Nou stil de viata (284)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns zisaCami spune:

Buna tuturor,
Intru pe fuga sa o incurajez un pic pe Violeta ... draga mea, esti pe maini bune, ai facut cea mai buna alegere cu dr. Zadori! Tot datorita lui il avem pe Raducu, minunea vietii noastre! Am facut multe incercari ( 10 ani de tratamente, 4 operatii si 6 FIV-uri ), dar la Szeged cu dr. Z. am reusit din prima, desi mai facusem incercari in afara tarii ( Canada ). E un adevarat profesionist, foarte pasionat de munca lui si este printre putinii dr. pe care-i cunosc care pune suflet in ceea ce face! Fii cat mai relaxata si nu te stresa de ceea ce urmeaza, nu e nimic greu sau dureros si ai sa vezi ca vei reusi! Pe undeva, noi doua semanam ... desi nu ti-am scris pana acum, te-am citit de cate ori am putut si am observat ca si tu, ca si mine, ai slabit foarte mult cand ai venit in acest grup ( eu am slabit 19 kg in 2006 ) si dorinta ta de la inceput a fost sa ai un bb ( ca si a mea, dealtfel - am venit in acest grup ca sa slabesc, dar in primul rand pentru a avea sanse mai mari sa am bb ). Le-am innebunit pe fete cu tratamentele mele, cu esecurile si deprimarile de rigoare; de cele mai multe ori eram paralela cu subiectul, pe mine ma interesa doar bb si as fi facut orice si oricat pentru asta, m-am lasat de fumat, am slabit, am inceput sa ma documentez atat de mult, incat dr. Z. mi-a atras atentia sa-l las pe el sa-mi aleaga tratamentul si sa decida in cazul meu, iar eu sa iau o pauza, sa ma relaxez ...
Mai mult, suntem nascute in acelasi an si aceeasi luna! Asa ca trebuie sa reusesti!
Uite cateva poze cu minunea noastra si cu niste parinti fericiti si impliniti ( nu am mai avut timp sa pun poze recente ):

Despre noi, cat mai pe scurt ... stam mai mult la Breaza, am terminat casuta de vacanta, mai avem mici lucrari, dar nu ne impiedica sa locuim. Cu timpul stau foarte prost, nu reusesc sa ma organizez deloc, Raducu e foarte activ ( nu ma plang! ), e foarte mofturos la mancare, nu-i place aproape nimic la pranz ( iar eu ii gatesc cateva feluri zilnic, doar i-o placea ceva ) si prin urmare, abia am timp sa intru sa citesc un pic cand beau cafeaua, de scris nici vorba ... Acum e si mamaie cu noi, asa ca am putut sa scriu un pic, dar in general suntem singuri, tati nu e tot timpul cu noi, ca trebuie cineva sa se mai ocupe si de afacerile familiei, iar bona refuz sa angajez. Vreau sa ma ocup personal de bb, prea mult mi l-am dorit ca sa las pe altcineva sa se ocupe acum!
In ce priveste slabitul, nu am facut mari eforturi pana acum, insa am planuri mari. Nu mai alaptez, asa ca de pe 14 nov. incep postul si voi profita pt. a tine un regim doar cu cruditati si peste, apoi voi vedea ce rezultate am si ce alt plan abordez. Cand ajung acasa voi merge cat mai des la piscina si sper ca pana in aprilie cel tarziu sa slabesc minim 15 kg. Aveam 77,5 kg acum 3 sapt., de atunci nu m-am mai cantarit.
Va imbratisez pe toate, nu va nominalizez si sper sa pot intra sa scriu mai des si eventual sa ma alatur voua in cursa pt. slabit!
Felicitari proaspetelor gravidute Crystina, Oniza, Liris, Gabrielama si Vikinga, sarcini usoare in continuare si bb-i sanatosi!
Nu stiu daca va mai amintiti de DianaR ... naste azi a 3-a comoara!Felicitari DianaR, sa-ti traiasca bebelina, sa fie sanatoasa si sa va faca fericiti, alaturi de celelalte 2 minuni ale voastre!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mephala30 spune:

