Protejeaza-ti inima/senioare cu greutate>50kg(37)
Raspunsuri - Pagina 9
galliciana spune:
amy,draga mea, lasa,mai este timp.....
si daca nu va fi nimic??
astept inca o minune in viata mea!!!
guzelnico spune:
Bine ai venit, Galli?
Ai de grija acum cu treburile casnice, ca vin si te ciufulesc.
Ia sa ne dai nr soatei sa-l instruim sa te lege de pat cel putin 3 zile iar apoi sa te supravegheze indeaproape.
FVL Heterozigot; FVR2 Heterozigot; Bfibrinojen Heterozigot; MTHFR A1298C Heterozigot
guzelnico spune:
Fete, ma duc sa rotogolesc niste chiftelute. Ciorbita de linte e gata. Mai am orezu', chiftelutele si cartofiorii prajiti. (pe-astea le fac cand primesc "apelu' fierbinte", ca sa fie calde).
Haideti, cate tacamuri pun?!
FVL Heterozigot; FVR2 Heterozigot; Bfibrinojen Heterozigot; MTHFR A1298C Heterozigot
guzelnico spune:
Citat: |
citat din mesajul lui galliciana multe,multe,multe!!! hai,spor la treaba!!! astept inca o minune in viata mea!!! |
Cu mare drag va astept pe toate!
Lumy_Clt spune:
la gagici!!!
eu sunt cuminte si ma bag la nani.
Sa aveti grija de voi
Never say never!!!
sorinake spune:
buna, fetele!
Lumy, mii sii milioane de felicitari! 2 sau 3, sanatosi sa fie! Doamne ajuta!
Micomic, sper din tot sufletul sa fiti bine! Cunosc fff multe fete care au avut usoare sangerari la inceputul sarcinii, dar totul a fost bine. Cica se poate sa mai sangerezi, asa ca multa liniste, iar maine la dr! Sunt sigura ca nu e nimic grav!
Va pup si sa aveti o seara buna!
http://www.pregnology.com/ovuticker/28/5/13/9/21/2009.png
babyblue spune:
vaiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii!!!!!!!!!!!!! SUPERRRRRRRRRRRRRRRRRRR!!
LUMY FELICITARI DIN TOT SUFLETUL. E EXTRAORDINAR!
nu mi-a venit sa cred cand am citit!
hihi..se pare ca e luna buna de facut bebei. incep fetele noastre sa reuseasca! cine stie, poate ne molipsim una de la alta si luam fiecare aceasta "boala".
uf..
galli, cum te simti? vezi bine ca e o luna buna!!!!
_
Babyblue va pupa pe toti!!
In asteptarea unui ingeras in viata noastra....