Burtici cu flori de liliac de mai - iunie 2010(14)
Raspunsuri - Pagina 11
andradap spune:
Mira, Sabina, Jocurban, Gabriella_t, Reallaura 
Sabina, eu am o soacra tare cumsecade… poate chiar prea buna. Ba mai mult, in ceea ce il priveste pe fiul meu, nu mi-a iesit niciodata din cuvant. Pe cand mama a mai “calcat in strachini” si a mai facut de capul ei. Dar, chiar daca este asa buna, cand gandeste aiurea si ma intreaba niste lucruri aparent prostesti (invechite), ii tai repede macaroana.
Cand e vorba de familia mea, copilul meu nu permit nimanui sa se amestece. Nu mi se pare normal. Nu sunt coltoasa, dar tin mereu sa precizez ca nici mamei mele nu ii permit sa se amestece acolo unde nu trebuie. Eu zic sa incerci sa o “pui la punct” diplomat si cu mult bun simt pe soacra ta, iar pe sot sa-l scoti din starea de “intre ciocan si nicovala”… macar acum cat esti gravida si ar trebui sa “ai dreptate” chiar si atunci cand n-ai ![]()
Mami de
ANTONIO (12.05.2007) si
12+ www.pregnology.com/preggoticker2/777777/000000/My%20pregnancy/05/11/2010.png" target="_blank">
ANDREAS
Dumnezeu a vrut ca el sa existe
mommy_to_be spune:
Andrada, m-ai amuzat teribil cu banii de bluzita
Am citit ce au zis si fetele si da, ma gandesc si eu sa vb cu d-na doctor sa nu fac nici triplul test, chiar daca intra in "protocol". In ceea ce priveste prenumele, da-mi si mie voie sa te laud pentru cel ales pentru puiutul din burtica, caci asa-l cheama si pe sotul meu.![]()
Mira
10+
minunea mea
mommy_to_be spune:
Sabina, eu te inteleg tare bine in ceea ce priveste modul in care te afecteaza "discutiile" cu soacra. Eu nu am avut parte decat de una si dupa aia nu am putut nici macar sa vb DESPRE ea vreo 3 saptamani. Am avut noroc ca stam departe, la 600 km si nu a trebuit s-o vad dupa
. Insa si eu sunt de acord cu Andrada: incearca sa-ti impui parerea in mod diplomat, dar sigur.
Mira
10+
minunea mea
Ayla21 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui AlinaBu Buna dimineata fetelor care s-au trezit la ora asta asa ca i-am dat un telefon de la cabinet si i-am spus ce mi s-a intamplat si mi-a zis cu seninitate repaos total si duphaston 2tb/zi ( 1 dim si 1 seara ), no-spa la durere si acid folic 1 tb /zi si ca ne vedem luni ! se pare ca nu este asa de grav :DAndra 7+Rodul Iubirii:X |
Andra sper ca esti bine, ai grija de tine.
De dimineata si eu m-am simtit foarte rau, m-a luat cu lesin, mi-a facut asistenta de la neuro un calciu pe vena, nici sa mai vorbesc nu puteam.
Cand sa merg la baie, imi curgea ceva maroniu. Stiu ca spuneati ca si voi aveti si ca nu e atat de grav. Dar totusi am incercat sa ajung la ginecolog. Mi-a facut tuseu vaginal, nimic, nici o scurgere nimic. Mi-a dat didrogesteron pt sustinerea sarcinii, diazepam seara ca e uterorelaxant, mai ales ca am nevoie de liniste "phiho-fizica". Mai greu
Este perioada cand in mod normal trebuia sa imi vina ciclu, o luna chiar am avut sangerari normale peste sarcina.
Asa si simt intepaturi si dureri in partea de jos.Ma duc sa incerc sa ma culc putin.
Multumesc fetele de raspunsuri
. Oricum am decis deja demult.Da-mi Doamne, forta de a indeplini tot ce sta in puterile mele, rabdarea de a indura ce depaseste puterile mele si discernamantul de a nu le confunda...
Iti multumesc Doamne pentru ceea ce am, dar si pentru ceea ce nu am, Tie Doamne Iti multumesc!
Monica, cea mai buna mami pentru www.tickerclub.com/cache/7b89a83905.png" target="_blank">Claudiu, Luana, Alma
Aprinde o lumanare in memoria Almei.
Viata merge inainte...
Jocurban spune:
Ayla, ai mare-mare grija de tine... repaos, relaxare, ganduri bune... GOOD KARMA iti urez! 
