Burtici de prunci pretiosi de Mar-Apr 2010 (39)
Raspunsuri - Pagina 13
Lindal spune:
Michelle, te inteleg perfect pt ca si eu sunt destul de pudica. Acum, nu mi-as face probleme ca vine o asistenta sa-mi arate cum trebuie sa procedez. Precis ca a vazut la viata ei multe tzitzi, cum si ginecologul a vazut multe... altele.
E o persoana straina si intr-un mediu medical si nu-mi fac prea mari probleme. Insa nu m-as simti in largul meu sa-mi vada tzitzele mama, tata, bunica, soacra, socrul, cumnatii si cumnatele, prietenii, colegii de servici s.a.m.d., cum nu m-as simti bine ca aceste persoane sa-mi vada nici alte parti intime. La fel si cu alaptatul in public, adica in oras. Ori stau acasa, ori gasesc un loc mai retras, dar nu as face-o asa, in vazul tuturor, desi stiu ca se incurajeaza treaba asta.
15+
Pictura pe sticla
Poze
honeybaby spune:
Si eu sunt pudica. Ca si lindal, cu personalul medical parca mai merge. Dar fie un doctor si cu o asistenta. Daca eu stau pe masa si aia se tot fataie pe acolo si mai lasa si usa deschisa mor.![]()
Si mai am un stres cu rudele care te viziteaza la spital dupa ce nasti. Eu nu vrea sa ma vada nimeni in camasa de noapte cu burta atarnand. As fi foarte stresata de momente penibile: sa nu ma patez,sa nu inceapa un san sa curga si sa-mi patez camasa etc.
cu alaptatul in public nu am treaba . Daca copilul urla in alaptez si in mijlocul casei poporului. Pana la urma in hranesc copilul nu fac sedinta foto pt playboy si nici nu o sa ma dezbrac pana la brau.
Denisa,
17 + cu bebel-mititel
Eric - Andrei
Doamne ajuta sa fie bine de data asta ! 
POZE
andra_s spune:
mai fetelor eu nu sunt pudica, dar referitor la alaptatul in public, mmm, nu stiu ce sa zic, m-as simti cam aiurea, ca am i,presia ca toata lumea se zgaieste la o femeie cand alapteaza. poate asa gandesc acum, nepusa in fata faptului implinit. si daca ma gandesc ca am geamuri negre la masina si peste tot plec cu masina, cred ca am o scapare, am unde sa ma feresc, ca nu se vede nimic in masina de afara ![]()
denisa, si eu am patit la un control la ginecolog sa se fataie lumea prin cabinet, si era particular, si cica unul care se respecta. cand eram pe masa si cu picioarele in tavan, intra domnisorica de la receptie, isi arunca si ea un ochi peste "situatia mea" si apoi ii spune dr ca i-s pus cafeaua pe masa. hmmm, poftim nonsalanta.
http://picasaweb.google.com/ruxandra.matei
21+
- Iustin Stefan ???
Lindal spune:
Exact, nici cu vizitele la spital ale persoanelor straine nu sunt de acord (doar sotul si cei f.apropiati ai casei). Drept cand esti mai nenorocita, nearanjata, in pijama, cu tuburi care ies din tine si prin care curg diferite lichide divers colorate, atunci se trezesc unii sa vina sa te vada, de parca au ce vedea sau mare bine ti-ar face. Mai spunea o fata de vizitele acasa cand abia ai venit de la spital si ei vin ca musafirii, ba mai au si pretentia sa-i primesti frumos. Nu mai zic de cei care vor sa ia copilul in brate, eventual sa-l si pupe...
15+
Pictura pe sticla
Poze
dayanara spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Lindal Exact, nici cu vizitele la spital ale persoanelor straine nu sunt de acord (doar sotul si cei f.apropiati ai casei). Drept cand esti mai nenorocita, nearanjata, in pijama, cu tuburi care ies din tine si prin care curg diferite lichide divers colorate, atunci se trezesc unii sa vina sa te vada, de parca au ce vedea sau mare bine ti-ar face. Mai spunea o fata de vizitele acasa cand abia ai venit de la spital si ei vin ca musafirii, ba mai au si pretentia sa-i primesti frumos. Nu mai zic de cei care vor sa ia copilul in brate, eventual sa-l si pupe... 15+Pictura pe sticla Poze |
exact in privinta asta eu sunt foarte stricta, si nu ca sfat sau parere ci doar spun ce fac eu la mine acasa, nu o sa prind pe nimeni nici la spital nici acasa, ca pe bune ii dau afara pe usa , putin imi pasa ce vor crede, oricum ai face tot cred ce vor ei si de comentat au mereu
roxana
18+
arturo si
ivan (2.12.2006)POZE
dayanara spune:
ah si nu de jena, ca de asta sincer nu.mi pasa chiar deloc, in mijlocul orasului sus pe monument sa ma puneti si mi.as scoate sanii pt alaptat fara nici.o jena
dar la faza cu vizitele vreau sa-mi protejez nervii si creierul, eventual le trimit poze cu alaptat sau cu nasterea dupa preferinte
roxana
18+
arturo si
ivan (2.12.2006)
POZE
michelle_sf spune:
Da, tot la persoanele mai "apropiate" ma refeream si eu cu pudismul. Normal ca la spital nu ai ce comenta, din contra, prinde bine orice ajutor, chiar daca e sa ma traga de tzatzuca
. Mie mi-e frica dupa aia, acasa, ca am niste socriiiiiiiiiiiiiiii care sigur o sa vrea sa se bage in seama, mai ales soacra cu sfaturi, ca de, ea a crescut 2 copii si bla, bla, bla
.
