Pepenasi de iulie - august 2008 (153)
Raspunsuri - Pagina 9
M&M spune:
Camy, nu stiu daca mai intru pana maine dimineata, asa ca urarile ti le fac de acum..
Camy, draga, sa ai parte de o nastere usoara si refacere rapida, bebe Flavius sa fie sanatos, papacios si sa va bucurati de dragostea atat de pura pe care are sa v-o daruiasca! Doamne ajuta !

[pup
Cristina,mami de
Mihaita (30 iulie 2008) si
11+
Bazar pentru Bogdan
Bazar pentru Sebi
Bazar pentru Mihaita
Bazar pentru Ema
ana_a spune:
Camy, numar si eu din umbra orele, tinem pumnii, sa fie totul bine si sa auzim cat mai repede vestile bune de la Sun!
Pana atunci galeria vad ca a inceput asa ca 

proud mummy
atb spune:
Camy, draga mea, iti urez tot binele din lume, o nastere usoara de tot si de maine incolo un inceput nou, cu o viata binecuvantata in 3, alaturi de bebe Flavius sanatos, papacios, cuminte si frumos ca voi, si alaturi de Pustache, un om minunat!
De-abia astept vestea de maine!
Pana maine relaxeaza-te cat poti, asa cum ai fost sfatuita, ar prinde bine o cina la un restaurant, un film ceva... 
Sun, drum bun, sa o imbratisezi cu drag pe Camy si din partea noastra a tuturor!!!
Adriana
19+
si mamy de
Nicholas Cristian 19.07.2008 (povestea nasterii)
Nerantula spune:
Camy, nastere usoara si intalnire de vis cu bebe Flavuis, o viata minunata impreuna va doresc!

Gruia, farama de steluta
Tecky spune:
Draga Camy iti doresc ca maine sa ai parte de cea mai frumoasa zi din viata ta!!!!
NASTERE USOARA!!!!
Ralu79 spune:
Camy- noapte linistita iti doresc si o nastere usoara maine! De abia astept sa ne povestesti de Flavius care va fi minunat.

Haide Flavius (maine nu azi
).
Pupicei tuturor
babytza spune:
Camy nastere usoara si un bebe sanatos si papacios !!!!!!!!!! Inca putin si iti vei tine comoara in brate , pe bebe Flavius !!!! Doamne ajuta !!!!
Tinem pumnii , totul va fi bine !!! 

Camy 

Babytza si puii
Valentina
David
Caprioara spune:
Camy, scot si eu majoretele
:

Te imbratisez cu drag si iti tin pumnii pentru maine
.
In concursul Klorane, o puteti vedea pe Ilinca, si daca va plac pozele ei, vota, www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Cat%20de%20fericit%20e%20copilul%20tau%20KLORANE&page=3" target="_blank">aici,
in pozele cap1 si cap2.
Multumim frumos.
-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~
Caprioara, mami de
Matei si de
Ilinca
Povestea nasterii Ilincutzei
Blogul meu - manute talentate
moni_or spune:
Wow, ce atmosfera minunata e aici, n-am timp acum de mai mult, scriu mai tarziu, insa vreau si eu sa-i fac din tot sufletul galerie lui Camy

CAMY SCUMPA, ITI DORESC CA 30 OCTOMBRIE 2009 SA FIE CEA MAI FRUMOASA ZI DIN VIATA TA, ZIUA IN CARE SA-TI VEZI LUMINA OCHILOR SANATOASA, CUM SE CUIBARESTE LA TINE IN BRATE SI SE UITA LA TINE CU CEI MAI SCUMPI OCHISORI DIN LUME! FLAVIUS VA FI SANATOS, FRUMOS, MANCACIOS, VA VA FI MANGAIERE CAT VETI TRAI PE ACEST PAMANT, ADICA ANI MUUULTI MUUULTI DE ACUM INCOLO SI VA AVEA MULT NOROC IN VIATA PENTRU CA IL VA VEGHEA MEREU FRATIORUL LUI INGERAS!!! Ca si fetele si eu ma voi uita la ceas de 1000 de ori pana maine, si ma voi gandi ce faci.
SUN, drum bun si te asteptam cu cele mai bune vesti maine!
Revin.
Monica, mami de
Luca si
9+
Doamne, ai grija de minunea din burtica mea!
"Dragostea este indelung rabdatoare, este plina de bunatate: dragostea nu pizmu ieste; dragostea nu se lauda, nu se umfla de mandrie, nu se poarta necuviincios, nu cauta folosul sau, nu se manie, nu se gandeste la rau, nu se bucura de neleguire, ci se bucura de adevar, acopera totul, crede totul, nadajduieste totul, sufera totul. Dragostea nu va pieri niciodata." (1 Corinteni 13)
sursula spune:
CAMY SUNTEM SI NOI PE FAZA CU GANDUL LA TINE SI LA SUPERBEBE FLAVIUS!!!!

SURSULA+Bebe TUDOR MILAN(29.07.2008)