Burtici de prunci pretiosi de Mar-Apr 2010 (39)
Raspunsuri - Pagina 4
liliana_28 spune:
Neata burtici,
Am vazut ca s-a tot discutat despre picaturile/ceaiurile care mai alina durerile ale ingrozitoare de colici. La noi toate au fost "frectie". Singura modalitate de a mai alina durerile au fost sticlele de palstic umplute cu apa calda si puse in dreptul burticii bebelinului. Doar asa se mai linistea. Ma mai invatase cineva sa pun copilul pe burta mea pentru a mai lua si eu din colici sa nu il mai chinuie pe el atat de tare. Fetelor......SUNT CUMPLITE durerile alea. Saracutii!!!!!!
Si eu trebuie sa imi fca poze cu burtica dar la mine este cam mititica (spre deosebire de prima sarcina) si cum am si sanii mai mari.......chiar ca nu se vede. Am o burtica cam ca a Marcelei. Promit ca ma pozez si eu.
Andra...FELICITARI PTR FLACAU!!!!!!
Parca mai aveam ceva de zis dar.....m-a lasat memoria.
Va pup
Lili
Nunta-graviduta cu Calinut + Poze Calinut la 1 anisor si 4 lunici
www.dropshots.com/liliana_28" target="_blank">Calinut
17+
Maria Madalina
marsy_baby spune:
Andra - ms mult
Castelana - ms de complimente
, deja am ajuns la aproape 70kg,
deci nu-s asa de supla si gratioasa
...sa fie bebelina mea sanatoasa,
k in rest nu mai conteaza![]()
DARIA 22+
http://www.flickr.com/photos/marse_covaci/
castelanaC spune:
andraaaaaaaaaa sa-ti traiasca baietelul si sa fiti feticiti!!!!
ma bucur, sa vezi cum ai sa ai casa plina de fete, asa-s baietii, nu?
felicitari!
castelana fericita
17+ 
dayanara spune:
lui ivan, colicii ii treceau cu plimbat la verticala, aici oricum nu se recomanda ceaiuri si altele , n.am de gand sa-i dau nimic
roxana
18+
arturo si
ivan (2.12.2006)
POZE
oanaiacovita spune:
Fetele, am pus pe prima pagina linkul cu pozitiile de alaptat.
L-am denumit ALAPTAT CORECT.
Daca mai aveti linkuri utile de pus la loc de cinste, va rog sa imi ziceti.
Oana
22+
Erick Nicholas
Doamne ajuta-ne sa fim sanatosi!
Bebe mic 
Daca n-ar fi speranta, inima s-ar frange!
marsy_baby spune:
dayanara, .ms
Liliana - deci dak u la 17 sapt ai burtik ca a mea de 22sapt, inseamna k a mea creste tare inceeet
DARIA 22+
http://www.flickr.com/photos/marse_covaci/
oanaiacovita spune:
Marsy stai linistita. Tu esti la prima sarcina si de asta burtica creste mai incet. Nu te panica. Esti o graviduta tare finuta.
Oana
22+
Erick Nicholas
Doamne ajuta-ne sa fim sanatosi!
Bebe mic 
Daca n-ar fi speranta, inima s-ar frange!
dayanara spune:
marsy eu pana acum ma plangeam ca am burta mare, acum incep s.o vad mica si juram ca asa se va intampla, nu doar mie
mai ales ca m.am intalnit cu una ieri si nici nu si.a dat seama ca.s gravida :)) apoi cand am fost la moasa, si ieseau fetele de la 7 luni in sus de la cursul prenatal, m.am simtit cea mai prapadita, dar si cea mai slaba :), una chiar m.a intrebat daca astept la moasa...ca nu.mi vedea burta
roxana
18+
arturo si
ivan (2.12.2006)
POZE
miria_cristina spune:
'Neata, fetele!
M-am sculat tare prost. Aseara m-a durut gatul si am avut nasul infundat de nu outeam dormi deloc. Oribil!
Acuma, chiar daca sunt cam nauca si as sta in pat, trebuie sa fac putina ordine prin casa, sa calc si sa gatesc ceva. Credca daca mai am timp bag si vreo 2 masini de lucruri la spalat. Sper sa fac tot ce mi-am propus, nu ca mi-ar ridica cineva statuie, dar in casa chiar trebuie facute astea.
Mi-e dor sa pictez, cred ca daca am timp spre seara, pictez putin, ca sa-mi treaca dorul.![]()
Citesc tot ce scrieti si va ascult temerile, planurile...dar o savedeti ca atunci cand bebe apare, veti reusi a va mobilizati si toate vor veni de la sine, iar planurile de acasa nu se potrivesc de multe ori cu cele din targ, asa ca cine stie ce va fi.
Cristina +13
si Damiana (5 nov 2004)
http://photos.yahoo.com/miria_cristina
"Treci din lumina in umbra pentru a face loc altora."
liliana_28 spune:
draga marsy, nu te panica ca nu este cazul. Eu ma minunez ca la prima sarcian eram de ma dadeai de-a dura la 4 luni jumate (astazi avem 18 sapt) iar acum la prichindica....... este micuta.
Nunta-graviduta cu Calinut + Poze Calinut la 1 anisor si 4 lunici
www.dropshots.com/liliana_28" target="_blank">Calinut
17+
Maria Madalina