Ghiocei-Martie-Aprilie 2009 *(92)*

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns novus spune:

Citat:
citat din mesajul lui zsuzsu

si ulei de porumb unde ati gasit?
Kaufland sau real este?
ca eu sincer nu am vazut
si noi nu mai avem alte supermarcheturi pe aici in provincie

deIulia Petra(29.03.2009) si de Daniel(05.03.2006)

poze cu noi

in real este marca Arpis

Mami lui Alexandra (03.03.09)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui anamariame

Am sarbatorit si noi 6 luni !
La multi ani sarbatoritilor de astazi si un gand bun pentru Alma!

Ana-Maria, mami de Eva Maria (23 aprilie 2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olishka spune:

Citat:
citat din mesajul lui saby

Anca ai PM
Am vorbit putin mai devreme cu Gaza si mi-a transmis pupici pt toata lumea, ii este tare dor de voi, ea are ceva probleme cu acumulatorul de la laptop si nu mai poate intra pe internet, in rest a spus ca a fost foarte racita dar cea mica nu a luat raceala decat putini mucisori deci a fost foarte puternica la cat a fost mamica ei de racita, in rest cica Gazuta mica mananca mult si bine, ii plac tare mult fructele dar si legumele la pranz, inca nu i-a bagat carnita si se gandea ca ar fi timpul, mai multe o las pe ea sa va spuna cand va putea sa intre pe forum. A si spunea ca daca se mai pune de vreo intalnire in parca ar vrea si ea sa vina.

Sabina mamica fericita de Maia Andreea ( 07 apr 2009)

www.flickr.com/photos/39734204@N04/" target="_blank">Printesa Maia

Multumim Saby

Ne bucuram ca sunt bine gazele

Olga, mamica lui David iepurasul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ayla21 spune:

Citat:
citat din mesajul lui anca_nicolae

Ayla, in legatura cu metodele invazive, am citit ca doresti un sfat de genul: "eu as fi facut asa". Uite, cred ca sunt in masura sa iti scriu pentru ca, la 37 de ani, riscul de bb cu probleme este marisor [down si multe altele]. Prin sapta 14 cand am facut prima eco mai amanuntita am discutat cu medicul despre amniocenteza si altele. Eu personal eram tentata sa fac amnio, si atentie, NU pentru ca mi-era frica de greutatea de a creste un copil cu probleme CI pentru frica de a UMBRI viata celorlalti doi copii ai mei traind alaturi de un copil fara copilarie... Medicul mi-a explicat, pe langa riscul de avort, faptul ca o ecografie morfo FOARTE atent facuta coroborata cu un triplu test bun duc la un procent ffff mare de bb sanatos, fara probleme. Mai mult, a recunoscut ca nici o analiza nu poate garanta sanatatea lui bb 100%, si ca exista si un procent de credinta in dumnezeu. M-a mirat ca el, ca medic, deci un om tehnic, are si aceasta latura credincioasa, insa, cu atat mai mult mi-am dat seama ca nu incearca sa ma imbete cu apa rece, nici sa se laude el cu performante peste limitele umane actuale. Prin urmare, el mi-a micsorat gandul de amnio si iata ca am facut FB ca m-am incredintat in el, bb3 e sanatos! E adevarat ca am stat cateva luni de sarcina cu ingrijorare, insa au trecut, si de cum l-am vazut pe bb in sala de ceza am fost fericita. Iti doresc sa ai un medic in care sa ai incredere, si dc nu ai, spune-ne.

Stiu ca asteptai "mai multa sustinere" de la noi INSA si tu, si noi, si toti stim foarte clar ca certitudinea nu ti-o poate oferi nimeni, doar dragoste si sugestii iti putem oferi...

Eu te inteleg foarte bine ca dupa atatea necazuri si probleme, ti-ai dori un ajutor mare si sigur spre fericire... dar cred ca doar ajutorul divin poate fi atat de mare si sigur, noi suntem doar niste furnicute pe langa el... furnicute mici, dar totusi, SUNTEM aici .

Sa iti traiasca Luana!

Cu gandul la Alma, ti-as strange mana, acea mana cu care ai mangaiat, "doar pentru o data", capsorul Almei, cu care azi aprinzi o lumanare, acea mana ce asterne flori la mormant si care sterge o lacrima ce vine dupa alta...

