Bobocei de sept-oct 2008 -IN SARBATOARE !!! (207)
Raspunsuri - Pagina 12
_giulianna_ spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui elly_16 Babytza cum aflu parola de la contul comun ca sa ma pot loga? PozeBianca Mamica de Bianca MariaBianca |
Activeaza PM sa ti-o trimit eu.
Mami de Eduard-Gabriel (17.08.2008)
Ale mele zorzonele
_giulianna_ spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui elly_16 L-am activat Giuli ![]() PozeBianca Mamica de Bianca MariaBianca |
Trimis!
Noapte buna!
Mami de Eduard-Gabriel (17.08.2008)
Ale mele zorzonele
babymom75 spune:
I'm baaack!
Cand sa ma pun in pat mi-am amintit ca am nevoie urgenta de nr. de telefon al Adei. Ajutati-ma, va rog!
ADA!! Mai esti in zona?
Lavinia mama lui
Dragos si a lui
Victor
bitza2008 spune:
Neata!
Thea

Arianna Stefania

Multa sanatate puiutilor bolnaviori!!
Andy.p 

Sper sa vii azi cu vesti bune!
Ati facut careva vaccinul impotriva cancerului de col uterin??
Eu m-am hotarat sa-l fac si as avea cateva intrebari pana ajung la dr! 
www.tamagochi.ro/pet-bighidel " target="_blank">VOTATI BIGHIDEL
lala77 spune:
CD, imi pare rau ca sunteti bonaviori!
Poti sa incerci sa-i sxcoti laptele daca vrei; nu pateste nimic doua zile pana te convini daca e sau de de la el. Noi cand am avut diaree aici ni s-a spus sa-i dam lapte fara lactoza; cand am avut diaree in Anglia, ni s-a spus sa-i dam laptele pe care il bea de obicei insa mai diluat.Pareri diferite insa si aia sunt ok.
Apropo de asta, in Anglia se recomanda ca bb sa pape ciuperci de la 8-9 luni. Si cumnata-mea tocmai si-a luat o paparazdravana de la medcul de familie pe tema asta; ca cica ciupercile sunt ca si capsunile...Cred ca alea romanesti.Ma rog.
Nerantula, nu cred ca e din cauza ca e alaptat. Ca tot veni vorba de Culcer si copii care nu papa, o fata de la gasca stelutelor are un baietel care nu mananca si are aproape 3 ani; ajunsese la disperare ca el manca ceva gen o jumatate de banana si jumatate de bibe cu lapte toata ziua.Si i-a facut Culcer cateva analize si a depistat ca bietul copil are ceva la colecist si din cauza asta, dupa 2-3 linguri cu mancare lui ii e greata si nu mai vrea. Acum ii fac tratament si inca vreo cateva teste insa situatie e spre bine. Nu cred ca si voi aveti asta insa ideea era ca nu oti copiii nemancaciosi sunt asa din cauza parintilor sau pt ca sunt ei mofturosi. Oricum, daca ai de gand sa ajungi la Culcer e f bine; eu am mare incredere in ea, am mai spus eu aici.
Ce de dinti aveti!
Noi tot 6 bucati avem.
Kllemi, eu stiu ca sunt 4 pastilute care te ajuta sa opresti lactatia. Problema e ca nu cred ca mai poti sa alaptezi dupa ce le iei si cred ca intarcarea e cam naspa daca nu o faci treptat, chiar si cu pastile.
Laura, sanatate lui tati!
Laureta, fiica-mea cea mare se inrosea in obraji cand ii ieseau masele. Imi venea s-o rontai cand o vedeam asa imbujorata.
Nausica, multi ani fericiti in continuare!
Lasa, bine ca te-ai mai odihnit!![]()
Haha, ati facut ca noi la hotel.![]()
Dyanira, nu toti care beau apa multa au sau fac diabet. Eu am fost asa de copil si acum beau cam 4-5 l pe zi, doar apa (eu nu beau suc dar mai rad cate o bere fara alcool). Si mi-au facut milioane de analize; toate bune. Cand mi-au facut prima cezariana, din cauza ca nu mi-au dat apa un timp, mi se ridicase tensiunea la 15 si ii spuneam anestezistului ca asa patesc daca nu beau apa (se mai intamplase si la alte operatii) si el mi-a zis ca nu-i normal si ca ar trebui investigati rinichii. Si am facut alot milion de analize si sunt sanatoasa tun, nici macar nu retin apa in tesuturi ca alte doamne.Deci asa sunt eu. Si Anna ma mosteneste: ea bea apa si in timpul mesei.Ia catweva inghitituri de papa, bea niste apa si tot asa. Stiu ca nu prea e recomandat insa asa e ea, altfel nu mananca.
Trimit mesajul si mai citesc din urma.
lala77 spune:
La multi ani sarbatoritilor de azi!

Sa cresteti mari si sa fiti cuminti!
Anna noastra a descoperit cum sa-i dea si ea cafteala lui Alice cand si-o ia pe cocoasa. Daca i-ati fi vazut fata aseara lui Alice!
A ramas incremenita cand dupa ce i-a tras vreo doua palme, Anna s-a infipt in ea cu o manma si cu cealalta ii datea palme in cap; apoi a tras-o putin de par si a plecat. Imi venea sa rad insa m-am abtinut cumva. De atunci se poarta Alice asa frumos cu ea! O pupa de cand s-a trezit...cica ea e sora mai mare si are grija de ea. ![]()
Ma saturasem sa tot vad cum Alice o bate... acum macar vede si ea cum e. Nu incurajez metoda asta insa nu-i strica d-rei cate o papara.
Plec la treburi. O zi buna sa aveti, mamici!

Bianca Maria