Burtici de prunci pretiosi de Mar-Apr 2010 (39)
Raspunsuri - Pagina 20
selina-d spune:
Nemary multumesc de floricele
Nu stiu daca este vreo solutie minune pentru hemoroizi. Am si eu un unguent de plante bun - Hemosan ii zice, stiu si teoria foarte bine, doar practica ma omoara. Acuma deja parca am avut tentative de probleme si le-am rezolvat rapid, dar stiu ca ce e mai greu vine in ultima luna cand presiunea din bazin e imensa. Ca sa nu mai zic de nastere. 
Gaby felicitari pentru fetita 
Castelana eu nu am zis ca sa nu ne uitam ce a facut mama si soacra, si ca noi nu am fi crescut bine. Doar ne putem informa din cat mai multe surse si decide ce e mai bine pentru copil si familie. Si reteta uneversal valabila iar nu cred ca este. Ia de la mine si o
ca imi place cum le zici.
Denisa ce burtica draguta ai 
Yaia multumesc de mesaj si de primire. Nu stiu daca o sa mai am timp sa citesc si la papanasi, dar poate voi incerca. Si ai dreptate - e grea meseria de mamicasi frumoasa in acelasi timp. Acum sper sa fie la dublu de frumoasa ![]()
Andra legat de scutece si olita - e tare greu, pentru ca si copiii sunt diferiti. Unii sunt mai repede pregatiti de olita si altii nu. Nemtii au o vorba
Incepi la un an (sau ma rog, 6 luni cum vvrei tu) si termini la 2 ani, incepi la 2 ani termini la 2 ani
Eu as fi vrut sa functioneze si la noi mai repede, si il pun regulat pe olita, doar ca mai avem un pic pana sa scapam de scutece. Succes 
Ioana sa mearga toate struna de acum 
Liliana ai o burtica foarte frumoasa 
Mami
16+ si Victor (31.08.2007)
dayanara spune:
denisa, exact asa am facut si eu cu ivan si cum spuneam acum cateva capitole in urma, o sa fac si acum, daca va cere la 10 minute la 10 minute va primi san, nu am zis ca asa va fi mereu, dar poate obosi la inceput, poate sa adoarma, poate a supt doar sa se linisteasca si pe urma i se face foame iar
despre medicamente admise eu ma iau dupa pagina asta, dar si dupa sfatul medicului, moasei sau celor de la spital specializati in lactatie, aici e linkul
http://www.e-lactancia.org/ingles/inicio.asp
roxana
18+
arturo si
ivan (2.12.2006)
POZE
selina-d spune:
Eu am o intrebare - poate doar eu am pitici pe creier.
Va simtiti frumoase acum in sarcina?
Ca eu nu
, ba chiar ma simt tare urata. Nu ca as fi eu o mare frumusete. Grasa nu sunt, si dupa cum mai mai zis inca nu m-am prea ingrasat. saptamana asta nu m-am cantarit, dar nu cred ca mai mult de 1 kil sa fi luat. Burtica am destul de vizibila, doar ca prin pulover mai mult arat grasa pentru ca n-am talie. Sanii mi-au crescut f mult si nu imi plac. Parul meu arata horor, mai ales ca nu ma pot vopsi. Parul meu e un blond inchis cenusiu cu destul alb prin el si ma vopsesc blonda ca imi sta bine, doar ca pana sunt insarcinata 
Pe fata imi ies cosuri intr-o veselie, de parca am 15 ani 
Ca sa nu mai zic ca intr-o seara cand ma dezbracam imi zice sotul "grasunico"
(nu va zic cate tigai si-o luat pentru asta)
Acuma ca m-am plans atata va mai zic ca eu de felul meu nu ma plang usor de ceva. La sarcina trecuta ma simteam ca infloresc pur si simplu si ma vedeam superba, iar acum ma simt groaznic.
Ziceti-mi sa-mi bag mintile in cap ca trece repede 
Mami
16+ si Victor (31.08.2007)
dayanara spune:
exact asa am gandit eu, in afara de faptul ca am avut niste calatorii, musafiri care m.au facut sa aman scosul pampersului
pentru ca in momentul cand am de gand sa fac o schimbare de genul asta , am grija sa nu coincida cu alta sau cu alt eveniment
roxana
18+
arturo si
ivan (2.12.2006)POZE
liliana_28 spune:
hai ca ma reusit sa ajung si eu la zi cu cititul.