Sabina, te compatimesc pentru problemele cu soacra... eu sunt fericita, am socrii la distanta sigura de noi, iar din pacate sunt si batrani si bolnavi, saracii, ca sa ne faca vreo problema... Insa, cum eu sunt "a doua" (sotie), am simtit de la inceput ca n-o sau fiu niciodata o "nora" adevarata pentru ei, mereu sunt sceptici, reci, formali cu mine... ceea ce, pana la urma, nici nu ma deranjeaza prea mult. Daca as avea de ales intre o soacra distanta si una bagacioasa, o prefer oricand pe cea distanta... fiecare cu "ciorba" ei... ![]()
Nu acelasi lucru il pot spune despre maica-mea, care nu pierde niciun prilej sa-i faca zile negre sotului meu, sa-i arate cat il displace si cat o deranjeaza prezenta lui in viata mea. 
Carla
12+ , dublu laureata!
Blog de babies
www.jocurban.ro" target="_blank">Blog de mami
NicoletaB spune:
Jocurban-
pt cum gandesti, sunt de acord cu tine
Andrada- felicitari pt eco!
Ayla- sanatate!
despre celule stem eu sunt de acord cu recoltarea lor si atat. Nu vreau sa detaliez argumentele pt ca usor putem cadea intr-o disputa PRO si CONTRA si nu e recomandat. Fiecare face cum crede ca e mai bine pt el si familia lui!
V-am pupat fetelor si o dupa amiaza frumoasa!
6+
mommy_to_be spune:
Ayla, sper din suflet sa reusesti sa te linistesti si sa te odihnesti, iar apoi sa vii sa ne spui ca totul este bine. Stiu ca e greu sa ai parte de repaus total in perioada asta, insa incearca pe cat de mult sa te odihnesti. Mama sau soacra nu te poate ajuta cu copiii?
Mira
10+
minunea mea
Vivela spune:
'na ziua!
remember me?
nu pot sa tin pasul cu voi si pace! cand reusesc sa ajung la zi cu cititul, nu mai apuc sa scriu deloc. plus de asta, au aparut atat de multe gravidute (pe care le felicit si carora le doresc sarcini usoare
) incat mi-e imposibil sa imi amintesc cine ce a zis.
iar la mine, unul din simptomele de sarcina consta in pierderea memoriei, uit de la mana pana la gura
. asta pe langa greata, greata si iar greata, dimineata, la pranz, seara, noaptea, e ceva continuu cu scurte momente de linistire. parca la prima sarcina a fost mai usor, ama avut greturi si atunci, dar ma mai si lasau.
chiar daca n-am mai scris de vreo 2 saptamani, cred, v-am citit, am aflat despre problemutele, framantarile si spaimele voastre
. or sa treaca, o sa fie bine pana la urma
.
o sa incerc si eu sa intru mai des, nu stiu daca o sa reusesc, la munca s-au adunat problemele, acasa david ma ia de odihnita... mamicile cu inca un copilas acasa stiu despre ce vorbesc.
in rest, am fost si eu aseara la doctor, am vazut gandacelul si i-am auzit inimioara
. ce mai, m-a subjugat pe viata..
_
Mami de pui nazdravan (2/9/07)
+
7+
Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba
cami_antonia spune:
fetele
am nevoie de ajutorul vostru
va rog cititi si daruiti daca aveti si daca puteti
nu evitati
multumim
http://alinadonescuumanitar.blogspot.com/2009/10/poveste-de-viata_1788.html?showComment=1256637834193#c2583193433621397134
SPUNETI O RUGACIUNE PENTRU ALINA - operata pe creier SI ADRIAN - sa aibe puetere sa o ingrijeasca
Camelia Costea: DOAMNE AJUTA!
M&M spune:
repede , repede si eu prin zona. NU am citit chiar tot, dar vroiam sa o felicit pe Andrada ca totul este ok cu bebe mic din burtica !!!
Veronicah, la prima sarcina si eu eram stresata, dar citeam destul de mult despre sarcina si ma mai linisteam unoeri.
Celulele stem..hmmm..nu am recoltat anul trecut la Mihaita... mie mi se pare ciudat ( poate nu am aprofundat eu genetica cat trebuie ), dar , stiu ca din viata intrauterina se formeaza genele au deja : scrise" toate aspectele viitorului bebe...adica inckusiv bolile pe care acesta le va dezvolta la un moment dat. Stiu ca pot aparea accidente ce ar putea fi vindecate cu celule stem, dar am tot urmarit astfel de cazuri si dupa astfel de operatii nu s-a inregistrat un progres maret...O sa mai citesc...Roxy, tu ce crezi?
Sabina , offff!!! eterna soacra!!!...
ce rea sunt...a mea e cat de cat ok, dar ii mai scapa ( nu stiu daca o face intentionat sau nu ) cate-o "perla" !!!
Cristina,mami de
Mihaita (30 iulie 2008) si
11+
Bazar pentru Bogdan
Bazar pentru Sebi
Bazar pentru Mihaita
Bazar pentru Ema

! se pare ca nu este asa de grav :D