Bobocei de sept-oct 2008 -IN SARBATOARE !!! (207)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns karina_u spune:

Am vazut ca multe mamici au problema alptarii si totodata a intarcarii,aceeasi problema o aveam si eu in urma cu aproape o luna.La un an si trei saptamani am intarcat-o,a fost atat de usor ca nici nu ma asteptam,mi-a fost frica rau de acest moment.In principiu nu vroiam sa o intarc,dar credeti-ma ca am ajuns sa urasc ca vine noaptea,cam de pe la 11 luni incepuse sa ma tina pe post de suzeta si sa suga foarte des,iar ziua nici nu vroia sa auda cuvantul titi.Am inceput intarcare treptat,ea mi-a luat foarte repede biberonul,la laptic nu avea pretentii puteam sa-i dau de oricare,alegerea a fost MILUPA cu gust de banane care ii merge f bine.Problema era a mea acum,cum o sa trec,fizic vorbind,sa stiti ca la fel nu am avut probleme,cum intarcarea s-a facut treptat nici fluxul laptelui nu mai era puternic,nu am luat pastile ca am auzit ca au multe reactii adverse si am folosit metoda babeasca,cea folosita si de mamele,bunicile noastre adica cat timp stateam in casa ma legam stans la sani si dusuri fierbinti atat cat suporti din doua in doua are si in trei zile nu am mai avut nimic.Acum karinuta mea parca nu a papat niciodata titi,plange cand vede bibe cu lapticul.Va doresc sa treceti repede aceasa perioada......!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luminita2008 spune:

Erika de fce!

Nausica si sotul!

Thea!! Sa fii sanatoasa, fericita si generoasa, sa ai parte de tot binele din lume o viata luunga, luunga!

Ariana!! Sa cresti mare si sanatoasa, sa fii norocoasa si generoasa!

Luminita si voinicii Edi si Robi - 26.09.2008

"Cand sari de bucurie, atentie ca nimeni sa nu-ti ia pamantul de sub picioare. (Stanislaw Jerzy Lec)"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Didididi spune:

Am uitat sa ? de fapt pt ce am intrat pe forum. Am 2 prietene cu copilasi de cca 1 an. Niciunul nu vor sa manance nimic nepasat ff fin. Au un punct comun, ambii nu sunt tentati sa bage in gura ce au in mana. Faza cu pufuletii povestita de voi nu merge, ca ii tin in mana si ii studiaza ca pe jucarii, iar din mana mamicilor nu vor, tin gura inchisa. Aveti vreo sugestie? Ca pe mine ma depaseste.

Claudina welcome in club. Si al meu baleste dupa mancarea altora. Nu mai zic, ca daca ii scapa o frimitura din mana/gura pe jos se apleaca si hat si o baga in gura. Tb sa fiu f atenta la el.

Diana, apropos de bone, eu ii dau 1000 lei 10 ore pe zi lucratoare; si ca treaba nu face decat mancare piticului la steamer (adica curata zarzavatul si il pune la aburit), deci Felicia a negociat mai bine. ia sa vb cu tati sa faca el renegocierile.

Lumi, Lidia pe unde umblati fetelor?

Didi si bb Mihail (22.08.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Didididi spune:

A, uite ca a aparut si Lumi! Te dadusem disparuta .

CD sigur are pb cu kk? Ca al meu face kk de 3-4 ori pe zi si are zile cand 1 sau 2 scaune sunt mai moi si miros f acid. Dar daca urmatorul este ok, cred ca nu este vreo pb, ci depinde numai de ce mananca el.

Didi si bb Mihail (22.08.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angelynna82 spune:

Babymom la noi se repeta urmatoarele: se ridica in picioare si se arunca pe noi sau scoate toate cartile din birou inclusiv alte accesorii..
Las ca are baiatul ce sa faca

Babytza plimbare placuta

Piolica succes in gasirea jobului dorit

Laureta am citit povestea mamicii, off Dumnezeule cate probleme, speram ca testul sa fie gresit iar bebe David sa fie sanatos, ne sa fie totul bine
Multa sanatate Biancai

de Crina Alexandra www.onetruemedia.com/shared?p=6c29da1dcaea711431a9cb&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Din boboc in CRIN
Atat de mare sunt
Participam la concursul Klorane cu www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?bid=3&folder=Cat de fericit e copilul tau KLORANE" target="_blank">aa2, un vot va rugam

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luminita2008 spune:

dididi, pe aici, pe aici... crestem, suntem sanatosi, crestem => timp liber din ce in ce mai putin si ala care e, il dedic aproape in intregime hunilor si familiei. e o perioada tare frumoasa si vreau sa profit din plin!

Luminita si voinicii Edi si Robi - 26.09.2008

"Cand sari de bucurie, atentie ca nimeni sa nu-ti ia pamantul de sub picioare. (Stanislaw Jerzy Lec)"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns karina_u spune:

LA MULTI ANI ingerasilor THEA si ARRIANA SFEFANIA sa fi-ti sanatoase si sa aduceti numai bucurii parintilor!!!!!!!!!!!!scuze cam tarziu dar nicidata nu e prea tarziu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gaia.nevia spune:

Citat:
citat din mesajul lui babymom75

Mai, Dragos asta al meu s-a dilit de tot! Tot intra si iese dintr-o cutie de carton si cand e inauntru miorlaie si cand e afara miorlaie, sta putin pe ganduri intre operatiuni si apoi o ia de la capat cu intratul si iesitul din cutie. Cred ca a repetat figura asta de cateva zeci de ori deja! Si maraie in continuu! Nu inteleg deloc care e dorinta lui.

Lavinia mama lui Dragos si a lui Victor

Idem, Radu ieri, din cosul Ikea... A scos toate jucariile, si nu erau putine, si a intrat el acolo... si intra, ajunge in fundul cosului, nu reuseste sa treaca prin el, plange... da inapoi, iese... nu mai e in cos... plange... intra... capat... plange...

Gaia, mumã pentru voi:
Bebeloi si Bebedoi , poveste despre inceputuri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nikolici spune:

Hello fete,

Sa va spun ceva misto...kk lu fi-mea miroase a parfum de jeleu, si-a schimbat total mirosul...oare o fii de la antibiotic sau biotics?Cert ca si aspectul e total diferit.

Yo Miss www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=813a99ff4d721e97009477" target="_blank"> Karinutza(14.10.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nocom spune:

karina_u te rog activeaza-ti optiunea PM, ca as vrea sa te intreb ceva....

Multumesc

mami de Daria Anastasia (24.09.2008) si Matei Tudor (11.07.2004)

poze cu noi poze DARIA

poze APUSENI

Mergi la inceput