Fulgusori de nov-dec 2009 (145) - Hai Lavinia!!!!
Raspunsuri - Pagina 9
andrutza spune:
Cami, acum am citit ca te-a programat pentru vineri. Cred ca esti mai linistita acum. Sincer as avea nevoie si eu de o amanare de vreo 2 zile, ma simt foarte obosita ca am pierdut o noapte cu Simona, nu prea pot sa mananc ca am arsuri si de la apa, si mai nou am si simptomele alea de "curatare" a organismului, adica stare de voma din cand in cand.
Diseara incep golirea intestinelor in speranta ca scap de clisma, data trecuta a mers, o sa pun un supozitor cu glicerina diseara si unul maine dimineata. Oricum de mancat mananc foarte putin, asa ca nu are ce sa se adune... Frezata sunt, ca m-am epilat vineri, optimista cat se poate, maine la 2 ma prezint la doctor si... cum o vrea D-zeu. Abia astept sa-mi vad bebeul !!!!!
Andrutza si copiii ei dragi - Simona Andreeea (n. 17.01.2005) si
37+ Daniel Stefan
dymomo77 spune:
Lau mesajul anterior era pt tine dar eu gravida cu un sg neuron nu am pus nici citat nici numele tau
.
La ce medic esti(poate ai spus deja dar eu nu am retinut).
38+ AMR 2 zile
Dan Mihail
crissa13 spune:
nu mai am nici un chef de munca
mai ales acum, dupa vestea de mai devreme.uf mai am 4 zile si intru in prenatal
o zi buna fetelor!!
32+ 
andrutza spune:
Laurairina, eu am comandat produsele Bubchen pe net si le-am primit in 4-5 zile, si poti lua tot ce vrei la preturi un pic mai bune decat in hypemarket, cel putin eu asa am apreciat. Nu stiu ce au la Selgros, eu am comparat doar cu Cora.
Lalu, si eu am avut prurit in vara, mi se umpluse burtica de bubite mici si rosii, la fel si partea de la genunchi in jos a picioarelor si putin mainile, si ma manca de nu mai puteam dormi. Tot ce m-a lasat medicul sa iau a fost un medicament homeopat si sa dau cu apa, nu m-a lasat nici macar alcool mentolat sau mixtura 

Din fericire, mi-a trecut in cateva zile.
Ma duc sa vad ce-mi mai face fata, e foarte bine dispusa chiar daca e racita, niciodata nu a stat la pat cand a fost bolnava 

Andrutza si copiii ei dragi - Simona Andreeea (n. 17.01.2005) si
37+ Daniel Stefan
tinonino81 spune:
Laurairina si eu cred ca e putin lasata,sper sa fie asa,ca eu sunt foarte nerabdatoare
: 38+
Radu Stefan
poze
Lalu_79 spune:
Dymomo, multumesc de raspuns
. Din cate am mai auzit eu, dr mea vine si noaptea.... o sa discut aspectul asta cu ea cat de curand.....Oricum nu exista garantii, vad ca multe fete au fost lasate balta in ultimul moment
. Dar poate nu o sa fie cazul nostru. Pur si simplu nu vreau sa adaug si stresul asta la celelalte, ma zbat sa raman cooooool
.
Bafta multa maine, iti tin pumnii
.
36+ 
nov.dec2009 spune:
Mesaj de la Lavinia:
Am un bebe fain de 3200 grame. Eu numai maine o sa-l vad. A primit 10 la nastere. Initial am crezut ca e 9. Am iesit de sub efectul anesteziei si ma doare burta tare. Dar sunt fericita!
dana n. spune:
Ramonika, la multi ani si nastere usoara! 

Sa imi traiasca si tatal. Astazi este ziua lui.![]()
Fetelor, la sfarsitul ultimului capitol a postat Rony. A nascut si ea.
Lavinia, Rony felicitari dragelor! Sa va traiasca puiutii! Recuperare rapida! 

------------------------
38+
David
Albume foto
Lalu_79 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui dymomo77 Lau mesajul anterior era pt tine dar eu gravida cu un sg neuron nu am pus nici citat nici numele tau .La ce medic esti(poate ai spus deja dar eu nu am retinut). |
M-am prins ca era pt mine
.Sunt la Dr. Schass Carmina
36+
Lalu_79 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui nov.dec2009 Mesaj de la Lavinia: Am un bebe fain de 3200 grame. Eu numai maine o sa-l vad. A primit 10 la nastere. Initial am crezut ca e 9. Am iesit de sub efectul anesteziei si ma doare burta tare. Dar sunt fericita! |
Multumim pt vestile bune!
Daca dupa toata durerea e fericita, pe asta ar trebui sa ne concentram si noi
Sa ne gandim numai la momentul ala de fericire deplina iar cu durerea....D-zeu cu mila Mai da ce pozitiva sunt azi, nu ma recunosc
36+