Piatra Neamt, Perla Moldovei (69+1)
Raspunsuri - Pagina 3
aeperju spune:
Citat: |
citat din mesajul lui allexa06 [ EMA - i-a trecut tusea lui Andrei ? http://community.webshots.com/user/allexa06 allexa,mami de Razvanel |
nu, nu i-a trecut dar nici f urata nu e. Luam niste eurespal si in rest vit c si oscilococcinum ca are muci. Poate-i trece.
Emma si Andrei (21.09.2007)
LoraG76 spune:
Buna dimineata!
Poftiti la o cafea!
STEFI, LA MULTI ANI, SA FII SANATOASA, SA CRESTI MARE SI FRUMOASA SI VESELA, SA AI MUUULT NOROC SI SA PRIMESTI MULTE CADOURI!
Carmen, sa-ti traiasca micuta domnisoara! Azi bem pentru ea!
Lora, mami de Iustina
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Cat%20de%20fericit%20e%20copilul%20tau%20KLORANE&page=10" target="_blank">concurs Klorane -> lau1- gemeni fericiti
Teledon pentru Dan
www.inimacopiilor.ro
Bazar pentru Sebi
(Niciodata sa nu spui niciodata!)
LoraG76 spune:
Despre noi...suntem bine, Iustina e la gradinita, toate bune si frumoase inafara de mana si coloana mea, care ma dor in continuare...cand ma doare mana nu ma doare coloana si invers...se repeta zi de zi, incat cred ca tratamentul asta pe care-l fac nu da rezultate spectaculoase...de fapt asa a zis si doctorita la care am fost, ca cica tre' sa astept mai mult sa-mi treaca... na, 'oi vedea eu ce fac. Azi Iustina are o invitatie - de fapt, toti copiii din firma unde lucrez au, de la sef - la o petrecere de Haloween pentru copii, la Aleho, cica vine un Magician de la Bucuresti pentru ei...daca ma simt bine, ma duc cu ea, mai vad eu pana dupa-amiaza, asa ca, Laura, nu cred ca pot veni azi la intalneala.
Cu mutatul inca mai dureaza cel putin o saptamana...nu a fost chiar cum ne doream, pana pe 1 nov., dar bine ca e.
Va doresc o zi cat mai buna!
Lora, mami de Iustina
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Cat%20de%20fericit%20e%20copilul%20tau%20KLORANE&page=10" target="_blank">concurs Klorane -> lau1- gemeni fericiti
Teledon pentru Dan
www.inimacopiilor.ro
Bazar pentru Sebi
ellinia spune:
Stefi, la multi ani! SA fii fericita si iubita! Si mamica ta la fel! De la noi!
Lora, multumim de cafea!
Laura25 spune:
Multi ani traisca, multi ani traiascaaa, laaaaaaa muuuuuuuuultiiii aaaaaniiii! Stefi sa traiasca, Stefi sa traiasca, Laaaaaaaaaaaaaa muuuuuuuuuuuultiiiiiiiiiiiiii aaaaaaaaaaaaaaaaniiiiiiiiiiiiii!!! La multi ani, iubire mica! Sa cresti mare, norocoasa, iubita, sanatoasa tun si si sa-ti faca mami o fratioara cat mai repede!!!
Carmen,spot la sarbautorit! Sa va bucurati de ea in fiecare clipa, sa va faca mereu mandri!
Laura, mami de shtrumphi gemeni: Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)
Cugetari gemene, Fotografiile noastre
Filmulete cu shtrumphi
Poveste cu shtrumphi
'Cos what I feel is the only truth for me
ellinia spune:
Alexa, am uitat sa-ti spun ca m-am uitat pe pozele tale. Foarte frumoase! Sa fiti fericiti toti patru!
carmenstefi spune:
neata fetele!!!!!
sarumana dragele melept toate urarile,azi avem o zi plina la camin si in familie,ata e dar ne vom intalni noi intro si vom sarbatori,promito cafea mare si de la mine,azi voi sta ff putin pe aici ,asa ca va doresc un wek placut de pe acuma si sa ne auzim cu bine pe luni
Lora eu iti transmit de azi ,pt maine,LA MULTI ANI PT.IUSTINA!!!!!!!!!!multi de la noi,sa fie sanatoasa,fercita si iubita de voi si mult noroc in viata.
carmen si stefiiii
Laura25 spune:
Carmen, distractie placuta si cadouri multe!!!
alexa am vazut pozele! Super! Aratati tare bine impreuna, toti 3 (+1). ai fost o miresica tare frumoasa. Sa fiti fericiti!
Licitatie pentru tricou 'Dependent DC' - salvati o viata!
Laura, mami de shtrumphi gemeni: Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)
Cugetari gemene, Fotografiile noastre
Filmulete cu shtrumphi
Poveste cu shtrumphi
'Cos what I feel is the only truth for me
LoraG76 spune:
Daaaa, Alexa, am uitat sa-ti zic ca am vazut si eu pozele, sunt f. frumoase! Casa de piatra si sa fiti fericiti toti 4! F. bine ti-a stat, ai fost o miresica super!
Lora, mami de Iustina
Ajutati-o pe Alina![b]
[b]www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Cat%20de%20fericit%20e%20copilul%20tau%20KLORANE&page=10" target="_blank">concurs Klorane -> lau1- gemeni fericiti
Teledon pentru Dan
www.inimacopiilor.ro
Bazar pentru Sebi