Jon sau Kate?
Cred ca va este cunoscut cuplul cu cei 8 copii.
Din pacate, cei doi s-au despartit, Jon fiind cel aratat cu degetul...a inselat-o pe Kate cu o educatoare, din cate imi aduc aminte...
Erau simpatici amandoi pe ecran, acum parca nu mai au acelasi farmec..
Eu as alege Jon SI Kate, dar nu cred ca mai sunt sanse...
Concurs KLORANE, un vot pentru pui
http://www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?bid=3&folder=Cat+de+fericit+e+copilul+tau+KLORANE ad1 si ad2
Raspunsuri
CorinaDani spune:
mai urmaresc pe sarite episoade din reality-show-ul lor, pe canalul discovery travel&living, dar probabil ca serialul este redifuzat
sincer ? mie mi se pareau oarecum nepotriviti ca si cuplu, ea era cam tot timpul cu gura pe el, el avea un stil prea "lasa-ma sa te las". plus ca si limbajul trupului, atunci cand erau filmati doar ei doi pe canapea (comentariile ce insotesc scenele din serial), imi dadea de inteles ca nu sunt asa apropiati cum doreau sa para, foarte rar se atingeau sau se tineau de mana, kate in special statea cu mainile apropiate/incrucisate mai tot timpul la aceste filmari...
acum, sa fim cinstiti pana la capat, e foarte greu sa cresti 8 copii (chiar si cu ajutoare), cu echipa de filmare pe capul tau aproape zilnic, etc.
cred ca a fost prea mult pentru ei, iar jon a cedat primul. pacat de cei 8 copii...
Corina - mami de printesa Lori ( 25.06.2007 )
blackpanterro spune:
O emisiune de toata jena, spalare de rufe in public si situatii complet jenante prezentate in fata lumii, pacat de copiii aia.Nu imi place de nici unul.
Adriana si Aidan - 4 ani
A ticket to hell has never been funnier
"May the fleas of a thousand camels infest the crotch of the person who screws up your day and may their arms be too short to scratch...AMEN"
mami_alexia spune:
Imi place foarte mult emisiunea si asta pentru ca am vazut un alt stil de viata, mult mai greu si mai complicat decat al nostru. Am invatat multe de la ei iar cel mai mult admir abilitatile de organizare ale lui Kate. Intr-o casa cu atatia oameni eu am vazut intotdeauna reguli si ordine (comparativ cu reality-show-ul cu liliputani in care e vesnic mizerie, cu toate ca sunt copii mari) si m-am inspirat de multe ori din modul de organizare adoptat de Kate. Eu urmaresc acum pe youtube noile episoade, pe masura ce sunt difuzate si postate. Nu mai e clar acum cine pe cine a inselat, cert e ca Jon s-a mutat la New York,iar cand vine acasa, Kate trebuie sa paraseasca casa pentru ca el sa stea acolo 1-2 zile. Ce s-a intamplat de fapt doar ei stiu. Totusi, puterea banului a schimbat multe. Poate stiti sau nu dar ei primesc aprox 50-75 mii de dolari pe episod. Ca peste tot au aparut probleme iar stilul si modul lor de viata s-a schimbat total. (comparativ cu inceputurile cand nici nu stiau cum o sa se descurce cu atatia copii).
All in all(cum ar zice americanu') e un reality-show cu care eu ma delectez din cand in cand!
MAMI(Adriana) & ALEXIA(28 aprilie 2007)
www.alexdamian.com/" target="_blank">Sa-l ajutam sa lupte...
ABSOLVENTE!!!!
NOT UNEMPLOYED, JUST BETWEEN TWO JOBS....
Lo_li_Ta spune:
S-au despartit? A fost dat episodul? Mi se pare foarte trist, pt ea mai ales. Mie mi se pareau destul de implicati amandoi. De fapt, sincera sa fiu, chiar ma miram de cat se implica el in cresterea copiilor. Cu toti banii din lume, sa cresti singura 2 copii mi se pare dramatic...la fel cum mi se pare si sa te trezesti brusc fara cei 8 copii.
Una peste alta mi se pare un reality show f simpatic, mult peste toate celelalte.
mami_alexia spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Lo_li_Ta S-au despartit? A fost dat episodul? Mi se pare foarte trist, pt ea mai ales. Mie mi se pareau destul de implicati amandoi. De fapt, sincera sa fiu, chiar ma miram de cat se implica el in cresterea copiilor. Cu toti banii din lume, sa cresti singura 2 copii mi se pare dramatic...la fel cum mi se pare si sa te trezesti brusc fara cei 8 copii. Una peste alta mi se pare un reality show f simpatic, mult peste toate celelalte. |
In Romania nu s-a difuzat episodul despartirii. Despartirea s-a produs prin primavara. Uitati www.youtube.com/watch?v=FEc-zpaIuqo" target="_blank">aici marele anunt.
ABSOLVENTE!!!!
lilib72 spune:
Am urmarit si eu din cand in cand aceasta emisiune, dar nu stiam ca s-au despartit! am admirat modul de organizare si felul in care gaseau solutii la problemele celor mici.
lili @ domnisorica daria
bb_yasmi spune:
pe ce post se difuzeaza???
_
"Inima mamei este un adanc abis la capatul careia gasesti de fiecare data iertare!!"
happy mom Lavi & ladybird Iasmina Alissa 31.10.2007
mami_alexia spune:
Citat: |
citat din mesajul lui bb_yasmi pe ce post se difuzeaza??? _ "Inima mamei este un adanc abis la capatul careia gasesti de fiecare data iertare!!" happy mom Lavi & ladybird Iasmina Alissa 31.10.2007 |
Pe Discovery Travel and Living
ABSOLVENTE!!!!
Tala spune:
Intr-adevar nu pareau potriviti, ea parea cu gura mare, dar adevarul este ca el e slab, si daca ar fi fost si ea la fel, s-ar fi ales praful de copii. Eu abia reusesc sa ma organizez cu un singur copil, cu mai multi, nu zic 8, as fi luat-o pe campii de mult (asta a facut Jon defapt). ea e suficient de puternica sa faca fata, si da, cei mai loviti sunt probabil copiii. Pana la urma ea are toate meritele, iar el nu i-a facut fata nici ei nici situatiei.
Bucurie!
bb_yasmi spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui mami_alexia
Pe Discovery Travel and Living MAMI(Adriana) & ALEXIA(28 aprilie 2007) www.alexdamian.com/" target="_blank">Sa-l ajutam sa lupte... ABSOLVENTE!!!! NOT UNEMPLOYED, JUST BETWEEN TWO JOBS.... |
multumesc...
_
"Inima mamei este un adanc abis la capatul careia gasesti de fiecare data iertare!!"
happy mom Lavi & ladybird Iasmina Alissa 31.10.2007