Mamici de Pufuleti de Ianuarie-Februarie 2010 (37)
Raspunsuri - Pagina 9
vikinga spune:
Elefantica imi pare rau de ce a trebuit sa traiesti chiar acum in sarcina. Sa fii parasita in perioada asta chiar nu e usor de trecut. Cum te simti? Pari din mesaje a fi bine, o sa va aveti una pe alta, am mai intilnit proaspete mamici singure, se creeaza o relatie speciala intre voi doua, o sa fie bine
. Ai ajutor, ai persoane dragi in jurul tau? Briana Nicole imi plac tare mult amindoua. Nicole e un nume intilnit in germania si Briana e deosebit. Poate am sa-l pun pe lista mea sa ma inspir, sper ca nu te superi
.Alexutzza imi place Grecia la nebunie. Tinjesc dupa tarimurile insorite undeva la mediterana, cu mincarurile lor. De multe ori ma amuz zicindu-mi ca tre sa fie o gluma buna a destinului sa fiu maritata cu un barbat pe jumate spaniol pe jumate italian si sa traim in cel mai nord punct al germaniei, la marea nordului
. Vikinga
30+ cu cei mai frumosi vikingi: Nadja si Aldo
cris.dogarel spune:
Karmen, bravo ca stai cuminte si se simte. pai, tine-o tot asa.
alexutza, nuam asigurare la euroclinic, aveam doar dr acolo si dorinta de a mrge la privat. regina maria e la fel la preturi, mai nou si ...am un dr care e dispus sa ma lase sa incerc nastere naturala dupa cezariana, daca toate cele merg bine. asa ca m-am reorientat (k dr. mea nu stiu c planuri avea. nici ea, cred).
spatele tau te doare de la discutiile de ieri sau de la prestat?incerc sa glumesc, dar sa nu dai cu leacuri d-alea sau geluri, ca au corticoizi si alte prostii, nu ai voie!
larisel, nu e de cumparat mare lucru la cosmetice de acum. la odiseea din dec. facuse o fata un top al nr. de parabeni din cosmetice de bb si nu-mi amintesc exact frima, dar pe primul loc, cu doar 1 paraben era ceva care e ff scump si nu prea se gaseshte ...
ideea de la vikinga mi se pare mai ok (doar apa la inceput), cel putin pana te lamureshti daca vrei sapunuri si de care. eu si acum pe Ana o spal la fund si la pitzica DOAR cu apa, never cu gel. daca atinge din greseala, o ustura instantaneu...
mai zicea de mult mariucasara de ulei de masline fiert si racit. ..
Cris,
27+cu
Ema si
Ana(2003)
vikinga spune:
| Citat: |
citat din mesajul lui gratiana77Larisel, eu pt bebe vreau sa folosesc produse Penaten. Nu au tot felul de prostii prin ele. Din pacate se gasesc in Germenia asa ca o sa ma chinui putin pana fac rost de ele. Am auzit ca si Bepanthenul e fff bun pt bebei. Multe mamici il lauda. Iar pt sani am inteles ca cel mai bun e Garmastanul. Dupa ce iti dai cu el poti hrani fara nicio problema bebele, nu trebuie sa te speli in prealabil. Prietena mea are pt bebe biberoane dr. Brown's si am vazut ca au un sistem pt a scoate aerul afara sa nu ajunga la bebe in stomac. E foarte multumita de ele si pot spune ca a incercat mai multe firme deloc ieftine.KarmenS, sa te faci bine! Si la mine s-au mai rarit contractiile de cand sunt in concediu medical si lucrul asta ma bucura. 26+ (Amaris-Stefania) |
cris.dogarel spune:
am venit de la dr. in general, veshti bune: gaza are un kil si-un pic
, toate cele ok, in principiu ia in calcul nasterea naturala, dar mai vedem dupa ce stam de vorba in amanunt, pest 2 sapt la o consultatie. acu am facut o eco biometrie, ca trebuia sa mi se masoare iar artera uterina dr, care la 23 s era cu rezistentza crescuta. a naibii, aramas asa, adica, 0,80
deocamdata nu e afectat bb, dar tre monitorizata o data la 3-4 sapt, ca cica daca se opreshte din crescut, tre sa luam masuri (??? nu am indraznit sa intreb de care

)
mi-a placut de el, deschis, cinstit si ff clar.