Gabi, iaca te-am auzit si m-am pus pe scris, nu de alta, dar cine stie cand mai apuc.
Ma bucur ca sunteti bine, tu si burticuta. Mara ce mai face?
Pupici

Zuzi, pt. raport, trece-ma cu stagnare. Ocolesc cantarul si stiu de ce: mananc zilnic ciocolata Milka, mama ei de ciocolata, nu ma lasa sa traiesc, .
Tu esti bine? Isa? Florin?
Cand ai putin timp, actualizeaza, te rog, prima pagina, inclusiv sarbatoritii lunii noiembrie.

Hopes, , suntem bine cu totii. Luni si marti am dus baietii la gradi, restul zilelor pana vineri mi-am luat concediu medical. Teo tuseste putin si e mai bine pentru ei sa stea o perioada acasa.
Voi sunteti bine? Cum merge scoala?

Delia, te , ce mai faci? In afara de studiu, seminarii si cursuri...

Made, imi place sa te vad motivata, da-i bice inainte. Ma bucur c-ati trecut cu bine peste interventie. Roli e ok?

Gusta, sper ca nu-i nimic grav...confirmi?

Tumpi, Anda, intru si io in grupul balonatelor, , orice mananc/nu mananc, ma umflu. Dar stiu ca este si vina mea, nu las pauza prea mare intre mese si mananc aiurea, fara program. Imi trebuie ceva mobilizare + vointa...

Vio, Doamne ajuta sa fie totul bine.

Cami, m-am uitat peste pozele voastre, e tare dragalas Raducu. Sa fiti sanatosi cu totii, .
....
si ce spuneai? a nascut DianaR? cand?

Boxa, mai treci pe la noi si da-ne buna dispozitie.

Ruxi, ma gandesc la tine si la Tzunela, sper ca sunteti bine, amandoua.

Mik, am vazut si pozele tale, ce-au crescut copilasii! Of, trece timpul, nu ne iarta...

Cris, o saptamana usoara iti doresc, am citit ca esti prinsa cu munca. Dani e bine, merge la gradi?

Olga, special pentru tine, , mai intra si pe la noi.

Clau, voi cum sunteti? Baietii?

Sabina, Nastad, Daniela, ClaudiaH, Khristin si restul fetelor, dati-ne ceva vesti despre voi. Merge treaba, merge?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Hopes spune:

Am observat ca pentru nici una din noi nu mai este prioritar slabitul. Fiecare acum are alte preocupari.

Tumpi hai urca-te pe cantar ca e mai bine sa stii
Gabrielama te inteleg, si eu am muncit pana in sapt 38, in sapt 39 am nascut si nici acasa nu am stat prea mult din pacate. Dar trece timpul mult mai repede cand te iei cu treaba.
Gustasper ca nu e grav. Imi pare rau sa aud ca iar ai probleme. Hai zi-ne ceva de Mara..
Carmen eu il duc pe edi la gradinita. Sper sa nu se intample nimic cu gripa asta. Am inima stransa un pic. Oricum daca aud ceva, nu-l mai duc.
Cu scoala merg inainte. Sunt fugarita rau. In perioada asta avem si ceva lucrari. Dar merg inainte
Ce-ai mai gatit bun? Pun pariu ca zilele astea ai ceva planuri de culinarit. Arunca niste idei
ZisaCami au un bebe superb. Sa-ti traiasca

Mergi la inceput

Am cautat putin prin forum, DianaR e programata pentru cezariana, acum, dupa amiaza. Sa-i tinem pumnii, si sa-i dorim nastere usoara, fara probleme.

Mergi la inceput

ce greu merge forumul!

Hopes, n-am deloc inspiratie culinara, zau! Stiu ca trebuie sa fac o ciorbica, probabil si-o salata de vinete. Si niste pulpe de curcan cu cartofi si ceapa in vasul de lut. Poate si-un desert? sa vad cat chef am...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zisaCami spune:

Carmen ai gasit deja raspunsul, intr-adevar Diana naste azi, eu in loc sa-i urez nastere usoara am trecut direct la felicitari! Multumim pentru aprecieri!
Hopes multumim mult!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

ZisaCami frumos grasunul ,sa va traiasca
Diana nastere usoara daca nu ai nascut pana acum
Va pun cateva poze cu Maria mea http://family.webshots.com/photo/2332004080101626593ELHJyV

anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca

SA II DAM VIATA ALINEI!!!!!!!!

