Burtici fericite de septembrie-octombrie (231)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Dana15 spune:

multumesc frumos pentru raspunsuri dragelor! cumva, cumva ne-om da si noi pe brazda!

inca o intrebare..pt mamicile care dau Vigantol puiutilor..ati observat sa se modifice culoarea scaunului? Ana face scaun verde de cateva zile..si nu il putem asocia decat cu vit D3..oare si la voi este la fel?

Mamica mandra de minune scumpa Ana Elisa -16.octombrie.2009

Thank God I'm a woman!

www.flickr.com/photos/38426629@N04" target="_blank">Noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lullaby_2009 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Dana15

inca o intrebare..pt mamicile care dau Vigantol puiutilor..ati observat sa se modifice culoarea scaunului? Ana face scaun verde de cateva zile..si nu il putem asocia decat cu vit D3..oare si la voi este la fel?

Nu am observat nicio schimbare. Nu s-a modificat deloc culoarea de cand am venit din spital, iar Vigantol i-am dat abia din ziua a 10-a.

mami fericita de Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carinablanca spune:

Dana sa stii ca nu am vazut nici o diferenta la kk de cand dam vigantol, dar si fetita mea face destul de verzui.

Fetele cu bebei care plang si nu dorm mult eu zic sa stati linistiteca vine si vreme mai buna. De asemenea vreau sa va atrag atentia ca poate nu este papa destul la tzitzi si ar putea fi aceasta problema. La mine asa a fost si am rezolvat-o cu supliment. Asa ca acum papam si san si lapte praf. Dar asa e mai bine pentru copila mea. Si parerea mea, poate ca ma repet, este ca nu se poate sa tot dai papa la copil din ora in ora. nu e ok nici pentru stomacelul lor pentru ca nici nu digera bine si deja intra papa nou (si eu ii dadem asa des si imi vomita, iar acum aproape deloc). Noi suntem adulti si trebuie sa incercam sa le impunem lor un ritm. Fiecare copil are ritmul lui, deci nu-i putem compara. Dar eu am recurs la urmatoarea metoda , am verificat cam care este cantitatea de lapte necesara unui copil de varsta fetei mele la fiecare moment si am urmarit ca pe zi sa o manance (evident ca sunt diferente dwe la o masa la cealalta) si atunci stiu ca o sa am pauza de somnic intre mese si de asemenea e mai linistita.
Eu asa am facut. Acum fiecare face cum considera ca e mai bine.

Si ca sa va tin la curent cu vaccinele, dupa cum zicea cineva, noi luni am primit primele doua impunsaturi. Maria a plans pentru prima data cu niste lacrimi infioratoare. Dar a trecut si nu am facut nici temperatura. Bine ca am dat preventi supozitoare de paracetamol si inca ceva intercale (cate o jumatate la 6 ore) dupa cum a zis medicul de familie.

Si ne-am decis si pe centyrul de activitate, l-am luat pe cel mic de la Fischer Price. Azi l-am testat dar fii d inca de nici 2 luni nu i-a captat interesul decat putin. Oricum mie mi se pare super fain.

Cred ca am mai vrut ceva dar am uitat. Parca as avea inca neuronul gravid.
tgoate fetele si somnic usor la noapte cu bebei necoliciosi.

de scumpete de fetita (31.08.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MangaGirl spune:

Citat:
citat din mesajul lui Dana15

multumesc frumos pentru raspunsuri dragelor! cumva, cumva ne-om da si noi pe brazda!

Thank God I'm a woman!

aidan face cand verde brotacel, cand portocaliu. mie mi-au spus ca e in functie de ce mancam noi. eu maine ma duc dupa vitamine.

MangaGirl MAMI DE AIDAN GABRIEL, BB SCUMP SI CARLIONTZ - 03.10.2009

www.mariaciubotaru.blogspot.com

Micul nostru Foc a venit pe lume

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui lutoniana

Citat:
citat din mesajul lui liliac1

Sar'mana Suntem cat se poate de in trend cu smiorcaielile peste zi. Incercam si noi o suzica dar mi-o scuipa-n fata ca si cum as fi ultimul om de pe planeta... Cred ca-s alti bani irositi...
David Cuceritorul a trecut de colici?

Da, suntem bine, multumim.
Nici David nu vrea suzeta desi am deja 4 ca eu credeam ca nu-i buna forma dar el nu vrea deloc si am incetat sa i-o mai indes cu forta....De asemenea am aflat din gura in gura ca cica daca refuza suzeta isi va suge degetele si este cu mult mai periculos ....ca de suzeta dezvatul are loc mult mai repede decat de degete
Colici nu mai are ....doar ca mai nou tipa cand face caca....dar niste chiuituri de sarim noaptea din pat in tavan ...speriati...iar el o face in somn.....
Andra ce mai zice ? si-a insusit rolul de sora mai mare ?

Mi-am dorit fericirea, am cautat-o si am gasit-o....se numeste David

aidan geme si se screme...si il simt pe sergiu cum ma atentioneaza cu picioru' ca vrea copilu' lapte si pana ajung langa el, doarme atat de linistit de zici ca nici nu s-a miscat vreodata. si of course, dupa vce ma asez, la 2 minute iar incepe si iar cred ca vrea papa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monique02 spune:

Dana scaunul verde are aceeasi consistenta ca si cel galbui sau are si consistenta modificata? Adica e mai apos si cu firicele in el in loc de graunte?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamaria1979 spune:

Dana nu am vazut nici o diferenta la kk de cand dam vigantol, dar oricum alex face galben mustar.
Danuta1979 eu am eliminat parul de pe operatie ca deja era padure si oricum saptamana viitoare merg la control. O sa-ti spun mai multe atunci.

Mergi la inceput

bineinteles ca la san lullaby. altfel isi pierde rabdarea in 2 clipite.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dana15 spune:

saru'mana inca o data!

de ce am zis eu ca ar fi de la Vigantol? fiind uleios preparatul acesta, m-am gandit ca ar stimula secretia de bila, care este mai verzuie parca..si uite asa..

Maria ce draguta ai fost cu verde brotacel

Monique este drept! si consistenta este putin modificata..adica nu mai are graunte in el, ci parca este mai pastos..si acum zice grig ca ultima data a obs si ceva mucus (el o schimba de obicei)
tu la ce te gandesti?

ufff, ufff..cred ca stiu de la ce ar putea fi..de la cele 3-4 mere pe care le mananc eu zilnic..am renuntat la lapte, dar imi este asa greu sa las merele

Thank God I'm a woman!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monique02 spune:

Dana a avut si Andreea la un mom dat scaun verde dar apos, am sunat pediatru si mi-a spus sa aduc un scutec sa vada, se pare ca era un inceput de indigestie. Avusesem si eu si se pare ca a luat de la mine (nu prin lapte, prin atingere, oriat m-am spalat pe maini si am dezinfectat). Mi-a spus sa ii dau doar Smecta si daca se rezolva e OK daca nu trebia sa ii dau regim de diaree, oricum fiind alaptata numai la san a ajutat-o sa isi revina singura.
Daca ti se pare totusi ceva ciudat cel mai sigur vorbeste cu pediatrul. Mucusul in scaun este din cauza ca are intestinul putin iritat de la ceva.

Eu mananc orice fel de fructe si mere si kiwi si pere si portocale si nu are nici o influenta.

Mergi la inceput