Noi te iubim, Ayla.

Veronica-Elena 12 ani, Tudor-Iulian 9 ani, Robert-Adrian 5 luni

Multumesc din suflet pt mesajul tau atat de frumos.
Am decis deja cu 2 zile in urma ca nu voi face testul, iar pt mine timpul era oricum limitat, caci dr a zis ca se face pana in sapt 12, iar eu sunt in 12+, adica 13. Daca bebe va avea ceva, as vrea sa stiu, daca il pot ajuta sa-i usurez nasterea, sau tratamente ulerioare dupa nastere, nu sa se nasca cu probleme, si sa moara din prea putina experienta a medicilor. Tocmai pt ca niciodata nu ma va consola gadul ca in alta parte Alma nu ar fi avut vreo sansa.
Si uite, ca azi, a trebuit sa trec prin spaima ca ceva nu e ok cu bebe, ca sa-mi dau seama ca mi-l doresc.
Nu e vorba de riscul de sindrom down sau ceva cu care viata ar fi doar grea, ceea ce spunea dr ca e posbil sa afecteze dezvoltarea neurologica (dar care pe parcursul sarcinii e vizibila la ecograf) si cu care copilul nu va trai sau va trai limitat. Nu ma gandeam ca daca ar avea ceva as alege avortul. Nu stiu cand si de ce a aparut, neprogramat, dar exista deja, e al meu, al nostru si-l iubesc.

Da-mi Doamne, forta de a indeplini tot ce sta in puterile mele, rabdarea de a indura ce depaseste puterile mele si discernamantul de a nu le confunda...
Iti multumesc Doamne pentru ceea ce am, dar si pentru ceea ce nu am, Tie Doamne Iti multumesc!
Monica, cea mai buna mami pentru www.tickerclub.com/cache/7b89a83905.png" target="_blank">Claudiu, Luana, Alma
Aprinde o lumanare in memoria Almei.
Viata merge inainte...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olishka spune:

Ayla eu nu reusesc sa vad filmuletul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns saby spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ayla21

Luana la 9 luni dovada ca www.trilulilu.ro/Ayla21m/9806cc29ae513c" target="_blank">"stiu si eu sa tip"
Va pup, ma duc sa ma odihnesc.

Da-mi Doamne, forta de a indeplini tot ce sta in puterile mele, rabdarea de a indura ce depaseste puterile mele si discernamantul de a nu le confunda...
Iti multumesc Doamne pentru ceea ce am, dar si pentru ceea ce nu am, Tie Doamne Iti multumesc!
Monica, cea mai buna mami pentru www.tickerclub.com/cache/7b89a83905.png" target="_blank">Claudiu, Luana, Alma
Viata merge inainte...

Pai da ma mami trebuie sa ma fac si eu auzita, doar de acum sunt fetita mare nu????

Mergi la inceput

Citat:

Citat:
citat din mesajul lui novus

Citat:
citat din mesajul lui saby

Alexandra si David sunt absolut adorabili, zici ca sunt coperta de revista

De acord!

Viata merge inainte...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denisamada spune:

Citat:
citat din mesajul lui Monnvas

Multumim pt aprecierile legat de foto. Am SUTE de poze de cand eram copil, a trebuit sa fac o selectie atenta ca sa-mi dau seama care ar fi mai relevanta. Tata avea aparat si developa singur pozele in baie (astupa aerisirea, punea o lampa rosie, baga hartia in substante). Inutil sa va zic cat de fascinata eram de tot procesul, nu?

O, da! Asa faceam si eu cu tata... tot sute de fotografii. Aveam "camera obscura" in wc de serviciu. Acum am desfiintat si "utilajele" sunt in garaj...

Denisa-Madalina fericita de Adela-Marisa ( 5 aprilie 2009 )

Mergi la inceput

Citat:

Noh, fetele daca www.dailymotion.com/video/xax6dd_bebe-le-plus-rapide-au-monde_fun" target="_blank">ai vostri nu merg asa tot degeaba.
Luana nu stie sa mearga in 4 labe.

Viata merge inainte...

foarte tare!!!!!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui olishka

Ayla eu nu reusesc sa vad filmuletul

Nici eu, dar mi-am dat seama ca trebuia sa dau mai in josul paginii

Mergi la inceput