Se prezinta de pe acuma dragul meu socru cu cate cineva ca sa ii arate casa MEA "Alo, sunt la baiat la casa, da, s-a mutat recent, e frumos, da, hai sa vezi ce parchet, ce usi, ce aia... am contribuit si eu cu lemn... da, hai, te astept". Scuze ca deviez de la subiect dar azi a pus capac
... abia astept sa vina sotul acasa sa ii zic vreo doua vorbe
despre tatsu. Asa ca ma astept dupa aia sa vina dragii de ei si la bebe sa se laude (ca doar ei au cel mai mare merit
)
Am respirat adanc si imi revin... Imi mai ziceti o data cum se cheama crema aia pentru sani, ceva cu G, vreau sa o trec pe listuta inceputa de Rebiana. Multumesc 

Si ca razbunare:
O mama avea trei fete maritate. Intr-o zi se hotaraste sa vada cat de mult o iubesc ginerii ei si se arunca in piscina. Sare ginerele cel mic dupa ea si o salveaza. Dimineata era in fata casei lui o masina Dacia cu un bilet pe care scria: "Bine faci ,bine gasesti." Mama soacra.
In urmatoarea zi se duce si la ginerele mijlociu si se arunca in piscina. Ginerele o salveaza si-si primeste Dacia cu biletul: "Bine faci,bine gasesti." Mama soacra.
A treia zi se duce la ginerele cle mare si se arunca in piscina. De aceasta data ginerele a lasat-o sa se inece. Dimineata,in fata casei era un Mercedes cu urmatorul bilet: "Bine faci,bine gasesti." Tatal socru.
cu bebica de 17+
cum creste bebelusul meu drag
Ina_3040 spune:
Selina si Denisa, multumesc pt raspuns, ma gandeam ca e colostru, numai ca ma gandeam ca e prea devreme... acuma m-am dumirit.
Michelle asa si cu socrul meu, exact la fel, cand am cumparat casa si am renovat-o el le arata altora "realizarile" lu fi-su, de fata cu mine parca n-as fi existat. sa le mai tai craca ca unde ajungi cu ei...eu alor mei le-am taiat craca, si noroc ca sunt la 2000 de km, nu am mai fost la noi de vreo 2 ani
stiu ca par o nora groaznica dar eu imi fac sa imi fie mie bine.
va pup pe toate si mai citesc de acasa, acuma plec de la lucru.
Ina
18+ 
http://picasaweb.google.com/ina3040/PozeIna#
kossir spune:
Castelana, da, sunt bine, ma ajuta mult optimismul meu aproape de limita nesimtirii
, cum ar zice soata mea, cu alte cuvinte bineinteles
.
Cat despre nou nascuti, sigur ne vom descurca, asta incercam eu sa explic, eu am fost o norocoasa, bine dupa ce citisem tot ce apucasem, am tinut si regim alimentar, ma rog, dar si daca cel de-al doilea o fi altfel, mai "zburdalnic", apai om scoate-o noi la capat cumva. Cat despre carucior, culoare, sambata am intilnirea cea mare. Sper sa ne tratam "cu fata" si cu zambetul pe buze
.
Michelle, bine ai revenit, si hai
. Sigur hormonii bata-i sa-i bata, dar, capul sus.
Hai ca ati sarit toate la gat. Sa ma explic, eu am nascut acum 10 ani, tot ce am facut am facut dupa o carte veche, nimic din capul meu ca nu stiam si mi-erea frica. Acolo asa scria, asa am facut. Si a fost bine. Chestia cu alaptatul, sau laptele exclusiv pana la 6 luni, nu era indicata la vremea aia. Atunci indicau diversificarea incepand de la 3 luni. Si asa am facut. Si a fostr bine. De miere, am aflat mai tarziu, doar ca eu i-am dat, si a fost ok. Ceaiul il fierbeam cu zahar mai intai, apoi cu miere. Cantitatea de 5%, cum scria in carte.
Iar faptul ca laptele tine de sete, domnii aceia nu erau de acord. I-am dat si apa. Nu a facut niciodata alergie, diaree, sau ceva la stomac.
Deci eu ce va spuneam, era din experienta proprie.
Din cartile cele noi, nu am inceput inca sa citesc. Va trebui sa revin si eu in secolul asta, ca am si uitat mult, dar voi tine cont si de experientele mele, de care-mi aduc aminte evident
.
Carmen mami de Mihai 24.8.99 si
22+ sapt
http://community.webshots.com/user/kosscar
kossir spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui freedelia . Kossir, sa stii ca multe s-au schimbat de acum 10 ani -- mierea nu este recomandata copiilor sub 1 an, este considerata foarte periculoasa, poate produce botulism. De asemenea, copiii alaptati la san nu au nevoie de apa pana cand nu li se introduce alta mancare. 20+, John (11 Martie 2004), Jodie (16 Martie 2006)POZE |
Asta era ideeea, s-ai schimbat multe. In privinta mierii stiam deja, am omis sa scriu , ma rog. In privinta apei, apa de exemplu, eu tot i-as da din cand in cand.
Iar cu diversificarea cat mai tarziu posibil sunt totalmente de acord.
Ceaiul de musetel nu am citit undeva sa fie alergic. Dar repet, nu am citit eu, nu inseamna ca contrazic.
Carmen mami de Mihai 24.8.99 si
22+ sapthttp://community.webshots.com/user/kosscar