Clopotei de ianuarie-februarie 2008 (cap 239)
Raspunsuri - Pagina 7
ceska777 spune:
Buna seara,
Intai,
Eladeea,
nici nu am inteles initial mesajul dar ma bucur ca il asteptati pe bb2. Iti doresc sarcina usoara si sa aduci pe lume un fratior pentru Eric.
Virgo,
mie mi-a stat inima in loc o secunda cand ai pomenit de "rascruce". Imi pare rau ca se ajunge la asa ceva. Divortul chiar trebuie sa fie ultima solutie dar nu e un capat de lume! O sa fie greu dar trece si poate va fi mai bine si pentru Cazimir.
Eu sunt foarte ingrijorata pentru gaza mea. Ma ia cu plans
cand ma uit la el: nu mananca mai nimic! De vreo saptamana mi se pare ca are cearcane vinetii in jurul ochilor, ca e palid si f slab. Ieri am stat toata ziua in bucatarie. Am facut o supa de rosii cu stelute (ultima data i-a placut mult ce-i drept era cu litere
) apoi orez cu sos foarte bun si chiftelute. Am facut pogacele si desi am pus un praf de sare, piper si erau si cu jumari 

cand a vazut ca noi mancam a vrut si el a gustat si i-au placut mult a mancat una intreaga 

.
Am luat fructe: banane, kiwi, pere, mere, portocale, mandarine. N-a vrut de nici unele....Azi a mancat mai nimic, acuma seara a lasat numai trei linguri din borcanelul de spaghetti. Lapte bea de trei ori pe zi 160-180ml. Iaurtul ii place inca... Pe 19 11 avem controlul de doi ani, mi-e ca din mai nu a mai luat deloc in greutate.
Sa aiba viermisori?
Ceska, mamica de Benjamin
mic si scump (23.12.2007)
Blogu` nostru
Am venit pe lume...asa a intrat Benji in viata noastra
roli25 spune:
Ceska, exact in faza asta am fost si noi pana acum 5 zile. La noi faza a durat vreo 2 luni...avea 1-2 zile de mancat oarecum, dar nu cat ar fi normal sa manance la varsta asta si apoi 4-5 zile, chiar 1 saptamana cand nu se atingea de nimic. Laptele de dimineata, cateva lingurite la pranz si eventual laptele de seara. Avea zile cand traia cu laptele de dimineata si apoi NIMIC pana a2-a zi dimineata. Si lui ii apareau cearcane dupa cateva zile de trait cu aer.
La anlize n-a iesit nici un vierme. De sambata trecuta am cedat si am inceput sa-i dau ulei de peste. Slava Domnului mananca! Sa vedem cat il tine.
Roli mami de Andrei
(16 ianuarie 2008) si Marc
(9 iunie 2006)
www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603790736786/" target="_blank">ANDREI
www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603794082565/" target="_blank">MARC
www.flickr.com/photos/14037522@N04/2472556291/in/set-72157604930822343/" target="_blank">VACANTELE NOASTRE IN 4
BAIETII MEI IUBITI
Se zice ca doua lucruri sunt infinite pe lumea asta: universul si prostia umana. În privinta universului, eu înca mai am unele îndoieli. (A.Einstein)
Lala_D spune:
Ceska eu cred ca e doar in greva, cum a fost si Andrei acum putina vreme.
La el dupa 5 zile de greva, cu urlete la fiecare masa ...au spart 2 canini ![]()
O zi excelenta !
Lala.
Bogdan si
Andrei (27.12.2007)
Poze
Design blog
godzila spune:
Nemary, felicitari pt TT bun.
Elle, sper sa fie doar dintii de vina. Chiar ca e pufosica Anna.
Ceska nu te ingrijora inutil dar daca tu crezi ca sunt pb, mai bine vb. cu un pediatru. Faptul ca nu mananca poate avea mai multe cauze
Virgo multa putere sa treceti peste asta. Oricum sunt sanse mici ca baietelul sa fie separat de tine. Oare isi doreste sa il creasca? Adica ti-a zis ca se va lupta pentru el? Banuiesc ca ati discutat.
