Bobocei de sept-oct 2008 -IN SARBATOARE !!! (207)
Raspunsuri - Pagina 13
denisa.g spune:
Buna diminetaa fetelor
Laura - multa sanatate sotului si sper sa aveti rezultate bune la analize. Pupam maica si copilasi frumosi 
CD -Pupam mamica si baiat frumos si sper ca azi sunteti mai bine, ca ati avut o noapte buna. Multa sanatate si sa va reveniti cat mai repede
Nerantula - acum depinde de la fiecare copil, mama..... la noi a mers faza cu oprit alaptatul pe timpul zilei. Edwin nu mai manca aproape deloc la un moment dat - greu il convingeam sa pape cateva linguri de supita.. Am incetat alaptatul pe timpul zilei - ii dau in continuare dar de la ora 22 pana la 8 dimineata (in fct de cum se trezeste noaptea) in rest deloc . Si a fost o schimbare brusca efectiv - papa de rupe!!!!! Mai are si zile cand papa mai putin dar pe ansamblu sunt multumita de el. La noi a mers, acum stiu ca parerile sunt in contracditoriu dar totusi este o solutie care la noi a dat rezultate foarte bune si bb este alaptat in continuare... Sa nu te mai gandesti ca ar fi vina ta. Edwin papa foarte bine si are 10kg la 80 cm, deci Gruia e super bine. Pupici si sper sa reusiti si papati in curand bine .
Nikolici - pupam mamica si printesa frumoasa.

Pupam toate mamicile si copilasii lor. 
Noua abia ne iese al 6-lea dintisor si cand va aud vb de maselute ....
babytza spune:
Neata girls 
Dau o cafea maaaaare
si pepsi pentru Lumi si pofticioase 
Am avut o nopate de cosmar
Nu cred ca am dormit 20 minute legate ....s- a tot trezit plangand. Cauza ? Cred ca este de la Nan junior cu miere. Altceva nu vad ce ar putea fi... Saracutul a marait si a plans toata noaptea , iar eu sunt zombi ![]()
Denisa 

Lala o imbratisare pentru voi
si pupici batauselor, sa le treaca 
Babytza si puii
Valentina
David
denisa.g spune:
Babytza - pupici pt voi. Poate e vreun dintisor... pupam soricel drag sa doarma bine azi pe zi sa recupereze 
Mie mi-a fost teama sa-i introduc mierea dar am zis ca totusi trebuie sa incep intr-un fel. Si i-am luat cereale cu 8 fructe si miere . In prima zi i-am pus doar f.f. putin in iaurtel, apoi mai mult, apoi mai mult. si asa nu a avut nimic. Usurel usurel vreau sa incep sa indulcesc ceiutul cu miere adevarata...
Muuh spune:
Nerantula si eu am patit acelasi lucru cu Alexei. Nu mai mananca nimic, cere doar lapte dimineata si seara. Dupa lungi discutii cu sotul, cu o prietena si chiar cu Alexei am ajuns la concluzia ca la un moment dat si-a pierdut placerea de a manca. Ceva din comportamentul nostru l-a facut sa piarda aceea placere. El poate rezista lejer fara sa manance nimic toata ziua iar daca ii este foame prefera paine, lapte, orez, cartofi. Eu m-am adaptat ii fac paine in casa cu diferite nuci si migdale, orez ii fac brun sub forma de risotto. Mai mananca la gradinita gustare, ii dam fructe ca sa stim o treaba. Eu sunt relaxata in aceasta privinta (am fost la randul meu un copil extrem de mofturos si am supravietuit) sotul in schimb, provine din familie de supraponderali iar la ei mancarea e sfanta si oricat lucreaza el la acest aspect tot il ajunge din urma.
Ce vreau sa spun este ca nu stiu cat va poate ajuta un psiholog. Daca tu decizi sa continui alaptarea trebuie sa gasesti unul care sa accepte asta (sunt si unii care sustin si aplica teoriile behavior-iste gen Supernanny si te pun sa o intrerupi), unul care sa inteleaga foarte bine ce fel de relatie vrei tu sa construiesti cu Gruia, din ce citesc eu prin revistele de parenting romanesti am impresia ca astia sunt o raritate si multe alte aspecte. Daca iti voi spune acum sa incerci sa te relaxezi o sa dai ignore si o sa zici ca habar nu am prin ce treci.
Mai poti incerca ceva: ii plac pufuletii? Incearca sa ii faci ceva de o textura asemanatoare dar din faina integrala sa zic, covrigei la fel (eventual adaugi migdale pisate si seminte de in), vezi ca ii mai place gen biscuiti, prajitura si incearca sa le gatesti tu cu ingrediente cat mai sanatoase.
LE:Si foarte bine ca ai decis sa mergi la medic poate reuseste sa te lamureasca si sa te linisteasca in acelasi timp.
Nausica spune:
www.nytimes.com/2009/10/27/health/research/27chil.html?_r=1&ref=science" target="_blank">Studii recente arata ca nu ar fi nicio legatura intre mercur si autism.
Nocom spune:
Neata si de la noi!
Multumim de pepsi babytza!!
LA MULTI ANI CU FERICIRE SI SANATATE PENTRU BOBOCITZELE DE ASTAZI!!!
[center]

THEA SI ARIANNA

[/b]
Moaaaama, cate avem aparat Sony ciber shot!!!! Si eu , si eu!!!! 
mami de
Daria Anastasia (24.09.2008) si
Matei Tudor (11.07.2004)
poze cu noi poze DARIA
poze APUSENI
dyanira spune:
LA MULTI ANI THEA!!! SA CRESTI MARE, SA FII SANATOASA SI SA AI PARTE DE TOT CE E MAI BUN IN LUMEA ASTA!!! 
LA MULTI ANI ARIANA STEFANIA!!!!SA CRESTI MARE , SA FII SANATOASA SI SA II BUCURI PE PARINTII TAI!!! 
Diana
mamica fericita de
ANDREI TUDOR
dyanira spune:
Babytza imi pare rau pt noaptea nedormita!!!Dar e prima data cand i-ai dat lapte cu miere de la nan??De ce i-ai dat?Ca vreau sa incerc si eu sa ii dau dar am zic ca o sa ii pun numai vreo 2-3 masuri eu vreau sa ii dau din cauza ca e constipat ca el mananca miere naturala de vreo luna fara probleme.
Laura cum se mai simte sotul?
Lala da asa e ai dreptate nu e obligatoriu daca bea apa multa sa aiba diabet.El nici nu bea chiar asa mult cam 500ml dar paranoia mea e de vina
CD cum e Mikul azi?
Nocom
Dariuta cum se simte e mai bine nu?
Ange a trecut raceala?Ce mai gatesti azi bun???

Nikoliciule cum e Karinutza?Sper ca musafirul nepoftit a fost prins.
Si inca ceva sa nu uit pe unde o fi Ratonelu???Hai la apel...
Diana
mamica fericita de
ANDREI TUDOR