Mamici de fulgusori (146) - HAI Dymomo+Andrutza!!
Raspunsuri - Pagina 10
Lalu_79 spune:
Despre sterilizator, eu sunt in cautari...nu stiu la care sa ma opresc.As vrea sa nu depind de firma respectiva si la biberoane...Vreau sa-mi iau pompa Isis manuala, deci ar fi bine sa incapa si ea in sterilizator....Poate dau peste vreo farmacista draguta care sa ma lase sa testez un biberon de la o alta firma in sterilizatorul avent pt microunde....si scap si de grija asta.
Flavours,tu de care ti-ai luat? Poate ma inspiri si pe mine
36+
shtephy spune:
greierasi
Ma intreb ce or fi facand fetele noastre ,Dymomo si Andrutza ,si+or fi intalnit comorile? Abia astept vestile bune
Am avut un somn tare aiurea,cu multe treziri si adormit greu la loc.Mama nu e la mine sa incerc sa mai dorm putin dar macar ma lasa maimutica sa stau intinsa in patul din camera ei.
Andre ca ne tii la curent,imi pare tare rau de suferinta Laviniei .Am mai auzit de astfel de cazuri dar tot imi e greu sa accept ca poti fi lasata sa te chinui asa ,mi se pare inuman,desi e putin spus si asa.Saracuta ,sper sa vina repede acasica cu bebe Rares si sa se iubeasca si pupaceasca mult pana uita ce dureri a trebuit sa indure.O pupam pe mami curajoasa.
Many bani doar cateodata am multa energie ,de cele mai multe ori am cate+o lene cat casa poporului,dar de mine are si cine sa traga ca altfel cred ca as zace numai in casa.
Deci la voi e aproape 100% ca intalnirea va avea loc sambata.Cum stai cu emotiile?
Floricik Si Andre lina ´tu` i mama ei de racela .Sanatate multa si aveti grija de voi.
Krelia deci si la tine e aproape sigur tot sambata .Cred ca va incearca mari emotii.
Dienutze eu stiu ca nasa mea care e super dotata la capitolul tzitzi si+a luat sutien pt alaptat de la Triumph.
Ramonaradu se vede ca ti+ai facut temele de+a lungul odiseei noastre
S alinutza asteptam poze
Laurairina am tot uitat sa iti zic ca am avut o perioada cand eram disperata dupa zuma si abia asteptam sa +mi doarma copilul sa ma pot juca in voie pana ma durea rau fundul de la statul pe scaun.
Cred ca se poate juca si cu copilul mufat la san.
_
Ramona , mamica Stefaniei(20nov2006) si 34+
Flavours spune:
Lalu, am luat Sterinatural de la Chicco... biberoane voi lua de sticla. sa stii ca sterilizatorul are spatiu si incape orice forma de sticla in el... e chiar pt mai multe si are si tavita pt tetine. incalzitorul tot Chicco e dar nu stiu cum se numeste.
38 sapt
krelia spune:
cristina, uite..au am luat crema www.vital-plant.ro/product_info-produs-MELKFETT_ALIFIE_CU_GALBENELE_250_ML-cP-27-pId-529" target="_blank">asta de la o farmacie..din drum...deci, una oarecare
mai am una asemanatoare luata din Germania...si sa stii ca miroase la fel si are aceeasi "textura", ca sa zic asa
Citat: |
citat din mesajul lui cristina_boc Crema de galbenele are vreo denumire ? Am un magazin naturist langa bloc si vreau sa intru pe acolo.CRIS 33+ , Andrei Cristian |
krelia 37+ si printesu' mic, Rares-Mihai
Flavours spune:
pompa de san am luat si eu tot Isis manuala cu nu stiu ce gentuta si kit ca am citit aici ca era laudata... inca nu am vazut-o (am facut o comanda mai mare in afara tarii si produsele au ajuns dar nu le-am desfacut inca)
38 sapt
mihamora spune:
citat din mesajul lui Lalu_79 Ramonaradu 79, Camelia 86, bun venit!!! Ionela, daca ai timp sa-mi trimiti un PM cu ce ai aflat de la Lumi, ti-as ramane recunoscatoare .Bineinteles, nu e nici o graba . Saru' mana Mihamora, e trecuta dr mea pe listuta, e vorba de dr. Schass. 36+ |
Scuze Lalu Pe Dymomo trebuia sa o intreb, ea nu are trecutin lista dr.
Michelle 33 + ("Smiley") Tudor Mateo si DOMINIC 15.05.2007
POZE
lylyana.ion spune:
ooofffff, tot n-avem vesti depre mamicile incercate astazi de mari emotii...
citat din mesajul lui cristina_boc Krelia, eu cred ca scapatul pe jos a lucrurilor este o chestie normala si fara gynipral. Si eu scap pe jos cam tot ce imi trece prin mana. Stiti de ce scapam lucrurile pe jos? Pentru ca ne este greu sa ne aplecam dupa ele. |
ai fost foarte tare
Corimami, fetele de pe la noi au fost la Spitalul Filantropia la cursuri de puericultura, miercurea de la ora 17, 4 module-4 saptamani.
Lili 37 cu Alexandru
many_bani spune:
citat din mesajul lui shtephy Many bani doar cateodata am multa energie ,de cele mai multe ori am cate+o lene cat casa poporului,dar de mine are si cine sa traga ca altfel cred ca as zace numai in casa. Deci la voi e aproape 100% ca intalnirea va avea loc sambata.Cum stai cu emotiile? |
Acum sunt confuza, imi este teama ptr. bebe, sa nu aiba ceva de nu a mai luat in greutate, imi pun intrebari daca o sa ma descurc, cum o sa fie cu operatia, apoi parca vreau sa se intample, nu ma mai pot misca, nu mai dorm, sunt irascibila. Sunt sigura ca peste cateva sapt. poate luni o sa-mi fie dor de burtica mea. Am dorit atat de mult sa o am, am privit dupa atatea gravidute pe strada si oftam, incat cred ca o sa-mi fie dor de ea, insa ma indrept spre un final de noua luni, bune si rele.
38 + Vlad
Lalu_79 spune:
citat din mesajul lui Flavours Lalu, am luat Sterinatural de la Chicco... biberoane voi lua de sticla. sa stii ca sterilizatorul are spatiu si incape orice forma de sticla in el... e chiar pt mai multe si are si tavita pt tetine. incalzitorul tot Chicco e dar nu stiu cum se numeste. |
Mercic
Site din strainatate care livreaza si in Romanica? Iar m-ai facut curioasa . Eu am dat peste preturi f bune, dar nu livrau la noi .
36+
Flavours spune:
dap bimbomarket... eu am luat multe ca sa merite transportul - am luat carucior, patut de voiaj (in caz ca ma apuca vreun dor de duca), incalzitor, pompa de san, pernuta ca sa nu se aplatizeze capul,umidificator... si inca vreo cateva nebuneli dar nu mai tin minte ce ca memoria nu e pct meu forte
38 sapt