Burtici cu flori de liliac de mai - iunie 2010(14)
Raspunsuri - Pagina 8
adina_bulina spune:
Multumim din suflet Irenei care ne-a cedat programarea ei la dr. Pop.
Doamne ajuta!
26+
Maria
Monyca.C spune:
Fetelor ce as putea sa iau si eu pentru raceala in afara de paracetamol, oscillococcinum si vit C cu propolis am luat eu si de asemenea ceai muult..mai stiti si alte remedii..pleeesee...
P.S mai este vreuna din voi care e insarcinata si alapteaza in aceleasi timp..![]()
fericita 14+ cu
NICOLAS
Mamica fericita de floricica EVA PARASKEVA (22.09.2008)
poze cu printesa mea si nu numai
AlinaBu spune:
Buna dimineata fetelor care s-au trezit la ora asta
eu m-am trezit la 8 si am fost la doctor insa se pare ca medicul nu era acolo
asa ca i-am dat un telefon de la cabinet si i-am spus ce mi s-a intamplat si mi-a zis cu seninitate repaos total si duphaston 2tb/zi ( 1 dim si 1 seara ), no-spa la durere si acid folic 1 tb /zi si ca ne vedem luni ![]()
! se pare ca nu este asa de grav :D
Andra
7+
Rodul Iubirii:X
AlinaBu spune:
andradap te asteptam cu vesti bune !!!!
Ms fetelor care mi-au raspuns ! Nu curge mult defapt acum nici nu mai curge .. a curs aseara pe hartie un pic si am facut pis de 3 ori in 10 min
![]()
Andra
7+
Rodul Iubirii:X
Monyca.C spune:
AlinaBu ai mai sangerat ? cum iti e acum ?
odihneste-te !!! 
fericita 14+ cu
NICOLAS
Mamica fericita de floricica EVA PARASKEVA (22.09.2008)
poze cu printesa mea si nu numai
AlinaBu spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Monyca.C AlinaBu ai mai sangerat ? cum iti e acum ? odihneste-te !!! ![]() fericita 14+ cu NICOLASMamica fericita de floricica EVA PARASKEVA (22.09.2008) ![]() poze cu printesa mea si nu numai |
nup nu am sangerat deloc azi !:X Imi este bine pana acum vad sa vedem pana diseara:))
Andra
7+Rodul Iubirii:X
veronicach spune:
adina_bulina ma bucur foarte tare pentru ca ai obtinut consultatie, acum speram ca totul va fi bine
Monyca.Ceu mai iau echinaceea
AlinaBusa stai cumintica in pat, sa nu bravezi...ma bucur ca totul este bine 
aleesicooiti multumesc pt ajutor
cristina_26mesajele tale, ma linistesc , iti multumesc mult si scuze daca par prapastioasa
, dar asa sunt...cum nu am avut pana acum dureri sa am una dintr-o data m-am speriat ingrozitor
am vb cu doctorita si ma asteapta in policlinica(ma bucur ca asta inseamna ca nu dau banuti
) si m-am linistit complet(am insa o bluza cam scurtuta si mi-e frica
)
11+
moni_or spune:
Salutare!
AYLA, pentru ca ai intrebat ce am face, iti spun. Eu nu am facut nici in sarcina trecuta si nu-mi voi face nici acum triplu test, amniocenteza cu atat mai putin. Pe mine nu ma intereseaza statisticile, Dumnezeu e mai mare decat toate statisticile si toti doctorii din lume. Daca mi-am dorit atat de mult copilul asta nu am de gand sa-i fac revizie tehnica si sa-l arunc ca pe o haina defecta, Dumnezeu mi l-a dat asa cum e, nu pot decat sa ma rog sa fie sanatos si sa am incredere, nu am eu dreptul sa refuz un dar de la Dumnezeu pe care altele poate il asteapta o viata intreaga si nu il primesc. Morfologia fetala in schimb ma intereseaza f. mult pentru ca daca Doamne fereste exista vreo malformatie la vreun organ e bine sa stiu dinainte ca sa fiu pregatita, sa ma interesez ce se poate face dupa nastere, unde se poate opera etc, desi eu sper sa ma fereasca Dumnezeu de asa ceva. Insa sincer tie nu ti-as fi spus asta, daca nu intrebai, pentru ca stii cum e, cand n-ai trecut prin iad poate e mai usor sa fii moralist, tu ai trait atatea suferinte pana acum incat ai mai multe drepturi ca mine sa te indoiesti.
Da, sunt din Oradea si mi-ar place tare mult sa ne intalnim candva cand mai aveti drum pe aici.
Fetelor, eu nu prea inteleg chestia cu "protocolul" de care ziceti unele din voi si ma cam revolta. Ce inseamna ca asta e protocolul? Nu exista niciun protocol. Daca nu vrei sa faci o analiza nu o faci si punct. De ex. eu daca oricum n-am de gand sa fac avort de ce sa dau milioane de lei pe teste stupide? Imi platesc medicii "protocolul"? Ca mai costa si o caruta de bani toate testele astea. Si mie in prima sarcina mi=a zis d-rita sa fac triplu test, i-am zis ca nu ma intereseaza problema si cu asta basta, a lasat-o moarta. Nu are dreptul nimeni sa va impuna nimic, asta nu e ca si cu vaccinurile obligatorii la copii, ca ai fisa si daca n-ai facut ceva nu te mai primesc niciunde. Parerea mea, sper sa nu supar pe nimeni.
Am vazut si eu ultimele poze puse pe webshots, o sa avem mamici numai una si una si copilasi la fel
ANDRA, si eu zic sa stai cumintica, nu fa eforturi mari si eventual suna-l pe medic, poate iti va spune de duphaston si la telefon.