VREAU SA NU MAI FIU DIFERIT!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gusta spune:

Fetele mama vine mai mult pentru Mara.Eu nu am nimic(si nici depresiva nu sunt) numai ca situatia e dificila si nu o doresc nimanui.Socru e mai rau mintal si de aici nebuneala multa.Facea de mult in pampers acum a ajuns sa scoata ce face,merge din ce in ce mai greu si lista continua iar eu in fiecare zi acolo simt ca ma lasa puterile ,dar ma bucur ca vine mami si imi ia din datoria de o duce pe Mara la scoala si eu ma pot ocupa de altele.Bucuria nu o sa fie multa ca sta numai vreo 3 saptamani dar ma bucur si atata.

Cel mai greu imi e sa raspund la intrebrile Marei legate de bunic si incerc sa evit sa o duc acolo cat pot eu de mult dar mai sunt cazuri de urgenta si o las pe la vecini .In rest ii merge bine la scoala si imi canta in fiecare zi mos nicolae.

Stiu ca nu e locul sa ma plang aici dar zic si eu .

Diana bafta si poate la ora asta il tii deja pe bebe in brate.

fetele va multumesc din suflet ca ati intrebat de mine dar nu vreau sa vin sa ma mai plang ca acum ceva timp am primit un mesaj pe privat in care mi se spunea ca sigur sufar de depresie numai ca nu este asa si nu mi-a cazut bine cele spuse.

Marilena si Mara Augusta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Hopes spune:

Citat:
citat din mesajul lui gusta

Fetele mama vine mai mult pentru Mara.Eu nu am nimic(si nici depresiva nu sunt) numai ca situatia e dificila si nu o doresc nimanui.Socru e mai rau mintal si de aici nebuneala multa.Facea de mult in pampers acum a ajuns sa scoata ce face,merge din ce in ce mai greu si lista continua iar eu in fiecare zi acolo simt ca ma lasa puterile ,dar ma bucur ca vine mami si imi ia din datoria de o duce pe Mara la scoala si eu ma pot ocupa de altele.Bucuria nu o sa fie multa ca sta numai vreo 3 saptamani dar ma bucur si atata.

Cel mai greu imi e sa raspund la intrebrile Marei legate de bunic si incerc sa evit sa o duc acolo cat pot eu de mult dar mai sunt cazuri de urgenta si o las pe la vecini .In rest ii merge bine la scoala si imi canta in fiecare zi mos nicolae.

Stiu ca nu e locul sa ma plang aici dar zic si eu .

Diana bafta si poate la ora asta il tii deja pe bebe in brate.

fetele va multumesc din suflet ca ati intrebat de mine dar nu vreau sa vin sa ma mai plang ca acum ceva timp am primit un mesaj pe privat in care mi se spunea ca sigur sufar de depresie numai ca nu este asa si nu mi-a cazut bine cele spuse.

Marilena si Mara Augusta

termina cu prostiile, si ignora tampeniile care se trimit pe privat, eu nu stiu de ce nu-si vede lumea de treaba???!!
Ma bucur ca ne-ai dat de veste despre tine. Imi dau seama cat de greu iti este, nici nu vreau sa ma gandesc prin ce treci
Eu stiam ca socrul tau e la azil..nu?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gusta spune:

Hopes unde se afla el nu e azil,un fel casa de ingrijire jumatate fac ei jumatate facem noi,plus ca el suna numai stie nimic,urla la femeile de acolo si atunci suntem sunati sa mergem ca reactiile lui sunt foarte urate.In fiecare zi ma intreb ce va urma plus ca sotul e super afectat si eu nu il pot ajuta mai mult de atata.

Marilena si Mara Augusta

Mergi la inceput