Jon sau Kate?
Raspunsuri - Pagina 2
mami_alexia spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Tala Intr-adevar nu pareau potriviti, ea parea cu gura mare, dar adevarul este ca el e slab, si daca ar fi fost si ea la fel, s-ar fi ales praful de copii. Eu abia reusesc sa ma organizez cu un singur copil, cu mai multi, nu zic 8, as fi luat-o pe campii de mult (asta a facut Jon defapt). ea e suficient de puternica sa faca fata, si da, cei mai loviti sunt probabil copiii. Pana la urma ea are toate meritele, iar el nu i-a facut fata nici ei nici situatiei. Bucurie! |
Da, cam asta cred si eu, bine sintetizat
MAMI(Adriana) & ALEXIA(28 aprilie 2007)
www.alexdamian.com/" target="_blank">Sa-l ajutam sa lupte...
ABSOLVENTE!!!!
N-AVETI UN LOC DE MUNCA PENTRU MINE?!
ellej spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui mami_alexia
Da, cam asta cred si eu, bine sintetizat MAMI(Adriana) & ALEXIA(28 aprilie 2007) www.alexdamian.com/" target="_blank">Sa-l ajutam sa lupte... ABSOLVENTE!!!! N-AVETI UN LOC DE MUNCA PENTRU MINE?! |
Exact asa cred si eu.
Totusi e pacat, ar fi fost frumos sa "tina la tavaleala" amandoi, dar cu 8 copii e greu.
accept92 spune:
Din curiozitate am urmarit si eu pe youtube cateva seriale din seria noua. Kate mi s-a parut foarte schimbata fata de imaginea pe care mi-o formasem din episoadele difuzate pe travel. O admiram pentru puterea ei de a se organiza, de a urma un program, o rutina, cum gestiona bugetul familiei si cum dupa toate astea avea puterea sa isi dragaleasca fiecare copil in parte. Insa in seria noua mi se pare extrem de aroganta, pozeaza foarte mult, ii sta foarte prost asa bronzata, nu mai are nici un haz. Ori poate sunt eu influentata de vestea despartirii?
goldi spune:
Cand stai cu o gramada de straini in casa luni de zile, cand iti cenzurezi viata personala - ca sa dea bine la tv - incepi sa obosesti si sa cauti o viata normala. Din pacate banul, in cazul lor, este cel mai usor de obtinut asa, prin acest exchibitionism planetar, ca dovada ca ea continua desi cred ca nu ii e usor .
O admir pentru organizare si rabdare, chiar daca pare cicalitoare si exagerata uneori, realitatea este ca nu poti reusi altfel cu 8 zdronci.
Si limbajul corpului intre ei... l-am remarcat si eu, dar am pus-o pe seama faptului ca erau filmati si deci se cenzurau mai mult.
Oricum, pacat ... s-a mai distrus o poveste frumoasa .
"Mult timp am avut impresia ca viata mea va incepe in curand, adevarata mea viata !...
In final, am inteles insa ca obstacolele reprezinta de fapt viata ." Alfred Souza
kristinutza spune:
uau, nu stiam ca s-au despartit! imi vine sa-mi pun o mana in falca si sa ma mir ca o baba. chiar ma intrebam cum rezista, dar pareau sa reuseasca... pacat, chiar imi pare rau.
singurul lucru pe care pot spune ca-l observam in episoadele pe care le nimeream la tv referitor la relatia lor era ca pareau distanti, mai ales ea fata de el. dar ma gandeam ca e f dificil sa te dragalesti si sa-ti arati iubirea fata de partener printre 8 copii, scutece, farfurii cu mancare si camere de luat vederi la tot pasul.
mi se pare oricum incredibil ce au reusit sa faca, iar faptul ca ea e atat de organizata si atenta la atat de multe detalii nu mi se pare decat unica sansa de reusita posibila in conditiile respective.
ma gandesc insa si ca sunt f multe cupluri care se despart chiar daca nu au stresul presupus de viata lor. poate s-a intamplat asa cum se intampla des...
oricum, jos palaria pentru ce au realizat amandoi! sper ca ei sa aiba intelepciunea necesara sa reuseasca sa functioneze cumva ca mama si tata de copii.
am cumva credinta ca fiecare dintre copii va avea un viitor frumos si ca... daca tot s-au nascut si au crescut sub ochii tuturor, vom vedea in continuare o poveste reala, vesela si cateodata trista, o lectie de viata, o marturie frumoasa a unei minuni rare.
moama, nu m-as fi gandit ca am atatea vorbe la mine despre un reality show...
Isis_23 spune:
Poate k s-au despartit pt.raiting!
Oricum....ce diferenta de look,fata de primele sezoane,la amadoi!El ...park e un adolescent,iar ea.....eleganta si bronzata...
Imi amintesc cand au mers la un mall sa-i cumpere el haine,pt.k ea habar n-avea sa se asorteze(declaratia ei!)
Mami de Edith
http://www.flickr.com/photos/44563043@N03/?saved=1