ALE
sa treaca odata greturile si starea de rau.
MARY, un remediu 100% natural pentru diaree sunt afinele, acum nu stiu daca se gasesc proaspete, eu mai mananc gem de afine cand am probleme, desi eu f. rar am cu diareea.
FELI, bine ai venit, scrie repede 10 mesaje ca sa-ti apara in timp real!
LAURA, eu ti-as trimite parola, insa nu ai activat pm-ul.
ANDRADA
mult succes scumpa si sa vii cu vesti bune! Nu te mai gandi la prostii, vezi ca si vestile rele din sarcina trecuta s-au dovedit false, trebuie sa ai incredere ca totul va fi bine!
MONYCA, in afara de ce ai zis tu nu prea stiu ce ai mai putea lua pt. raceala, mai ales ca si alaptezi iar in alaptat restrictiile sunt si mai mari decat in sarcina. Parerea mea e ca incetul cu incetul ar trebui sa o intarci pe Eva, mai ales ca deja ai intrat in trim. 2, pentru ca organismul tau e suprasolicitat si sa nu aiba lipsa de calciu bebele din burtica. E frumos sa alaptezi cat mai mult timp, insa acum bebe 2 are mai multa nevoie de calciu decat ce poate lua Eva de la tine. Repet, asta e parerea mea, cel mai bine sa intrebi medicul.
Monica, mami de
Luca si
9+
Doamne, ai grija de minunea din burtica mea!
"Dragostea este indelung rabdatoare, este plina de bunatate: dragostea nu pizmu ieste; dragostea nu se lauda, nu se umfla de mandrie, nu se poarta necuviincios, nu cauta folosul sau, nu se manie, nu se gandeste la rau, nu se bucura de neleguire, ci se bucura de adevar, acopera totul, crede totul, nadajduieste totul, sufera totul. Dragostea nu va pieri niciodata." (1 Corinteni 13)
Ioana5255 spune:
Andra sa nu fi racit. Incearca sa intri undeva la un eco si sa dai o urocultura la laborator, sa nu ai o infectie urinara. Si aceea mai da sangerari pe sarcina. Daca tu simti ca te nemultumeste raspunsul medicului, incearca sa mai obtii o parere. Poate reusesti o programare la un cabinet privat sau du-te pur si simplu, mai pe seara Medlife si Euroclinic au medici de garda. Si Regina Maria ar trebui sa aibe, sau orice alt spital. Gravidele au intaietate. La Centrul de diagnostic si tratament Victor Babes mai obtii usor programari in urgenta. Sa fii tu linistita si sa nu iti reprosezi mai tarziu. Sangerarea nu inseamna neaparat oprirea din evolutie, sunt atatea fete aici, care au avut sangerari la prima sarcina si chiar si acum si sunt ok. Este si cazul meu la sarcina Alexandrei. Eu la fiecare sangerare ma duceam cu tupeu la CMU, ca eram arondtata si ma punea la eco sa vedem pe bebe. In final am renuntat le medicul de acolo, dr Radoi, am fost la un pas sa imi pierd copilul din cauza lui. Dar asta este un alt subiect.
Andrada iti tinem pumnii sunt convinsa, ca totul va fi perfect. Ai sa vezi. Sa ne dai de veste.
Si mie imi este greu sa tin pasul cu voi. Bun venit noilor gravidutze, sarcina usoara si la termen.
Sabina
14+ viitoare mamica de gemeni identici si mamica Alexandrei
Ioana5255 spune:
MonycaC eu pentru rosu in gat am luat tantum verde. Si la prima sarcin am luat la greu, ca racisem zdravan, propolis si vapo rub de la vick, care face minuni. Am si eu o fixatie. Cu asta ma tratez de cand lumea. La mine e foarte eficient.
Monica iti dau perfecta dreptate. Si dr mea mi-a recomandat dry test, dublu test, triplu test si i-am spus ca nu le fac. M-a intrebat de ce, i-am argumentat si in mare a fost de acord cu mine. Si eu gandesc ca tine ca eco sunt mult mai concludente si daca Doamne Fereste exista probleme, sa vedem ce se poate face. Si eu ma rog ca toti copilasii sa fie sanatosi.
Eu am alta problema acum. Recoltarea celulelor stem. Recunosc ca in prima faza mi s-a parut o procedura super. Sotul meu e reticent, nu are incredere in transport si banca de stocare. Eu am incercat sa il combat, dar cautand tot felul de informatii si mai mult fapte concrete, de la alte mamici, am gasit un caz socant chiar aseara pe DC (gasiti subiectul la Nasterea unei stele Medlife versus Euroclinic), e o mamica acolo, Valentina o cheama, careia i-a fost recoltat sangele, dar pentru ca DHL nu a ajuns la timp, sangele nu a putut fi stocat, in consecinta procedura a fost facuta degeaba. Acum nu stiu ce sa mai cred. Am mai citit, ca daca ai nevoie peste 10 ani Doamne Fereste de sangele recoltat, acesta sa nu mai fie bun. Voi ce stiti de celule stem, aveti prietene, care au facut aceasta procedura? Sotul surorii mele este in scaun cu rotile in urma unui accident grav de masina, ma gandesc, ca daca aceasta procedura era acum 20 si ceva de ani, poate astazi situatia lui era alta. Totusi voi avea 3 copii, la Alex inca nu aparuse recoltarea celulelor stem, dar aici sunt 2 copii si daca Doamne Fereste in caz de ceva as avea ceva asigurat pentru ei, medicina evolueaza. Voi ce parere aveti?
Sabina
14+ viitoare mamica de gemeni identici si mamica Alexandrei