Burtici de prunci pretiosi de Mar-Apr 2010 (39)
Raspunsuri - Pagina 19
dayanara spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui andira Honey - si eu zic la fel ![]() Pe mine ma capiase Nati in prima luna, vroia la tzitzi din ora in ora. N-am taiat-o de la portie Mi-a explicat frumos ca in primele luni nici nu are putere sa traga cat poate ar vrea, si atunci i se face foame mai repede. Isi regleaza mesele mai bine dupa 4 luni, cand prinde mai multa putere si trage cat are nevoie |
cu asta si eu sunt de acord
oricum fiecare poate face ce vrea asta e clar, si asta nu.l transforma in mai rau sau mai bun ca mine :)
despre sfaturi raman la parerea ellei, cele cerute sunt binevenite la mine
si de acord si cu kossir, una e sfatul alta e povestea ta sau a altuia
roxana
18+
arturo si
ivan (2.12.2006)POZE
Yaia spune:
| citat din mesajul lui Ramy77 Si am inteles ca de la 7 luni incolo se fac la 2 saptamani. Eu nu zic ca nu e un stres micut in plus, dar daca asa crede dr. ca e bine? Ce sa zic, decat sa nu mai fac si sa-mi para rau mai incolo... Eu incep sa numar orele care au ramas pana maine cand merg la control, sper sa fie totul ok, am emotii... |
Corect!
E bine, stai linistita! Asteptam vesti!
===============================================
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007) si delfinas(a)
Yaia spune:
| citat din mesajul lui andra_s iar aici se adauga si repulsia mea fata de mamele, nu de copii, ca ei nu au nici o vina, care isi lasa copii pana la 3-4-5 ani fara sa ii invete ca exista olita sau toaleta. de pe la 6-7 luni o sa imi pun copilasul al olita dimineata cand se scoala, inainte de baita sau cand il simt ca vrea sa faca treaba mare. si mama imi povestea ca tot la 6-7 luni m-a pus pe olita si deja la 9-10 luni cand ma trezeam ii ziceam: "issss" si faceam pis la olita |
Eu nu pot decat sa-ti urez succes si sa vorbim pe atunci...
Yaia spune:
| citat din mesajul lui andira Honey - si eu zic la fel ![]() Pe mine ma capiase Nati in prima luna, vroia la tzitzi din ora in ora. N-am taiat-o de la portie Mi-a explicat frumos ca in primele luni nici nu are putere sa traga cat poate ar vrea, si atunci i se face foame mai repede. Isi regleaza mesele mai bine dupa 4 luni, cand prinde mai multa putere si trage cat are nevoie |
In plus, mai sunt unii care adorm la tzitzi, inainte sa umple burtica...si dupa ce se goleste burtic,a se trezesc de foame si vor iarasi...Al meu sot a zis ca intelege, si el ar adormi la tzitzi!
miria_cristina spune:
IOANA - Ma bucur tare multsa aud vesti bune si ganduri optimiste de viitor. Bravo!
Cristina +13
si Damiana (5 nov 2004)
http://photos.yahoo.com/miria_cristina
"Treci din lumina in umbra pentru a face loc altora."
miria_cristina spune:
LILIANA - Esti tare frumoasa cu burtica ta si cu baietelul tau lipit de ea. Da, si esti si sexy!![]()

Cristina +13
si Damiana (5 nov 2004)
http://photos.yahoo.com/miria_cristina
"Treci din lumina in umbra pentru a face loc altora."
andra_s spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui Yaia
Eu nu pot decat sa-ti urez succes si sa vorbim pe atunci... =============================================== Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007) si delfinas(a) |
yaia asteptam o replica de la o mamica cu experienta, poate asa gandesc acum, dar important este ca imi trasez niste reguli dupa care imi doresc sa ma ghidez, ca daca nu imi propun nimic, nimic realizez
http://picasaweb.google.com/ruxandra.matei
21+
- Iustin Stefan ???Viitori parinti, cei mai fericiti din lume, asteptandu-l pe micul nazdravan!!!
andra_s spune:
ioana ma bucur tare mult ca a rasarit soarele pe starada ta 
sper sa fie la fel de acum incolo si sa te bucuri pe deplin de caldura familiei. 
http://picasaweb.google.com/ruxandra.matei
21+
- Iustin Stefan ???
Viitori parinti, cei mai fericiti din lume, asteptandu-l pe micul nazdravan!!!
dayanara spune:
andra, eu l.am pus pe ivan direct pe reductor pt caca iar pt pipi direct din picioare, pt prima oara la 2 ani jumate, atunci am gasit eu momentul potrivit, cand am stat acasa fara sa calatorim etc, odata pus nu mi.a facut pe jos sau pe el decat de 3 ori, nu a mai facut nici noaptea, a fost tare simplu, imi faceam atatea griji....ma gandeam ca o sa ma tina pana in iarna treaba asta
decat sa ma chinui si eu si el luni de zile, mai bine o fac cand ma inteleg cu el
roxana
18+
arturo si
ivan (2.12.2006)
POZE
freedelia spune:
Andira -- sfaturile mele despre alaptatat nu vin doar experienta mea sau a unor prieteni, ci din cursuri serioase de alaptat si studiat serios in cartile scrise de La Leche League (organiizatie recunoscuta de Academia Americana de Pediatrie si prpobabil si de cele din alte tari).
Mama poate alapta in cazul toxiinfectiei alimetare, al gripei, al bolilor infectioase. Poate alapta pe majoritatea antibioticelor, pe medicamente de durere (chiar pe morfina), cazurile in care se recomanda intereruperea alpatatului sunt foarte putine, se pot numara pe degete -- am sa rascolesc undeva dupa manualul La Leche League si am sa le scriu.
Si nu, opinia generala este ca nu medicii dau cele mai bune sfaturi in legatura cu alaptatul, ci consultantii de lactatie. Medicii nu au cunostinte suficiente in domeniul alaptatului si adesea dau sfaturi pripite care pot duce la esuarea alaptatului.
Dar ma rog, mi-e clar ca tu ai ceva cu mine, poti sa continui sa te iei de mine linistita, in ale alaptatului nu cred ca prea multe mamici sau prea multi medici pot da sfaturi mai bune decat ce am invatat eu de la cei care chiar stiu.
20+, John (11 Martie 2004), Jodie (16 Martie 2006)
POZE