am vizitat si maternitatea. ffff fain, hotel de 5* la aspect (tablouri, decoratziuni, figuri..). au sala de nastere cu pat sau cu scaun, sa nasti din pozitia care te avantajeaza, sau jacuzzi
, cada speciala pentru nascut in apa.o linishteee, as fi ramas de-acu'
toata lumea ma saluta de am crezut ca ma cunosc si-mi zambeau frumos.
in rezerva stateau pregatite chestiile de mami: halat pufos, papuci la fel, camasa de noapte super frumu, totul sclipea. asist. a zis ca pe langa ce vad mai primesc o "trusa" la internare, cu absolut toate, io sa vin cu actele mele si camera de pozat![]()
era un baietzel la bbei, mi s-a parut asa d mic, insa cand am citit pe eticheta 3950 gr. am intzepenit. io pur si simplu nu-mi aduc aminte ca ana sa fi fost asa de mica
(ea a avut 3250..)
sper sa am parte de o nashtere de care sa-mi amintesc cu placere, macar la conditzii....
, ca restul nu se stie niciodata.
bineneteles ca toate astea au un pret.... ff mare (cel putin ptr, Romania, ca in vest am vazut si scoruri duble la conditii asemanatoare). azi am decartat 400 lei pe eco (la euroclinic erau 520, asa ca ma "amagesc" si io ca e ok...)
Cris,
27+cu
Ema si
Ana(2003)
cris_mario spune:
am revenit si noi dupa un somnic de 2 ore....![]()
tanaion la Mario si eu tot sanosan am folosit
vikinga fff utile sfaturile ptr bb....eu la Mario am pus in aplicare fff multe dintre ele...in schimb nu am folosit detergent special ptr bb,dar fara balsam,acum k s-a marit i le spal fara probleme cu balsam si nu are nmk
..si asa voi proceda si akm,fara balsam dar cu detergent normal...eu nu prea ma pricep la cosmeticele astea de kre vbti voi...asa k astept sa va hotarati voi si apoi aleg si eu ![]()
onitza exact asa este cu raceala si cu scosul afara,ai perfecta dreptate
elefatica suuper pozele..si imi place Briana Nicole
danyelana,poate ai dreptate,dar pe mine ma doare cam la 2 zile....sa stea bb mereu asa..offf
...ms orikm
cris.dogarel...lol....ff tare aia cu prestatu' la alexutza nu mi-a trecut prin cap![]()
Mario Andrei 16.08.2005
22+ 
www.flickr.com/photos/43981940@N03/" target="_blank">poze
vikinga spune:
Cris-dogarel e bine si cum zicea mariucasara numai ca de ce tre s afie fiert uleiul, ca doar se tot zice ca orice ulei ajuns la temp inalte numai e bun de nimic. 2-3 picaturi in baliuta nu are cum sa nu fie bine, aveti grija la uleiurile astea sa nu puneti totusi nici prea mult. In primul rind ca aluneca bebeul in miini si va da o senzatie de nesiguranta si apoi daca e prea mult ulei nici pielea nu mai respira bine. Asa ca iar ajungem la putin si bun:). Intr-o baliuta 3-4 picaturi de ulei de migdale ca din asta stiu eu, e numai bine.Si asa e cum zici si tu cu sapunul la pasarel la fetita, la fel si la Nadja. Apa simpla e sfinta, cum dau cu sapunel direct acolo chit ca e pt copii o ustura. Eu o spal in bideu dezinfectat inainte rapid cu spray sagrotan, fac ca o baita pt popou si inmoi sapunul in apa un pic asa cit il trec si cu apa aia o spal. Dar asta asa la 2 zile ca in rest doar cu apa asa din palma. Va dati seama bebelusii care nu pot zice ce ii deranjeaza tre sa suporte toate alea..Vikinga
cris_mario spune:
cris ma bucur ca esti multumita de ceea ce ai vazut akl..si de medic,sper sa poti naste normal
,dar despre ce spital e vorba?
