Mamici de Pufuleti de Ianuarie-Februarie 2010 (37)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cris.dogarel spune:

Citat:
citat din mesajul lui cris_mario

cris ma bucur ca esti multumita de ceea ce ai vazut akl..si de medic,sper sa poti naste normal ,dar despre ce spital e vorba?..sper sa se rezolve si cu artera aia marita,iar un kil si cv e ok...felicitari

Regina Maria, de la CMU, in Baneasa.

Cris, 27+cu Ema si Ana(2003)

Mergi la inceput

alexutza, pai am dat bine atunci azi la CMU (400), fara asigurare. spatele doare in orice pozitie? la mine ajuta daca stau pe jos (tare/drept), cu picioarele ridicate pe scaun la 90 grade si "rulez" spatele incat sa apas pe pelvis/mijloc. sa treaca.

am uitat de cealalta veste nashpa de la dr. m-a pus drak sa ma cantaresc....cand asteptam: 73kile(+14) ma declar singura miss balena de p'aici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns al3csa spune:

Fetelor ma uimiti ... Am lipsit si eu cateva zile si ati scris aproape 2 capitole

Si pt ca ultima data am vb de contractii .. am factu si eu cunostiinta cu ele duminica toata ziua m-a durut burtica raaau .. nu mi-a trecut nici cu 2 no-spa .. iar la 12 noaptea am ajuns in spital cu perfuzii tota noaptea .. Ooof a fost groaznic ... Bine ca mi-a trecut iar acum m-am ales cu tratamen si CM (doar o sapt) sper sa nu fie nevoie de mai mult CM desi am obtinut 100% ... Acum tare mi-e frica sa numai apara uratele alea de contractii .. Tare chinuit cred ca a fost bebe .. ...

Va pe toate

23+ Yannis Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns al3csa spune:

Am schimbat si semnatura

24+ Yannis Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tanaion spune:

Alexutzza, cris_mario imi pare rau ca va chinuie durerile alea nesuferite. Nici eu nu stiu remedii...
Dandana, eu o sa scot copilul si daca vor fi minus grade, numai vant, viscol sa nu fie.
Karmen, ma bucur ca a dat rezultate statul in pat si odihna. Ai sa vezi ca o sa fie bine pana la capat.

Tana cu Toma (10.11.2001) si 29+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramonaradu79 spune:

Buna si de la noi,
Mai scrisesem un mesaj pe la celalt capitol, dar l-am pierdut sau ratacit,n-are importanta.

Adina_bulina tinem pumnii sa vii cu vesti bune de la dr. Pop.Ce bine ca ai reusit sa gasesti programare.
Arwen92 imi pare rau pt asemenea vesti.Doamne ajuta sa fie totul bine!Banuiesc ca ai repaos la pat total.
Simpatica discutia despre sex.La noi chef este, mult, dar si interdictie la fel...asa ca asteptam dupa ce vine bebe sperand ca nu am uitat cum se face sau vorba lu’Bea voi avea parte de a doua dezvirginare....
Beatrice nu fii suparata,si despre sex ca despre orice in viata asta vor fi pareri si pareri.Fiecare intelege fericirea si relatia in felul lui,iar daca tu esti fericit ceilalti ce treaba au?!!!
Eu am mers pe Bubchen pt.spalat(sapun,gel,sampon), crema de galbenele pt fundulet -Bepanthene de rezerva sau crema cu oxid de zinc tot de la bubchen,iar pt masaj ulei de masline extravirgin.Sper sa ii priasca la bebe.Interesanta idee Vikinga cu uleiul de migdale pus in cadita si cat mai putine chimicale.Eu ma gandeam la tarate sau scuturatura de fan,asta se mai practica pe aici pe vremea mea.O sa o mai intreb pe bunica, ca pe atunci erau mai multe naturiste ca acuma si in ea am incredere ca pe mine m-a crescut de la o luna si nu am avut pb nici cu pielea,nici cu alergiile,nici cu sanatatea in general.In leg cu uleiul fiert,e gresit spus.Se pune uleiul intr-o sticla cu dop,inchisa,intr-un vas cu apa pe foc.Cand fierbe apa il opriti si il lasati sa ajunga la o temp sa nu il deranjeze pe bebe.eu asa stiu, si mai stiu ca orice ulei care fierbe,el in sine, devine toxic,dar temp de fierbere a uleiurilor sunt mai mari decat ale apei,ce mai stiu si eu chimie.
Evyme mie imi place Bogdan Gabriel.
Alexutza e voie supliform, nu se compara cu diclofenac sau voltaren, dar merge.
Elefantica super numele.Si mie imi place Briana pt fetita, dar nu as fi avut nici o sansa cu al meu sot.

