Burtici cu flori de liliac de mai - iunie 2010(14)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns tigruta spune:

Gabriela eu imi hidratez pielea cu o crema de la chicco si anume mama donna(crema antismagliature), mi-a recomandat-o cineva care a folosit-o si i-a prins tare bine ca nu are deloc vergeturi..acum depinde si de pielea fiecareia..eu ma dau peste tot..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns taty_ana spune:

fetelor voua nu vi s-a uscat pielea??? la mine pe burta si solduri pielea arata de parca mi se ia bronzul sau de parca as avea rapan,talpile mi se exfoliaza iar buza superioara ma strange de parca m-a batut vantul....a mai patit cineva asa ceva?nu inteleg niciodata n-am avut probleme de uscare a piele plus ca m-am mai uns cu ulei de masline....acuma am comandat de pe net unt de corp cu cacao, unt de corp cu shea si ulei de migdale dulci....sa vedem ce efect va avea....
...ca sa nu mai zic ca daca pana acum am fost constipata rau, de vreo 2 zile sunt deranjata la burta si vizitez wc-ul dim si seara....sper ca bebe e bine si nu are nici o legatura cu schimbarea asta...
pup burticile
10+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mommy_to_be spune:

Buna dimineata burtici ferici!

Anda Bun venit printre noi! Sa ai parte de o sarcina usoara si la temen si sa te bucuri din plin de cele 9 luni cu bb in burtica. Vad ca fetele ti-au raspuns deja, si eu stiam ca pentru o sarcina fara riscuri calatoria cu avionul nu reprezinta o problema.

Ale, Gabriela Imi pare tare rau pentru greturile voastre. Sper sa va treaca cat de curand si sa nu va mai chinuie mult.

Discordia, ai o minunatie de fetita. Are un zambet care emana numai fericire si un par cret superb. Sper si eu la un copil bucalat, avand in vedere ca si eu si sotul suntem ondulati, dar numai Dumnezeu stie...

Carlaam vazut pozele tale pentru a doua oara (caci m-am uitat si pe blog), iar daca prima oara nu stiu de ce nu am apucat sa iti spun, acum tin sa iti transmit ca aratati de milioane impreuna. Ai fost o mireasa tare, tare frumoasa

Eu ma simt bine... Chiar daca nu am greturi, nu am nici pofta de mancare. Pana acu 2 saptamani am pus 4 kg pe mine, insa de atunci stagnez. Cred ca pentru cele 4 kg e de "vina" si renuntarea la fumat. In 2 saptamani merg si eu la eco de 12s. Nu stiti? atunci tot morfofetala se face? Ca mie gine mi-a spus ca ecografia va fi cu medicul ecografist.

Va pup burtici! Sa aveti o zi superba

Mira 10+

minunea mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mommy_to_be spune:

Tatiana, din cate stiu eu, in sarcina pot aparea extreme: ori uscare, ori ingrasare excesiva a pielii. Eu, spre exemplu, ma aflu in cealalta extrema. Zona T imi luceste cum nu mi-a lucit decat in adolescenta. Oricum, indicat ar fi in primul rand sa bei cel putin 2l de apa/zi, ca fara apa poti sa folosesti toate cremele din lume. Efectul va fi doar unul de moment. Si cosmeticele ajuta, dar numai combinate cu (,) consumul de H2O. Asa ca spor mult la baut apa.

Mira 10+

minunea mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabriella_t spune:

Citat:
citat din mesajul lui taty_ana

fetelor voua nu vi s-a uscat pielea??? la mine pe burta si solduri pielea arata de parca mi se ia bronzul sau de parca as avea rapan,talpile mi se exfoliaza iar buza superioara ma strange de parca m-a batut vantul

Si mie tooot la feeel.......eu am zis ca e de la vomat ca nu ma hidratez.Eu am buza de jos atat de flendurita ca imi mai da sangele cateodata.Abia acum de vreo 2 zile reusesc sa beau apa si sa mai pap ciorba....sper ca o sa se rezolve toate problemele astea.
9+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cusa spune:

Buna fetele!

