Mamici de Pufuleti de Ianuarie-Februarie 2010 (37)
Raspunsuri - Pagina 6
Tanaion spune:
Beatrice, nu cred ca va refuza patutul. O data ce copilasul incepe sa se miste mai mult si sa se intoarca va avea nevoie de mai mult spatiu si va prefera el patutul.
Tana cu Toma (10.11.2001) si
29+ 
danyelana spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui KarmenS Tratamentul pe care il urmez acum si statul in pat se pare ca dau roade. Contractiile sunt tot mai putine! ![]() Va pup burtici si va doresc numai bine voua si bebeilor vostri! 24+ ![]() |
E super ca te simti mai bine de la tratament. Continua cu statul in pat caci e pt bebe.

Acum
27+ cu bb mic si scumpic
Arthur"L'inspiration, c'est de travailler tous les jours."
Charles Baudelaire
cris_mario spune:
Bea bun cremsnitul nu? 
Karmen ma bucur ca esti mai bine...pup si pe tn si pe bb 
tanaion este suuper ca ami primesti din lucrurile in care ar fi trebuit sa investesti o gramada de bani...si eu am primit 2 camasi de alaptat noi de la nasa,un cos ptr bb(care nu e nou,dar fetita lor are 11 luni...deci nu este prea uzat)
si niste hainute 
Mario Andrei 16.08.2005
22+ 
www.flickr.com/photos/43981940@N03/" target="_blank">poze
adina_bulina spune:
Multumim din suflet Irenei care ne-a cedat programarea ei la dr. Pop.
Doamne ajuta!
26+
Maria
alexutzzza spune:
neatza fetele, noi ne-am trezit
din cauza unor dureri infernale de spate (mijloc)
. Da doare reu rau! nici nu am putut dormi, nu stu cum sa mai stau nici pe spate, nici pe dreapta, nici pe stanga toate cele ma dor in toate felurile. m-am infasurat in perne, pan la urma am dormit da chinuita asa si niste dureeeeri
Stiti cumva vreo crema d-aia de putem aplica? Alea gen termo heat etc? alea de mosi si babe reumatici sau diclofenac? ca nu mai pooooot!!!!

Vikinga!!!! Suepr mamica, super restaurant, super fetitza blondutza cu buclishoare! FELICITAAARI!
Tanaion felicitari de cadouri! Te-ai scos! asa stiam si io ca atunci cand sunt mici dorm mai bine in landou/cos, acolo unde sunt mai inghesuiti
.
Larsel nici io nu am parola
, iar cu parabenii...stiu si eu ca Mustela are, dar mai departe nu am cercetat piata inca...o sa ma interesez.
cris.dogarel bafta la dr.!!! Da tu nu nasteai la euroclinic? Da, ok stiu ca te-a lasat dr. balta, dar credeam ca ai asigurare acolo si ca schimbi dr. da tot in cadru Euroclinic. Sau nu stiu eu bine?
evyme si eu votez cu Bogdan Gabriel
KarmenS Ma bucur sa aud ca esti mai bine
!
adina_bulina bafta multa la dr.! 
26+
Yannis
nicolcris22 spune:
| citat din mesajul lui cristies De-abia de-abia am citit tot. Foarte tare subiectul cu sexul - a scris 10 pagini foarte rapid. Cred ca asta e tema primordiala la celelalte forumuri .Cris_mario, ce ti-a zis medicul? Super Mario - si impreuna sunteti o familie foarte reusita.Larisel sa ne tii si pe noi la curent cu cumparaturile pe net pentru electrocasnicele de bebe. Eu la targ m-am ingrozit ce chinezarii se vindeau la niste preturi exorbitante. Ori m-am invatat eu cu aparatura industriala facuta sa mearga non stop fara reparatii capitale, ori astia isi bat joc de parinti pentru ca stiu ca nu le folosesc prea mult timp. Ne povestea o colega cum s-a dus cu walkie - talkie la garantie si i-a zis ca a cazut... d-aia nu mai merge (si evident a platit reparatiile pentru ca busiturile nu erau acoperite). Acum sincer, un obiect facut pentru a fi utilizat langa un copil cum poti sa te astepti sa fie tratat? Ca portelanurile dinastiei Ming? Cred ca exagerez eu... Carceii cica sunt de la lipsa de Mg, dar si de la Ca. Nu lua nimic inainte sa vorbesti cu doctorul. Ca principiu in timpul carcelului muschiul se contracta, iar in timpul sarcinii lumea are contractii care desi nu sunt acelasi lucru functioneaza in acelasi fel... d-aia doctorul stie... Nicolcriss22 si eu am avut problema cu umflatul mainilor (si picioarelor, ca bonus) si am renuntat complet la sare. Asta pentru ca nici inainte nu mancam foarte sarat si nu prea am avut din ce sa reduc. Asa ca am ajuns la paine fara sare, nici un pic in mancare (sotul isi pune in farfurie), si evit pe cat posibil ce nu pot sa controlez. Mie mi-e teama de lipsa de iod, ca se ia din sare... Oricum nu m-am mai umflat (rau). Oricum, ce ti-a zis mediucl trebuie respectat pentru ca umflatul este simptom pentru mai multe boli in sarcina... Arwen iti tinem pumnii sa te faci bine si sa revii in forta! Stai in pat ca face minuni! Ratusca_mica ne bucuram de vestile bune. Ce bine de tine ca pleci de acasa cand sunt renovari. Vreau si eu... Si daca nu e firma ta sfatul meu e sa le mai lasi ca nu-ti face nimeni statuie! Am auzit eu ca s-a scumpit bronzul... Evyme, bazin si curat si ieftin si in Bucuresti...neeee... Preturile sunt prohibitive, abonamentele se fac pe an... vorbesc de hotelurile unde ai baza ca e curat ca la altceva n-as avea curaj... Bea draga, fiecare face cum vrea si cum stie. Nu trebuie sa te superi pentru ca aici fiecare are dreptul sa-si spuna parerea. Asa aflam lucruri noi. De exemplu reteta de tiramisu care nu e tiramisu. Abia astept s-o incerc. Nicolcriss, zaharul cu ce il bati? Cu smantana? Si da, Cris_mario, si pe cea de cremsnit o vreau! Eu am avut o zi cam naspa, hormonii isi cam fac de cap, am certat pe toata lumea - cu si fara intentie - si acum imi cam pare rau. Ma distrez insa cu bebe meu care are tendinta de a da pe-afara...se-mpinge intr-o parte. Voi de unde stiti ca sughite bebe? Eu sunt complet nedumerita. Va pup ca ma bag la somnic. Sa aveti numai vise placute! 28+![]() |
Buna fetelor, chiar ca am avut de recuperat la citit...
Tiramisul de care va spuneam ( care nu prea e tiramisu)
Cam asa ceva ar fi,
va pup!

