Burtici de prunci pretiosi de Mar-Apr 2010 (39)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns honeybaby spune:

Uitati ce face omul cand se plictiseste
http://picasaweb.google.ro/deni757/BebeEricAndrei#5397704112753363058

Denisa, 17 + cu bebel-mititel Eric - Andrei
Doamne ajuta sa fie bine de data asta !

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dayanara spune:

denisa tare subtire esti mama! un model cu burtica
eu nu.mi fac poze deoarece nu ma plac deloc :) dar tu arati foarte bine

kossir e posibil ca oricare dintre noi in situatia descrisa de tine sa fi procedat la fel, in fond si la urma urmei oricum fiecare va face cum simte si va asculta de sfaturile care.i plac
si cu datul apei n.o fi mare lucru doamne iarta.ma

roxana 18+ arturo si ivan (2.12.2006)
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rebiana27 spune:

Seara buna, fete dragi!

MICHELLE_SF, crema pentru sani se numeste Garmastan.
DENISA foarte frumos arati cu burtica!

Mami de Luca si18+ cu

I can't fake with dignity so i'll not try!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaelagrosan spune:

Buna seara si de la noi! Iar nu am scris de cateva zile

Freedelia scuze pentru intarziere, oare e vreo problema cu mamicile care mai au copii? Si eu sunt irascibila, nu mai am aceasi rabdare cu Elena, sunt mult mai apatica. Parca acum mi-am mai revenit putin, sper sa fie mai bine. Va pup pe toti, imi cer scuze dar ma simt si eu mai bine cand vad ca nu-s singura. Poate din cauza asta nici nu prea am chef de scris pe forum, nu am aceeasi dispozitie cu mamicile aflate la prima sarcina. Nu ca eu nu sunt incantata, dar e altfel si parca nu mai am atata timp sa ma gandesc doar la bebe. Doamne ajuta sa trecem peste asta, sa ne revina rabdarea si pofta de viata.

Legat de alaptat confirm si eu ca la inceput poate fii infiorator de greu. Eu am avut niste mameloane mici, bebe nu stia sa le apuce, plus ca bebe meu stia sa urle nu gluma, toata lumea o cunostea in maternitate, asa ca am avut niste rani ingrozitoare, transpiratie gramada pana reuseam sa o pozitionez corect, nervi din partea ei. Sanii mei nu erau mari, a venit febra laptelui, toata ziua si toata noaptea alaptam sau ma chinuiam sa ma mulg ca sa nu-mi explodeze sanii. Oboseala imensa, bebe sugea la 2 ore zi sau noapte, regurgita asa ca trebuia sa o tin la verticala juma de ora dupa alaptat. Dar dupa ce ne-am obisnuitt a fost mai frumos decat puteam sa-mi imaginez, iubeam alaptatul, adoram felul in care se uita in ochii mei cand sugea si am suferit ingrozitor cand am terminat alaptatul, pt. ca a fost mult prea devreme. Sper din suflet ca de data asta sa dureze mai mult.
Alaptatul in public nu ma deranjeaza deloc, am alaptat pe strada, in parc, desi in mod obisnuit nu-mi place sa atrag atentia, dar daca e pentru o cauza nobila ma dezbrac sa moara de ciuda toate babele pt. ca numai ele s-au uitat chioras la mine, de parca nu vazusera tzate de cand lumea.
Trebuie sa plec, va pup pe toate si numai bine

Mihaela17+ si Elena Maria (9 aug 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns GabyHila spune:

hohohoh:)

Am lipsit de la apel din cauze de munci multe, rauri si alte deplasari!
Am fost la morfofetala luni la Tg Mures si 90% e FATAAAAAAAAAAAAAAA!!! Exact ce am simtit eu si ma bucur de nu mai pot! in rest suntem ok, crestem cf asteptarilor! mi-a interzis in schimb sa mai iau medicamentul meu de reglare al pulsului si ma simt f nasol! ajung la 130-140 batai pe minut si numai urcand 3 trepte! si transpir si ma simt nasol! mi-a zis sa iau ca si mg in loc! oi vedea...

mi-a fost f rau marti si azi a fost nebunie la munca! sper ca sunteti ok. incerc sa scriu mai multe pe sfarsitul saptamanii!

Gaby

Bebe in 20 saptamani
www.gabyhila.blogspot.com

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rebiana27 spune:

Gaby felicitari pentru fetita din burtica!

Mami de Luca si18+ cu

I can't fake with dignity so i'll not try!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dayanara spune:

gaby si eu patesc la fel, obosesc repede, si mi se accelereaza pulsul, cred ca hipotiroidismul e de vina, macar sa fie bebe bine si probabil ca dupa nastere ne vom reveni
felicitari si aici pt fetita! sa vina sanatoasa si la termen

eu la prima sarcina am avut nervi rau de tot, dar atunci nu aveam nici.un copil, in schimb m.am certat cu toata lumea din jur, de la telefon de pe mess, aveam draci intr.una, din orice imi sarea tandara,slava domnului acum sunt total linistita, din contra am mai multa rabdare cu ivan decat inainte sa raman gravida, cred ca totul depinde de hormoni

roxana 18+ arturo si ivan (2.12.2006)
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns honeybaby spune:

Gaby-fericitari pt fetita

Fetelor nu sunt asa slaba. De vineri pana azi am pus un kg. Mi-e foame non-stop si nu ma opresc din mancat decat daca imi pocneste burta.

Denisa, 17 + cu bebel-mititel Eric - Andrei
Doamne ajuta sa fie bine de data asta !

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns greenfrog spune:

gaby felicitari pentru fetita! sa fie sanatoasa!

22+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanact spune:

Buna seara!

Dupa cum v-am zis, daca nu-i trecea Ioanei raceala/tusea in 10 zile vom merge la Dr.
Azi a fost acea zi..si ne-a dat antibiotic, ca altfel nu-i trecea , si anume: Ketof, Erdomed, (astea 2 le-a m luat), Augumentin si un spray pt nasuc, Pivalone, speram sa-i treaca.

selina-d eu m foloseam ca tratament pt vindecarea cusaturilor, supozitoare ..nu m stiu den, stiu doar ca mi-au pus si in 5 min puteam sa stau in sezut, ce rau mi-a fost si mie, mai ales cand alaptam si nu imi gaseam pozitia fara sa ma doara cusaturile.
Am avut 3 copci, dar tot m-au durut pana s-au vindecat (2 sapt).
Sa speram ca va fi bine cu al doilea bebe si nu vom m avea dureri.

ALBUM
POZE RECENTE
Ioana creste mare

Cum creste bebe Justin(a)

ALINA de IOANA (11 Ianuarie 2008) + 15+ - JUSTIN/JUSTINA
DOAMNE AJUTA-NE, sa ne nastem sanatosi!

Mergi la inceput