Am disparut pt o saptamana de pe aici ca am avut parintii la mine si am fost mereu ocupata cu ei.
Mi-a fost dor de voi, abia asteptam sa va citesc din urma, azi am recuperat 2 capitole aproape va dati seama, am 5 ore de cand nu m-am miscat de la comp.
Bun venit la toate burticile noi , nu v-am retinut pe toate de aia nu vreau sa enumerez sa nu cumva sa omit pe vreuna, va doresc sarcini usoare si bebei sanatosi si la termen!
Felicitari pt toate mamicile ce si-au vazut puisorii si care au fost pe la analize si la echo si totul e in regula, sa dea DD sa avem toate bebelusi sanatosi si fara nici o problema.
Eu imi hidratez pielea cu ulei de cocos, am citit despre el ca e natural si are proprietati cosmetice extraordinare si mai ales ca previne vergeturile, exact de ce noi avem nevoie , din cate stiu eu si uleiul de masline e f bun , il foloseam si eu inainte.
Fetele cu greturi sa dea DD sa scapati cat de curand de ele, si sa va bucurati pe deplin de burtica.
Pana la 7 sapt nici eu nu am simtit deloc greturile dar apoi am avut o saptamana offf ca as vrea sa o uit, nimik nu puteam manca si o greata constanta la orice ora din zi si din noapte. Acum vad ca s-a stabilizat, mai simt uneori greata usoara dar suportabila, de vomitat nu am vomitat niciodata si nici nu imi vine, sper si in continuarie sa nu am probleme.
Va mai scriu pe parcurs cand imi mai amintesc despre ce s-a mai discutat. Despre testele bi,triplu, etc, inca nu am studiat exact dar stiu ca reprezinta niste statistici care nu ne ajuta cu nimik, doar ne face sa ne ingrijoram mai mult si sa ne stresam, trebe sa studiez exact si o sa mai revin la subiect. Cat despre recoltarea de celule stem, aici deja is mai multe de discutat, sunt pareri impartite pro si contra, iarasi decizia apartine fiecaruia, dar mai presus de toate e Dzeu care are grija de bebeii nostri sa fie sanatosi. Noi inca ne gandim daca sa facem sau nu, am auzit tot felul de cazuri negative din pacate despre acest subiect, cum am spus vom mai studia si vom lua o decizie, mai avem inca timp.
Va pup pe toate si va multumesc ca suntem cu adevarat ca o familie aici!
Rog pe cineva sa imi trimita si mie parola sa ma uit si eu la poze si sa atasez si eu!

Cornelia
10+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Madamar spune:

Alesicoo, scuze pentru ca mesajul ala... care aparea gol!
Iti spuneam dimineata in multe cuvinte ca nu ai motive sa te ingrijorezi si panichezi ca iti irosesti energia, nu mai poti gindi limpede si e pacat. Si eu am comis-o aseara, schimbind "calea de evacuare" de la diaree... la alte, cu care eram mai obisnuita. O iau ca pe un dat al firii si incerc sa ma potolesc si eu, potolind si pe altii.

Sabina - este complexa cartea despre care vb-esti? De cind am vz ca testul e pozitiv mi-am propus sa imi cumpar una si nu mai reusesc sa ajung in librarie. Voiam de pe net insa nu stiu la care sa ma opresc, de asta iti cer tie un sfat! Multuemsc!

Mary 10+

evolutia lui bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Madamar spune:

Mesajul publicitar cu Vichy nu il modereaza nimeni? apare acum pe a doua pagina si ... este publicitate clara. Cine o face si ... e permis???

Mary 10+

evolutia lui bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aleesicoo spune:

madamar sunt convinsa ca astea sunt semnele normale ale unei sarcini...dar totusi mi-a trecut prin cap sa intreb domnul cu ce se mai alimenteazadaca mama sa nu ii mai ramane nimic in burtica... dar nu ma agit prea tare ....ca m-ati linistit si voi

asa creste bebicu
8+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aleesicoo spune:

vazut poze de alinutza, flory_blanca, jocurban(extraordinara locatia unde ati facut pozele de la nunta)iar primul vostru copil eu am crezut prima data ca e din plus, discordia, fetita ta este o ranjita frumoasa si plina de bucle

asa creste bebicu
8+

Mergi la inceput