam dormim si luam in greutate eu m am refacut complet cu somnul un pic in urma dar nu conteaza.felicitari tuturor mamicilor care au nascut nu am apucat sa citesc tot din urma dar stau prost cu timpul.am sa mai intru zilele astea cand mai pot sa va dau mai multe detalii.stefhy din tot sufletul iti multumesc pt toooooooooooot te pupppppp,
dienutze spune:
Krelia, eu am citit, despre crema cu oxid de zinc, ca se da si in caz de iritatii pe la pliurile gatului, incheieturilor etc. Ma gandeam cum sa faca bebe iritatii acolo!? Poate vara de la caldura!
Eu inca nu m-am decis cu celulele stem!!!!!!!! Nu stiam daca se fac cu adevarat operatii in caz de ceva sau e pur experimentala treaba!Am gasit pe net asta:
"Fostul director executiv al Agentiei Nat#355;ionale de Transplant (ANT), doctorul Victor Zota, a declarat ca, in Romania, cu celule stem se poate face doar tratamentul bolii maligne de sange, respectiv leucemia, adica transplant medular. La randul lui, seful clinicii de obstetrica ginecologie de la Spitalul Elias, profesor doctor Radu Vladareanu, a declarat ca, in viitor, s-ar putea ca celule stem recoltate din sangele placentar sa poata fi folosite si pentru diabetul insulino-dependent la copil, dar acum singura utilizare este in transplantul de maduva. Habago a spus, de asemenea, ca perioada de depozitare a pungilor cu celule stem poate dura zeci de ani, "mai mult decat o viata". De exemplu, in lume exista celule criogenate de peste 23 de ani si sperma congelata de peste 40-45 de ani.
"
Inca sap!
35+ cu Ingrid Alexandra AMR 3 saptamani sa fim sanatosi!
shtephy spune:
Despre Dymomo asa am inteles si eu,ca nu naste azi obligatoriu.
Andrutza poate ai noroc ca intr-o sapt sa se declanseze travaliul...indus am inteles ca poate fi mai greu.Bine ai revenit sa ai grija de fetita ta bolnavioara.
Monis ok,am inteles.Poate se uita si la bebic sa nu mergi chiar in vizita
_
many_bani spune:
Monis, asa stiam si eu de "cazarea" de la Filantropia, ca in prezentare, dar cand am vazut aici alte pareri, am crezut ca a beneficiat prietena mea de alte conditii, ea nascand cu Dr.Peltecu (dir. maternitatii). De la ea stiu ca rezerva este cu TV si stai cu bebe si se plateste iar saloanele sunt cu doua paturi la fel de frumos amenajate dar fara tv. Ea nu a luat rezerva si nici eu nu am optat ptr. rezerva. Insa intrebarea mea acum este oare toate putem beneficia de aceste saloane de 2 paturi sau in fct. de influenta dr. Dar apropos ce cauti maine la spital?
Dienutze, Shtephy multi
38 + Vlad
shtephy spune:
citat din mesajul lui suzyca maria va deranjeazain primul rand vreau sa va multumesc pt toate gandurile bune pt toate mesajele de incurajare pe care le am primit in spital din partea voastra am avut un suport extraordinar din partea voastra si va multumesc inca o data.noi santem bine acasa de 5 zile papam dormim si luam in greutate eu m am refacut complet cu somnul un pic in urma dar nu conteaza.felicitari tuturor mamicilor care au nascut nu am apucat sa citesc tot din urma dar stau prost cu timpul.am sa mai intru zilele astea cand mai pot sa va dau mai multe detalii.stefhy din tot sufletul iti multumesc pt toooooooooooot te pupppppp, |
ce bine imi pare ca ne-ai scris,nu ai de ce sa imi multumesti.Vreau doar sa mai intri sa ne zici ce mai faceti ,cum mai papa gagalicea si desigur pozeeeeeee cu mami si puiuta ei dulce
.
_