Pe Vlad l-am automedicat...bine am vb cu dr dar la telefon, asa ca e pe Augumentin. Am ratat programarea la clinica si decat sa aud de inevitabilul Fortum am preferat asa. Saracutul tot plangea cu manuta la ureche si spre seara i-a curs cealalta ureche. I-am luat si Otocalm, dar mi-a fost frica sa ii pun pt ca nu stiu daca are timpanul perforat. Oricum nu a curs lichid galbui ci rosiatic cleios...curios e ca nu a facut febra...bine ca i-am dat si Panadol, poate asta e motivul. Sunt cam incoerenta,dar mor de somn, am stat numai dupa el si sunt frantaaaaaaaaaa
veronicka spune:
virgoeu am lucrat inainte de nastere la DGASPC cluj dar pe partea adulta , dar cumnata mea lucreaza chiar la protectia copilului, psiholog. deci daca te pot ajuta cu ancheta sociala te rog sa apelezi cu incredere.o sa iti dau nr meu de tel daca vrei.
iar daca nu il mai iubesti...nu cred sa ca merita o viata de sacrificiu de dragul copilui . nemaifiind iubire nu mai se prea poate asigura un mediu securizant pt copil in plus esti tanara si meriti sa fii fericita. oricine merita. deci trimite-mi un pm daca te pot ajuta cu ceva.
curaj pe orice strada rasare soarele chiar daca mai tarziu
http://community.webshots.com/album/563804150HZBgfghttp://community.webshots.com/album/564423497VFSaCi poze noi
http://community.webshots.com/album/564423497VFSaCi?start=12
Veronica -mami lui Marc-Andrei 25.02.08 si 11+
Laura Ioana spune:
MAry
felicitari pt rezultatele la TT. AI avut curaj sa-l faci, eu l-am refuzat la Thea.
Eladea
felicitari pentru liniutele roz! Sarcina usoara si bebe sanatos!
Veronika
bine ai revenit si felicitari pt sarcina!
Stancutza
Thea are 87 cm si 13 kg (atat avea acum vreo 2 luni, dar sper ca nu a mai luat in greutate). Nu mi se pare micuta Sofia la 83 cm. Pupici micutei atat de fina si de feminina
Laurici
suntem bine, ne-au trecut mucii la toti, slava Domnului, ca mai aveam putin si o luam razna! Snanatate multa lui Eleni
S-o mai laud si eu pe Theutza mea ca o rupe tot mai bine pe limba noastra, face propozitii de genul "ata e pisicutza" sau "unde-i bubuzuza?"
(buburuza), daca o deranjezi zice "lasa-ma!" si se mai stramba atingandu-se usor cu manuta pe piept zicand "vai, am peliat!" (vai, m-am speriat!
). Stie ff multe cuvinte si le amesteca in limbajul ei bebelusesc
Orice animal pe care-l vede ii starneste chiote de bucurie si automat spune cuvintele sub forma de intrebare "coada? zoaca?" (adica are coada si se joaca?
).
Voi va plangeti ca nu papa clopoteii vostri, eu ma plang ca papa prea mult: ii dau papa ei, apoi vreau sa mananc si eu, vrea si de la mine si de la taica-su si ce mai vede prin bucatarie, vrea de toate, mai putin fructe si legume
Mama fericita de minune si frumusete de Thea Maria
Nasterea minunii Thea Maria (3.01.2008),
Filmulete
La mare - iulie '09
La mare - sept '09
virgo spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui veronicka virgoeu am lucrat inainte de nastere la DGASPC cluj dar pe partea adulta , dar cumnata mea lucreaza chiar la protectia copilului, psiholog. deci daca te pot ajuta cu ancheta sociala te rog sa apelezi cu incredere.o sa iti dau nr meu de tel daca vrei. iar daca nu il mai iubesti...nu cred sa ca merita o viata de sacrificiu de dragul copilui . nemaifiind iubire nu mai se prea poate asigura un mediu securizant pt copil in plus esti tanara si meriti sa fii fericita. oricine merita. deci trimite-mi un pm daca te pot ajuta cu ceva. curaj pe orice strada rasare soarele chiar daca mai tarziu http://community.webshots.com/album/563804150HZBgfghttp://community.webshots.com/album/564423497VFSaCi poze noi http://community.webshots.com/album/564423497VFSaCi?start=12 Veronica -mami lui Marc-Andrei 25.02.08 si 11+ |
Vero, multumesc de ajutor, am sa ma duc oricum la cumnata ta fiindca de atunci de cand a inceput scandalul eu aproape ca nu-mi mai recunosc copilul: e irascibil, se trezeste noaptea de cosmaruri, mananca prost. Am pus ba pe seama dintilor, ba a oboselii ... dar ma amageam singura.