27+
ANDREI ....
Ofe_27 spune:
Evyme si mie tot Bogdan Gabriel imi place mai mult. Dar daca veti alege Florin Gabriel il veti sarbatori de 3 ori intr-un an
.
Faza cu tati m-a dat gata 
. Si sotul meu mai face de-astea,s-a schimbat destul de mult de cand am ramas gravi, dar mai ales de cand a inceput sa-mi creasca burtica si sa realizeze si el.Noi aveam o relatie frumoasa si inainte, dar acum parca ne-am indragostit din nou. La mine or fii hormonii de vina, dar la el?
Larisel spor la cumparaturi si sa ne arati si noua ce ai luat. Nici eu nu stiam ca biberoanele se aleg dupa ceva criterii speciale, de fapt nu prea stiu cum sa aleg in general lucruri pentru bebe. Sper sa ma destept si eu cu timpul si sa nu gafez prea mult.
25+
Bogdan Christian
nicolcris22 spune:
| citat din mesajul lui danasor - Iubitule, unde iesim in seara asta ? - Iubito, in seara asta mergem la curve. Eu merg la o tipa beton, iar tu la ma-ta ! SUPER banc! 26+ ![]() |
27+
ANDREI ....
cris_mario spune:
alexutzzza imi pare rau ca te chinuie durerea de spate/mijloc...din pacate nu stiu nici un remediu,ptr ca l-as fi aplicat si la piciorul meu defect
sa treaca
adina_bulina,bafta la dr....sa vii cu vesti bune
nicolcris....o sa incerc si eu reteta,caci pare nteresanta![]()
Mario Andrei 16.08.2005
22+ 
www.flickr.com/photos/43981940@N03/" target="_blank">poze
ratusca_mica spune:
| citat din mesajul lui alexutzzza Moaaaamaaaaa ce disperare la scris!!! Chiar vreti sa le depasiti pe fete? evyme eu fac miscare: intins rufe, calcat, sters prafu'...etc si eu mergeam regulat la sala am mers 2 ani inainte sa raman si ma simteam super, acu parca simt cum mi se atrofiaza muschii si ma apuca parca carceii de la lipsa de miscare, dar nu risc sa ma obosesc mai mult...face toate trebile casei, stau cel putin 9 ore la birou, una pe drum...cand sa mai trag de mine sa merg si la sala? De pe 1 nov am concediu medical si apoi prenatal asa ca o sa merg la salaLarisel foarte adevarat, carceii sunt din lipsa de magneziu dar sunt si un simptom de sarcina ratusca_mica da ce vor nene cu auditu? aia nu se agita in martie? off, daca te simti bine si ai ce face la birou trage tare! si io as vrea ceva de facut la birou, da' cum nu e...prefer sa iau medicalu' prenatalu' si sa stau sa ma ocup de cumparaturi. Suna de vis pensiunea unde stati poate ne dai si noua nume ceva ![]() ![]() ![]() ![]() mamidepuiuti da-i bataie! ![]() ![]() decenuela ![]() ![]() ![]() ![]() x1000 la puterea n de la mine ptr. discursul despre sex Bea ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() si pentru tine si povestea frumoasa pe fcare ai trait-o cu sotul tau! Eu poate ca ma alatur Decenulei pentru ca nu am gasit (poate ca nici nu am cautat) barbati asa ca cel pe care il ai tu. Te felicit pentru taria pe care ati avut-o amandoi si pentru dragostea pe care o traiti. Uneori ma gandesc cum ar fi fost sa am si io rabdare? Oare as fi intalnit/atras alt tip de barbati in viata mea? So...asa cum bine zicea Onitza, individualitati diferite si pentru fiecare frumosuk e minunat in felul lui/ei!GATAAAA cu fu tica cu futache sau fara io ma duc la culcare ca aberez cu gratzie! ![]() ![]() ![]() ![]() 26+ Yannis |
Of, trebuie sa raportez la grup la final de februarie, deci toata munca de audit se face in ianuarie-februarie ca sa aiba timp oamenii sa ne verifice. Deci cum ziceam, pica "nemaipomenit" de bine

Pensiunea la care stam se numeste Albota si, intr-adevar, au si ei o ferma Poienita la cativa km de aici cu cai. Si pe mine ma batea gandul sa calaresc un pic, dar ieri cand am mers a inceput ploaia si, in plus, mi-e frica sa nu imi spuna ca sunt nebuna de vreau sa ma cocot pe un cal cu burdihanul meu
Ratusca
26+

Mario - si impreuna sunteti o familie foarte reusita.