Mamici de fulgusori (146) - HAI Dymomo+Andrutza!!

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Lalu_79 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Flavours

dap bimbomarket... eu am luat multe ca sa merite transportul - am luat carucior, patut de voiaj (in caz ca ma apuca vreun dor de duca), incalzitor, pompa de san, pernuta ca sa nu se aplatizeze capul,umidificator... si inca vreo cateva nebuneli dar nu mai tin minte ce ca memoria nu e pct meu forte

38 sapt

Acum imi bag nasul pe site.

36+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monis5 spune:

Citat:
citat din mesajul lui many_bani

Am terminat si eu de savurat cafeluta oferita de Andrecluj, multumsc
Bun venit burticilor care au scris de curand si pumnii stransi ptr. burticile care azi au marea intalnire cu bebelusii lor .
Despre trusa de anestezie , nu ma mai stresez, daca nu au, se duce sotul sa o cumpere si gata. Cat despre conditiile din Filantropia ( rezerve, saloane, acces tatici etc) poate intra Rony si ne da cateva detalii.
Monis tu cand ai urmatoarea vizita la spital? Eu merg sambata ca este dr. de garda si daca ea considera ca a sosit momentul imi vad si eu comoara. Sotul este putin suparat daca ar fi sa-mi faca cezariana sambata,inca doua prietene au nascut baieteii lor tot pe 31.10 (la diferenta de cativa ani) si nu vrea ca si bebe nostru sa fie odata cu ceilalti doi, toti ceilalti prieteni sunt in dilema cu cadourile si la care sa mearga, daca nu se serbeaza impreuna. Pe mine nu prea ma intereseaza, bebe sa vina sanatos.
Cami se pare ca dupa fetele de azi tu urmezi, totul este pregatit?
Shtephy tu cum esti? ma minunez cand vad cata energie ai, eu nu am mai fost la o plimbare in adevaratul sens de nici nu mai stiu.
Astept vesti musai bune. Pupici
38 + Vlad

Many - eu maine dau o raita pe la spital. Banuiesc ca ai lecturat www.spitalulfilantropia.ro/sectie_neonatologie.html" target="_blank">cu ce se lauda Filantropia. Intr-un fel inteleg faza cu data de nastere. Pe de alta parte... lucrurile astea chiar pierd din importanta in fata faptului in sine...

monis cu poze
sapt 38

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lylyana.ion spune:

ce greu merge DC-ul asta sau o fi de la mine...

v-am trimis un mail

Lili 37 cu Alexandru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dankutza spune:

CoriMami eu am fost la Spitalul Filantropia la un curs de puericultura - Scoala de Mame. Cursul are 4 module, 3 sustinute de o moasa si 1 de catre o asistenta de la neonatologie. Cursul se tine miercurea, timp de 4 saptamani la rand. Cum se termina un modul incepe altul. Este de la ora 5 si dureaza cam 2 ore. Moasa si asistenta iti raspund la orice intrebare ai. Este gratis. Daca vrei certificat de puericultaura pt sot, te inscrii pe o lista si platesti 10 lei. Este foarte interesant. Se vorbeste despre sarcina, travaliu, tipuri de nastere, ce sa contina bagajul, ingrijirea nou-nascutului, etc. Intra pe siteul spitalului, ia nr de tel de la sala de nasteri si suna sa vezi daca a inceput deja un curs, sau cand o sa inceapa urmatorul. Din cate stiu eu se incepe in prima miercuri a fiecarei luni. Dar nu este o regula batuta in cuie. Daca ai rabdare sa te uiti in spate, eu am postat tot ce am invatat la curs.
In plus, la BabyExpo, se sustin niste seminarii de catre psihologi. Eu am fost la 2 seminarii, sustinute de catre Mihaela Zaharia. Aici s-a vorbit de partea psihologica a nasterii, ce schimbari intervin dupa ce vine bebe, in familie, in cuplu, in organismul mamei, etc. AM mai participat la inca un seminar sustinut de cei de la Cord Blood Center.
Eu acum, nu vreau sa spun ca la seminariile si cursurile la care am fost m-am desteptat, dar macar mi-am facut o idee despre unele lucruri, din punct de vedere fizic, psihic si emotional.

Krelia cremuta aia de galbenele are ceva care nu suna prea bine. Petrolatum imi suna a ceva care are la baza petrol, iar parafina nu e buna. Vorbeam si eu....