Ancheta sociala, in ce consta, stii ? Nu, nu are de gand sa cresca copilul, ca n-are cum, e 14 ore/zi plecat, vrea doar sa "imi dea o lectie".
Mami de Matei Cazimir
ceska777 spune:
Buna dimineata!
Azi dau multa, multa cafea sa ne ajunga la toate pana luni. Schimbam furnizorul de internet si telefonie si pana instaleaza tati toate cele (mutam si mobile etc), se fac teste si vedem ca functioneaza nu o sa mai am nici net, nici telefon. Cool nu? Sper ca luni sa ajung iar sa va citesc si sa citesc numai vesti bune.
Gaza mea plimba basculanta prin casa de la 7 dimineata. Acu a mers sa il trezeasca pe taica-su.
Ieri tati a fost la lucru de dupa masa. PEste zi il sunam de 2-3 ori sa vorbeasca gaza cu el. Iar eu normal intreb "cand vii?". Aseara sunam si gaza cere ca mereu cand vorbesc eu la telefon sa vorbeasca si ea cu interlocutorul meu (face faza asta numai cand sunt rude sau prieteni cu straini nu a vrut inca sa vorbeasca, ii simte oare si la telefon?
). Siincepe sa ii spuna de masinile lui si de cuburile de lemn ca a construit turn, ii arata creioanele colorate de parca tati le si vede si tranteste "wann kommst Du?" cand vii??? Pentru prima oara....
cvvjhc jhcghxfyxy- mesaj de la B
Blogu` nostru
ceska777 spune:
Eu cred ca trebuie sa le invitam la noi pe Thea si Eleni sa ii arate lui B cum se mananca ciorba si mancare de oameni mari in cantitati cel putin multumitoare. Veniti?????![]()
Va uram un week end minunat. Eu ma apuc de mesterit la un dovleac si poate il aratam aici in concurs:http://www.activitaticopii.ro/forum/viewtopic.php?f=9&t=207
Mai participa cineva?
Blogu` nostru
alina023 spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui virgo
Vero, multumesc de ajutor, am sa ma duc oricum la cumnata ta fiindca de atunci de cand a inceput scandalul eu aproape ca nu-mi mai recunosc copilul: e irascibil, se trezeste noaptea de cosmaruri, mananca prost. Am pus ba pe seama dintilor, ba a oboselii ... dar ma amageam singura. Ancheta sociala, in ce consta, stii ? Nu, nu are de gand sa cresca copilul, ca n-are cum, e 14 ore/zi plecat, vrea doar sa "imi dea o lectie". Mami de Matei Cazimir |
Virgo, la ancheta sociala vei primi o vizita acasa unde se va constata in ce conditii traieste copilul, se va vorbi si cu tine si cu el si se va incheia un raport de ancheta sociala unde se va recomanda la cine sa fie plasat copilul.
Eu am asistat la o astfel de ancheta, la casa tatalui copiilor (care are conditii de lux si este un tata exemplar) si am vazut ulterior raportul. Copiii se recomanda a fi plasati mamei (desi ea nu are nici un fel de venituri si are 4!! copii).
Asa ca tu ai cele mai mari sanse sa ramana Cazimir la tine, dar oricum e bine sa fii fff precauta.
Tin pumnii!
Alina, mami de Ana Antonia
(06 Dec 2007) si Luca nazdravanul
(14 Feb 2003)Ana, minunea mea iubita
Luca, iubitul mamei drag! 
Povestea nasterii Anei

Emma este iubire!