Protejeaza-ti inima/senioare cu greutate>50kg(37)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns micomic spune:

ce bine ca va am langa mine, ma linistesc atunci cand va citesc. Ziua de azi am trecut-o binisor avand in vedere inceputul, ramane de vazut maine ce zice doctorita
va dau de stire cum ma intorc, oricum va fi pe la amiaza
cred ca vati culcat, somnic usor tuturor
pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lumy_Clt spune:

Citat:
citat din mesajul lui micomic

ce bine ca va am langa mine, ma linistesc atunci cand va citesc. Ziua de azi am trecut-o binisor avand in vedere inceputul, ramane de vazut maine ce zice doctorita
va dau de stire cum ma intorc, oricum va fi pe la amiaza
cred ca vati culcat, somnic usor tuturor
pup

Dragutza sa ai grija de tine si sa te menajezi. E cel mai important! Si multa gandire pozitiva..stiu si mie imi zburda balaurii in creier si incerc sa ii ignor pe cat se poate.

Never say never!!!

Mergi la inceput

Neata scumpelor!!!

Trezireaaaaaaaaaaaaaaa!!! si
sunt gata !

Never say never!!!

Mergi la inceput

Sunt treaza de ceva vremea, am papat, mi-a pregatit pachetelul si imi savurez si cafeaua cu laptic (pt ca am tensiunea in general mica, dr mi-a spus ca pot sa beau linistita).

Va dulce dulce!!

V-am lasat ma duc la munci. Da sa nu credeti ca ati scapat de mine, eu de aici nu plec.
Sa aveti grija de voi

Never say never!!!

Mergi la inceput

Si apropos!!!

Anca

Never say never!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns galliciana spune:

LA MULTI ANI, Anca!!!!!!

Fericire,sanatate, si multi cat de curand!!!

poate te molipsesti de la lumy, finnd prima uratoare pe ziua de azi!!!

astept inca o minune in viata mea!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MayanMistica spune:

Buna dimineata dragele mele si invit la un ceiut.Aseara am avut peripetii la dans ....Nu cu Ileana Cosanzeana ...am fost la clubul de miercuri ...si acolo am avut guesti de la alt club.O tipa cam la 40 de ani sa zic , foarte libera sa zic asa .La un moment dst vad ca o urmarea al meu cu privirea peste tot ...cand s-a dansat si la dansurile astea de miercuri nu se danseaza in doi , ci in grup de 8 .Si in functie de pasii care ii faci mai il iei si pe altul de mana .Tipa am vazut ca era foarte open la ideea de flirt .Dupa cateva dansuri l-am luat pe al meu deoparte si i-am zis ca nu-mi place comportamentul ..nici al ei si nici al lui ca se complace.Ca ce vina are el ?! Pai daca tu nu ii zici in limba voastra sa stea mai linistita ca altfel ma supar eu , inseamna ca si tie iti place.Si dece celelalte femei de la club nu se poarta la fel ca aia , ca niste tarfulite ieftine ..ci stau femeile in banca lor?! Ca si la noi la club se glumeste , se rade ..da cum masura si bun simt.
Acasa cand am ajuns l-am intrebat: daca una vine si iti face avansuri , tu ii spui ca sa te lase in pace ca nu esti interesat?Ghiciti raspunsul: NU!
Cum adica ? Nu ii spui nimic aleia ...deci si tu te complaci .Draga mea eu n-am sa ma duc sa ii zic: lasa-ma in pace ca nu-mi place ca flirtezi cu mine .
Voi ce ziceti?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MayanMistica spune:

La multi ani draga Anca , ani frumosi si fericiti si minunea numita bebe sa se implineasca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns guzelnico spune:

Ada29- Z30 CM
Amy2007- Z21 CM
Ancamac- Z?? CM, stimulare cu BU; asteptam vesti!
Ani.G- Z26 CM
Babyblue- Z18 CM
BlueFlower- +27
Camy1002- Z18 CM
Cinezee- Putere si curaj!
Ellyshor- Z7 CM; instilatii pe 01.09, se stimuleaza cu Vitex
Galliciana- Z14 CM; Z2 de la IA
Guzelnico- Z22 CM
Libra- Z10 CM
Lumy_Clt- +5
Lyly_mar- Z28 CM
MayanMistica- Z17 CM
Menics- Z28 CM
Micomic- +3
Mona40- Z12 CM, i-a fost acceptat dosarul pt. FIV
Sorinake- Z13 CM; a facut HSG pe 29.09
Soricica- Z15 CM
Simonia- Z19 CM

Spor la treaba fetelor care "se misca" natural!
Mult succes celor care se pregatesc pt diverse consultatii/interventii/ IA/FIV!
DD ajuta tuturor sa-si implineasca visul numit BB!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns guzelnico spune:

Si fetele de serviciu ale Adei:

GALLICIANA

FVL Heterozigot; FVR2 Heterozigot; Bfibrinojen Heterozigot; MTHFR A1298C Heterozigot

Mergi la inceput