..sper sa se rezolve si cu artera aia marita,iar un kil si cv e ok...felicitari
Bea ma bucur k iti place cremsnitul...si eu tot asa intr-o zi l-am papat![]()
Mario Andrei 16.08.2005
22+ 
www.flickr.com/photos/43981940@N03/" target="_blank">poze
dandanaG spune:
buna felele!
eu va citesc la munca printre picatele dar nu mai apuc sa va si scriu, si cand ajung acas nu mai stiu ce vroiam sa va zic

larisel ce frumi salopetele! de unde le-ai luat? poate-mi zici si mie ce magazine interesante ai gasit. si vreau si io parola ptr mail
eu nu stiu cu biberoanele astea
scrie pe ele? si nu sunt mai bune cele de sticla atunci?
KarmenS ma bucur ca esti bine si tot efortul se merita pana la urma
adina bulina cand ai programare? si sa vii cu vesti bune!!!!!!!!!! 
onitza eu ma tot intreb daca ar fi bine sa scoatem bebele afara in prima luna, adica prin februarie cand or fi si temp cu minus? tie ce ti-a zis dr?
ratusca_mica ce pofta mi-ai facut
si de pastrav si de munte
vreau si io!
in legatura cu detergentul si eu o sa aleg unul normal dar sensitive si fara balsam
despre cosmetice nu stiu, stiu doar ca mama ne spala cu galbenus de ou cand eram mici, bine acum stiu ca e depasit![]()
eu am avut niste cosmaruri tare nasoale, visez numai tampenii, si nu mai zic ca de cateva zile intalnesc numai persoane cu diferite "problemute" din nastere
si asa imi trec numai ganduri negre..............
degeaba incerc sa nu ma gandesc

Dana
26+ cu 
alexutzzza spune:
Vikinga brrrrr! Marea Nordului?!? Asta e marea aia care mie imi place numa la Oostende, nu mai sus nu mai jos
. Acolo e calda, cel putin vara, nu stu ce curenti are sau nu are, dar apa e cald acolo. Grecia e ideala petnru vacante si vad multi cu copiii. Recomand insula pe care ne-am casatorit (Paros), e reprezentativa ptr Cyclade e cu fun si distractie dar si..family frendly ca sa zic asa, adica ai plaje cu nisip fin si cu apa mica ptr copii si restaurante cu fructe de mare si toate cele proaspete si la preturi decente (nu Mykonos/Santorini fitze).
cris.dogarel ce mutl dai tu pe eco! La mine cea mai scumpa eco la euroclinic fu aia cu masurat artere, reconstructie 3D si tot tot la morfofetala si am dat "numa" 380 ca am reducere avand asigurare acolo. Sriu ca e marfa la CMU da io aici am apucat asigurarea so...
bafta! si sa dea Domnu' sa ai gura aurita si tu si cris_mario si maine sa ma doara de la prestat ![]()
, ieri din pacate in afara de dat din gura nu s-a intamplat nimic. Si nici macar nu am dat din gura unde trebuie (asta ptr fetele cu oralu'
)..., numa pe forum. LOL! iar vb prostii 

.
26+
Yannis
suflet spune:
Pentru fetele care vor naste la Elias, le pot spune din experienta traita de mine in urma cu un an si 4 luni:conditiile sunt acceptabile, este curat,in salonul in care am stat dupa ce am nascut erau 4 paturi. Se alapteaza din 3 in 3 ore, ultima masa este la ora 12.00 noaptea, iar prima la ora 6.00. Tot la ora 6.00 se face si igiena intima a fiecarei lauze. Personalul este dragut, calificat, care-si face treaba indiferent de "atentii".
Sunt pacienta d-lui dr. Tutunaru care vine la nastere, nu va faceti probleme in acest sens.Imi amintesc ca erau probleme la nr. de paturi la bebelusi:vreo 30(nu mai stiu exact numarul).Daca nr. bebelusilor trece de aceasta cifra, nu mai putem naste la Elias, ci la alt spital.La urmatorul consult o sa-l intreb pe dl. dr. daca mai este aceasta problema.
Doamne ajuta!