Vad ca sunt comentarii foarte aprinse referitoare la alaptat.
Eu toate treburile scrise de voi pana acum referitor la capitolul asta , le-am invatat la MUnicipal. De aia am tot spus eu despre spitalul acela. Acolo ne-au invatat si cum sa ii spalam (cu noi in salon il spalau asistentele), sa ii schimbam, inclusiv cum si cat sa le bagam sanul in gura in asa fel incat bebelasul sa poata prinde bine mamelonul.
Freedelia, ma bucur ca esti atat de bine informata in ceea ce priveste alaptatul si chiar te rog sa ne impartasesti si noua din cunostintele tale (pe mine chiar ma intereseaza) dar la noi, in Ro, fiecare mamica intreaba medicul ce si cum sa faca, iar medicii iti spun ce stiu ei chiar daca este sau nu bine ptr tine si bebelin.
Gaby, felicitari ptr fetita!!!!!
Nunta-graviduta cu Calinut + Poze Calinut la 1 anisor si 4 lunici
www.dropshots.com/liliana_28" target="_blank">Calinut
17+
Maria Madalina
greenfrog spune:
selina eu pana acum ma simt excelent, am luat 3 kg care s-au dus pe burtica si pe sani. parca mi-as fi facut implanturi, nici mie nu imi vine sa cred
.
de cateva zile insa sunt mai somnoroasa si starile de veselie alterneaza cu cele de frica. bb a iesit ok la toate ecografiile, analizele sunt bune, insa ma gandesc ca mai am atatea saptamani si cine stie ce se poate intampla. dupa care imi revin brusc.
23+ 
liliana_28 spune:
Multumesc fetelor ptr complimente!!! Chiar ma simt mai frumoasa dupa ce m-ati complimentat ca, la fel ca si selina, parca nu eram eu in apele mele in ceea ce priveste lookul.
Selina, perioada de sarina, din punctul meu de vedere, este cea mai frumoasa perioada iar o femeie gravida este de 1000 de ori mai frumoasa decat o femeie "negravida" chiar daca nu este vopsita, coafata si cu mijlocel de viespe.
Nunta-graviduta cu Calinut + Poze Calinut la 1 anisor si 4 lunici
www.dropshots.com/liliana_28" target="_blank">Calinut
17+
Maria Madalina
greenfrog spune:
liliana am vazut si eu pozele, foarte frumoase! Felicitari, sa ai o sarcina usoara!
sunt de acord cu tine ca in perioada asta trebuie sa ne simtim printese frumoase chiar daca nu ne-am mai putut vopsi. eu ma vopseam cu henna de 3 ani dar nici de asta nu m-am incumetat sa folosesc pe perioada aceasta. trec repede lunile si dupa aceea o sa ne rasfatam in voie![]()
23+ 
Lindal spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui nemary
se poate folosi si in sarcina? Mari de Daria Maria(29.01.2008) 17+ Povestea Darului plangacios sunt tot mai mare Daria |
16+Pictura pe sticla
Poze
Lindal spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui nemary
se poate folosi si in sarcina? Mari de Daria Maria(29.01.2008) 17+ Povestea Darului plangacios sunt tot mai mare Daria |
Cred ca este ok, oricum e din plante, se gaseste la magazinele naturiste, cred ca e in jur de 5 lei. Pe ea nu scrie ca ar fi contraindicata.
Ioanaa28 ma bucur ca ai revenit la o stare buna de spirit si ca a revenit si sotul tau acasa. Poate veti reusi sa va descurcati si financiar fara sa mai fie nevoie sa plece chiar in perioada critica. Explica-i si tu ca atunci vei avea cea mai mare nevoie de el.
Selina, nici eu nu ma vad mare frumusete. Cand vine vorba de imbracat mi se pare ca hainele arata ciudat pe mine, nici eu nu m-am mai vopsit (desi foloseam o culoare f. apropiata de natural, doar pt a acoperi firele albe)... asta e. Uneori ma apuca si tristetea pe tema asta. Insa alteori ma uit admirativ in oglinda sa vad cum s-a mai rotunjit burtica, iar admiratia cu care ma priveste si mangaie sotul meu ma face aproape sa-l cred.

16+Pictura pe sticla
Poze

de Daria Maria(29.01.2008)