Mamici de Pufuleti de Ianuarie-Februarie 2010 (37)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Beatrice1982 spune:

larisel eu habar nu am ce zici tu acolo.....de parabeni................
hm....................

eu am luat defapt am zis sa imi aduca din Ungaria, marca GABI, care cica e bun, am citit pe spate, dar nu am vazut asa ceva sa contina..........

Poze
Bea 28+ cu Ivan Matei

Doamne ajuta sa am un bebe sanatos!!!!!!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ofe_27 spune:

Buna dimi fetele! Azi cred ca va fii frumos afara, aici la Timisoara a iesit soarele putin.

Am ramas uimita sa vad ce mult a-ti scris ieri, dar mi-a facut placere sa vad atatea pareri despre subiectul sex . Sper ca nu s-a suparat nimeni, pentru ca asa cu zicea si Onitza avem personalitati si trairi diferite, dar asta nu trebuie sa fie un impediment. Contrariile se atrag, nu?

Eu cu toate planurile mele de , nu am facut nimic pentru ca ieri dupa masa am mancat varza calita, iar spre seara am crezut ca mor de durere de stomac si balonare si arsuri . Bogdi a fost si el agitat si s-a zvarcolit intr-una, cred ca am avut si ceva contractii ... off.

Azi suntem ok, dar cu siguranta nu ne vom mai atinge de varza calita, cu toate ca ne place mult .

Ok, mai citesc un pic din urma sa recuperez si revin.

25+ Bogdan Christian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danasor spune:

bea parabenii sunt conservantii folositi in produsele de cosmetica, nici eu nu stiam pana acum ca asa se numesc, dar da o cautare pe net, si ai sa te sperii de ce citesti.

o zi buna tuturor.

26+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns larisel spune:

beatrice Parabenii sunt niste chimicale care maresc termenul de valabilitate al cosmeticelor si se pare ca sunt toxici (cancerigeni), similari E-urilor din alimente. Aproape toate produsele cosmetice pe care le folosim contin parabeni (daca te uiti la ingrediente ai sa vezi cate au terminatzia "paraben"), exceptzie cele bio.
Iar Bisphenolul A se pare ca se elibereaza la incalzirea biberoanelor de palstic si tot asa ar fi toxic pt bb. Deci ar trebui sa cautam biberoane BPA free...bine acum e o industrie asta si producatorii profita si umfla pretzurile...
Eu pana acum ma hotarasem sa iau biberoane Dr Brown's despre care citisem numai de bine (adica anticolici), dar nu sunt BPA free...asa ca ori ma reprofilez ori nu tin cont...dar parca daca stiu ca bpa-ul ala le poate face rau bb-linelor nu mai imi vine sa iau...

30+

odiseea noastra, trusou bbluse, ne pregatim
nepoteii mei, viatza la tzara, noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns larisel spune:

Gata...pleeec...sa aveti o zi frumoasa si ushoara... La noi se intuneca a ploaie, sa nu-mi uit .
Va pup pe toate.

30+

odiseea noastra, trusou bbluse, ne pregatim
nepoteii mei, viatza la tzara, noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns evyme spune:

Neata fetelor! In urma discutiilor de ieri despre sex aseara am reusit sa-l aprind pe tati si... Faza frumoasa a fost insa cand m-am dezbracat si m-am postat in fata lui ca sa-mi cer drepturile, iar el a spus foarte candid: bebe!!!

Carcei am experimentat si eu cativa noaptea, dar acum incerc sa ma controlez si cand imi mai vine sa ma intind ma abtin

In legatura cu pozitia de dormit, eu am intrebat dr daca pot dormi pe spate (din cauza durerilor de coaste nu pot sta foarte mult intr-o parte) si mi-a spus ca nu e nici o problema si ca o sa-mi dau seama singura cand e cazul sa ma intorc...

Sa aveti o zi linistita si frumoasa, chiar daca afara e innorat

+ 25

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns evyme spune:

Tocmai ce m-a sunat tati sa-mi spuna doua propuneri pt nume javascript:insertsmilie('') (noi nu am reusit sa cadem de acord pana acum, pt ca nimic din ce i-am propus eu nu i-a placut si el nu avea nici o alta idee): Bogdan Gabriel sau Florin Gabriel. Ce parere aveti despre ele?

+ 25

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris_mario spune:

evyme mie imi place muult Bogdan gabriel...parerea mea
larisel,dar akl st niste nume pe kre nu le stiu,si nici pe tn nu te-am vazut,datele unde ti le-ai postat?..pe mail?

Mario Andrei 16.08.2005 22+
www.flickr.com/photos/43981940@N03/" target="_blank">poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns KarmenS spune:

Neatza, burtici, am reusit si eu sa mai intru. Mama mia, dar stiu ca scrieti nu gluma! Nu am apucat sa citesc inca tot doar asa pe sarite.
Interesanta discutia despre sex. La noi sexul e interzis de cand s-a scurtat colul si au aparut contractiile, asa ca rabdam Dar avem timp sa recuperam
M-am uitat la pozele voastre cu cumparaturi pt bebe, ffff frumoase toate hainutele. Eu nu am cumparat nimic! Cel mai probabil si eu voi la apela la net pt astfel de cumparaturi avand in vedere faptul ca sunt consemnata la pat

24 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns KarmenS spune:

Tratamentul pe care il urmez acum si statul in pat se pare ca dau roade. Contractiile sunt tot mai putine!

Va pup burtici si va doresc numai bine voua si bebeilor vostri!

24+

Mergi la inceput