Mamici de fulgusori (146) - HAI Dymomo+Andrutza!!
Raspunsuri - Pagina 12
loremunteanu spune:
Buna!
Imi cer scuze ca dau buzna peste voi... Am o trusa epidurala Braun Perisafe Plus; a fost 122Ron si o dau cu 80 Ron (expira in 2012). Daca e vreo fata interesata, va rog sa-mi dati un semn pe PM.
inca o data scuze de deranj.
Sarcini usoare in continuare si nasteri usoara! Felicitari proaspetelor mamici!
Loredana Eric-Mihai 24.09.2009 + Roni-Cristian08.02.2007
atelierul meu
www.flickr.com/photos/9549359@N04/sets/72157600613153381/" target="_blank">lenjerii copilasi
strumfy_12 spune:
Am re-editat mesajul.. trebuie sters spatiul ca sa mearga...altfel zice ca e reclama
33
dienutze spune:
Shtephy, nici eu nu mai stiu cate saptamani, in jur de 15 noiembrie. 16 ar da cel mai bine caci pica luni si nu prind weekend, dar sa vad cu nea dr cum ma inteleg. In acelasi timp 16 e cam tarzior, mamanul meu ne-a nascut cu 2 sapt mai devreme natural, deci s-ar putea sa ma apuce pana pe 16...
Voi merge inca o data sa ii vad mutrita doctorului pana atunci si ma va lamuri..sper.
Ce nu imi place e ca nu mai fac eco si am senzatia ca merg degeaba :(
Nu imi face nimic nimicut, nici tensiune, nici ascultat copilul nimic! Doar ma intreaba cum ma simt!!! Pana acum am facut eco macar, dar de acu ioc!
Krelia, m-ai terminat cu melodiile!!! Ce pustoaica eram...heheee!
35+ cu Ingrid Alexandra AMR 3 saptamani sa fim sanatosi!
camelia86 spune:
multumesc mult de primire fetelor!
monis5 datele din listuta sunt corecte, cat despre ,david cristian este puiutul meu din burtica, de care sunt tare mandra.va pup pe toate
31+
andrutza spune:
M-am intors acasa tot cu bb la purtator. Dupa examinarile de rigoare, doctorul a concluzionat ca am colul prea inchis si ma chinuie daca imi declanseaza acum, ce-i drept m-a cam durut cand m-a controlat M-a programat pentru miercurea viitoare, sa fiu la 8 dimineata la spital, ca deja bebe are aproximativ 3,900 si ceva si e groasa...
Andrutza si copiii ei dragi - Simona Andreeea (n. 17.01.2005) si 37+ Daniel Stefan
dienutze spune:
Andrutza, bine ai venit acasa si bine ca sunteti bine amandoi, nu mai fi suparata, bebe vine cand vrea el
35+ cu Ingrid Alexandra AMR 3 saptamani sa fim sanatosi!
krelia spune:
eh....bine ca v-am adus aminte de amintiri placute ...cu cantishelili ashelea ..
ia..ca mi-a mai venit o intrebare.....
eu am inteles asa:
- cu ulei/lapte de corp....dupa baita..da?
- cu crema speciala cu oxide zinc, doar cand face eritem din ala, la popou? (se da si in alte parti, cumva...sau in alte cazuri..de ex. simple iritatii de la scutec)
- crema de galbenele se da in un vreun moment/caz anume?..de ex, daca s-a iritat de la scutec, in loc de crema cu oxid, ii putem da cu galbenele?
aberez...sau....macar ma apropii de adevar?
krelia 37+ si printesu' mic, Rares-Mihai
raluci_b spune:
andrutza welcome
35+ Remus Andrei
www.popasmusic.com" target="_blank"> un strop de placere
www.petitieonline.ro/petitie-p47134046.html" target="_blank">petitie de semnat
AMR 5 SAPTAMANI
strumfy_12 spune:
Andrutza Bine ati revenit acasa! O sa ai un baiat mai mamos...dak tot vrea el sa mai stea la mami. Important e ca nu sunt complicatii..cat despre greutate nu totdeauna coincide realitatea cu valoarea de la ecograf.
33
lylyana.ion spune:
andrutza, important e ca sunteti bine, agitatele le vom scoate si peste o saptamana. am vazut ca ai acelasi dpn ca si mine, iar eu tot miercurea viitoare merg la control, doar ca voi merge la cabinet si nu la spital, deci nu ma poate opri, doar sa ma trimita la spital si sa vina si el.
Lili 37 cu Alexandru