31+ Alexandru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Eleysa spune:

Am mai pus nishte pozici ...de data asta se poate admira una bucata burtica de 24 sapt plimbandu-se prin Piatra Neamt (frumos oras) ...

Ma bucur muuult ca va place numele, si, Vikinga, normal ca nu ma supar daca te insipira ...cat despre faptul ca am fost parasita intr-un asemenea moment ...intr-adevar nu e o bucurie ...dar aveam de ales ..sa stau sa imi plang de mila sau sa ma bucur la maxim de aceasta perioada si am ales a doua varianta si nu imi pare rau. Nu cred ca am mai fost atat de linistita si senina de fooooarte muult timp...am redescoperit cum e sa te bucuri de toate lucrurile marunte din viata, de surasul unui copil pe strada, sau de privirea galesa a unui catelus, sau de culorile copacilor ... in toate astea am invatat sa vad iubire si sa o primesc in sufletul meu ... stiu ca suna putin prea poetic dar ideea e ca nu ma simt cu nimic mai prejos sau mai dezavantajata decat vre-una din voi. Asa e nu il am alaturi pe tatal copilului, dar am alaturi o familie minunata care m-a sustinut neconditonat, o multime de prieteni care imi fac ziua mai frumoasa si bineinteles ...va am pe voi ..care m-ati invatat atat de multe si m-ati facut sa traiesc atat de frumos aceste luni .... Asa ca va multumesc la toate din suflet ...

Hai ca am fost putin cam poeata, sa ma scuzati daca am exagerat, dar m-a luat valul ...as mai fi avut cate ceva de spus dar trebuie sa imi scot patrupedul la plimbare acum ...

Elena, 26+
Poze concediu Thassos 2009
Burtica la 24 sapt

Mergi la inceput

Elena, nu te mai scuza atat, ca doar d'aia e forum.... ce ma enervatzi voi astea scandurici cu balon atashateshti o frumoasa in pozele de la 24 s, mai frumoasa decat in Thasosai dreptate, iti prieshte perioada asta, si ai tot dreptul sa te bucuri de ea. lasa, ca e ceva la dospit pentru tine si in cofetaria de barbati, dar pana iese "produsul" pe piatza, du-te la cea de praji normale cand iti facem pofta. in plus, stim ca poftele astea desex o femeie si le potoleshte ea, cumva-cumva

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ratusca_mica spune:

Citat:
citat din mesajul lui elefantica

..am reusit si yo sa pun pozele din concediu pe care promisesem acum mai bine de trei luni ca le pun ... ...nu dati ... sper sa reusesc mai repede de atat sa le pun pe cele cu burtica

Danyelana, multumim frumos ...e nimic nu e batut in cuie ... dar imi place mult cum suna impreuna ...si intr-adevar si mie imi place Briana mult ..acum om vedea ce si cum

Elena, 26+
Poze concediu Thassos 2009

Hei, ce poze frumoase!!! Mi-e dor de Grecia, noi am fost in iunie pe continent, adica exact cand erau greturile in floare. Nu va spun ca trei luni dupa aceea doar pronuntam cuvantul "Platamonas" si imi venea sa vomit, deh asociam cuvantul cu mirosuri de mancaruri de acolo

Ratusca 26+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ratusca_mica spune:

Citat:
citat din mesajul lui cris.dogarel

am venit de la dr. in general, veshti bune: gaza are un kil si-un pic, toate cele ok, in principiu ia in calcul nasterea naturala, dar mai vedem dupa ce stam de vorba in amanunt, pest 2 sapt la o consultatie. acu am facut o eco biometrie, ca trebuia sa mi se masoare iar artera uterina dr, care la 23 s era cu rezistentza crescuta. a naibii, aramas asa, adica, 0,80 deocamdata nu e afectat bb, dar tre monitorizata o data la 3-4 sapt, ca cica daca se opreshte din crescut, tre sa luam masuri (??? nu am indraznit sa intreb de care)

Cris, asta e problema cu trombofilia, ce povesteam eu acum doua saptamani. deci daca bebe se opreste din crescut trebuie sa incepi tratament cu acel clexane. Stai calma si nu fa ca mine, ca cel mai probabil e ok. si, chiar daca nu e, tratamenul exista si e simplu (asa m-a incurajat pe mine nasa mea, care a patit-o si ea si acum are 3 baieti frumosi si sanatosi!)

Ratusca 26+

Mergi la inceput