Mare dreptate au astia cand spun ca majoritatea accidentelor se petrec in casa. M-am lovit la un deget de la picior de nu mai pot. Mi s-a umflat degetul, cred ca l-am luxat un pic. Ma doare de lesin. Afara, sunt cu ochii in paispe sa nu ma impiedic si sa cad, si in casa... Pfui, da' ce am doare. Cred ca mi-a scazut si mai tare pragul durerii.

32+ moi si Cezara Maria
AMR 7+ saptamani pana la intalnirea cu Baby Boom.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dienutze spune:

[quoteDienutze,
in legatura cu sutienul de alaptat, ai incercat la Triumph gama Mamabel?E adevarat costa 80 RON dar este special facut si e din bumbac 100%.
[/quote]
Merci de pont, nu m-am uitat la ei, o sa intru sa vad.
Shtephy si imi place ca ne zici....greierasi, eu ma simt ca un...greieras balonas mai degraba O sa merg la triumph!
Many_bani, este normal sa ai emotiile astea, dar sunt sigura ca va fi bine! O sa iti tii puiul in brate si vei fi cea mai fericita mamica!
Dankutza, da la deget cu gel de arnica de la plafar, trage vanataia. Pup si ai grija de voi!

35+ cu Ingrid Alexandra AMR 3 saptamani sa fim sanatosi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns krelia spune:

cred ca majoritatea am trait vremurile astea...desi, ma intreb..de ce m-o fi pocnit cu genu' ata..ca eu ascultam alte feluri de muzichii ..da' parca mi-e dor asa....de atmosfera de atunci...

de fapt...cred ca e de la morcovi ...

astea asa...la o prima amintire

krelia 37+ si printesu' mic, Rares-Mihai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns strumfy_12 spune:

Am gasit ceva informatii despre "tarifele" in cateva spitale din tara. Sper sa va fie de folos!
http://www.copi lul.ro/Cat_ne_costa_nasterea-a6072.html

33

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns strumfy_12 spune:

Krelia...faine melodii...in weeend le-am ascultat si eu..dar il palise pe sot..deci nu cred ca e de la morcovi...

33

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns krelia spune:

dankutza...daca nici in banala crema de galbenele nu mai putem avea incredere...apai eu ma las pagubasa.....aia nu...aia nu...da' ce ****** e bun pana la urma???

pe bune daca mai inteleg ceva .....

dupa ce ca l-am trimis p'al meu si dupa tampoane ...acu' trebuie sa-i scriu si ce sa nu contina cremele..sampoanele..lotiunile..etc.....of...viata...

krelia 37+ si printesu' mic, Rares-Mihai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns shtephy spune:

Krelia mi-au placut la nebunie si imi mai plac toate hiturile de care mi-ai adus aminte ,dar la Celebration si Casablanca mi s-a facut pielea de gaina si mi s-au umezit ochii.Doamne ce minunate sunt .Cred ca aveam vreo 16-17 ani cand le pandeam la radio sau cautam sa imprumut vreo caseta cu melodiile acestea superbe.Eu cred ca fac tare bine la morcovei.

Sunt intr-adevar foarte multe rectrictii,te ia rau durerea de cap cand te gandesti ,cred ca o cale de mijloc e cea mai buna...zic eu.
Ai un sot foarte dragut ,cu siguranta va fi un tatic model.

Lylyana inca o data saru mana de mailuri,sunt bestiale.Si la mine merge raaaaaaaaaaaau DC ul asta

Dankutza uf ,uf,pup sa treaca.

Dienutze si eu.De ce AMR ul tau e 3 sapt ca nu mai retin daca ai zis.Stiu ca parca faci ceza dar ati programat-o deja?

Monis ce faci maine la spital?

Mihamora voi ce mai faceti?Tot fara tati?Treaba e gata?

Many bani e perfect normal ce simti tu acolo.Intr-adevar iti va fi dor de burtica dar cine stie poate o sa mai incercati o data peste o vreme .Sunt convinsa ca Vladut va fi perfect sanatos iar tu vei fi o mamica foarte fericita si iubitoare. Cand mergi la spital,dimineata?

Shtrumphy la mine nu merge linkul cu tarifele.

_
Ramona , mamica Stefaniei(20nov2006) si 34+

Mergi la inceput