Fulgusori de nov-dec 2009 (145) - Hai Lavinia!!!!

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lacramioara2 spune:

BRAVOOOOOOOOOO LAVINIA NOASTRA CURAJOASA!
SA ITI TRAIASCA PRINTISORUL SI SA TE REFACI REPEDE.

Saptamana 31+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns busymummy spune:

Mama, fetelor, ce se umple listutza de fulgusori

FELICITARI TUTUROR MAMICILOR
Eu am fost ieri la dr. si a zis ca bebe e mult mai bine si ca ne asteptam totusi sa nastem dupa 15 Nov. ... desi de-abia astept sa il vad... Si Andi ma intreaba in fiecare zi: "Mami, azi il nasti pe bebe?"

34 - mami de Vlad Stefan si Andi- 4 ani.
http://picasaweb.google.com/nov.dec2009/Busymummy#

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lylyana.ion spune:

Citat:
citat din mesajul lui Rony

Buna fetelor,
Din pacate nu am avut pe cine sa anunt ca am nascut pentru ca nu am luat numarul lui monis la mine; am nascut pe 22 octombrie prin cezariana, la ora 15:05 , un baietel de 3850, MAteo Gerald, scor 10. Suntem ff bine , cu exceptia ca eu ramas cu o durere extrema de cap de la anestezie; in rest operatia nu prea o simt si acum. Nu pot sa scriu acummff mult pentru ca cel mai rau ma doare capul cand stau pe scaun , cand sunt in picioare sau intinsa este mai bine. va pup si va multumesc pentru sustinere ; promit sa vin cu mai multe amanunte imediat ce scap de durerea de cap

FELICITARI MAMI RONY
asteptam sa ne povestesti cum a fost si pozici

Lili 37 cu Alexandru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monis5 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Rony

Buna fetelor,
Din pacate nu am avut pe cine sa anunt ca am nascut pentru ca nu am luat numarul lui monis la mine; am nascut pe 22 octombrie prin cezariana, la ora 15:05 , un baietel de 3850, MAteo Gerald, scor 10. Suntem ff bine , cu exceptia ca eu ramas cu o durere extrema de cap de la anestezie; in rest operatia nu prea o simt si acum. Nu pot sa scriu acummff mult pentru ca cel mai rau ma doare capul cand stau pe scaun , cand sunt in picioare sau intinsa este mai bine. va pup si va multumesc pentru sustinere ; promit sa vin cu mai multe amanunte imediat ce scap de durerea de cap

Ce rau imi pare ca nu ne-am sincronizat... 2 zile m-am tot holbat la telefon...
Bine ca avem vesti bune!
Felicitari Rony si recuperare rapida, te asteptam curand inapoi!!!!

monis cu poze
sapt 38

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns krelia spune:

Lalu..asa ma imbarbatez si eu..azi ..desi...parca mai am mici retineri...dar..pana la urma..."rezultatul" e cel care conteaza cel mai mult...

e bine ca esti opti

Citat:
citat din mesajul lui Lalu_79

Multumim pt vestile bune!

Daca dupa toata durerea e fericita, pe asta ar trebui sa ne concentram si noi Sa ne gandim numai la momentul ala de fericire deplina iar cu durerea....D-zeu cu mila .

Mai da ce pozitiva sunt azi, nu ma recunosc .

36+

krelia 37+ si printesu' mic, Rares-Mihai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramonika spune:

Citat:
citat din mesajul lui nov.dec2009

Mesaj de la Lavinia:
Am un bebe fain de 3200 grame. Eu numai maine o sa-l vad. A primit 10 la nastere. Initial am crezut ca e 9. Am iesit de sub efectul anesteziei si ma doare burta tare. Dar sunt fericita!

acelasi mesaj l-am primit si eu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dienutze spune:

Buna fetelor!

Activitate multa si vesti bune!!!!

Ramonika sa fii sanatoasa si sa indeplineasca toate visele! La multi ani!

Rony, sa iti traiasca puiutul Gerald (f frumos nume)! Sa va bucure toata viata!

Camy lasa emotiile! Suntem alaturi de tine, tinem pumnii si o sa fie totul perfect, ai sa vezi! Scoatem si agitatele la timp!

Lumi, Simina de cate ori ma uit la poze ma topeeeesc. Sunt pretioase puiutele!

Cory, sa iti traiasca puiul Nicolas, sa va bucure viata!

O fi si de la hormoni, dar cand mai scrieti de puiuti moooor de drag, pana la lacrimi!

Lavinia recuperare rapida si sa iti traiasca bebe Rares sa fie sanatos si norocos! Medici nenorociti! Bine ca ai scapat, acum usor usor iti vei reveni!

Dankutza Esti o adevarata ca ai bibilit listoaie si etichete dupa porcarioare! Eu pana acum am luat nivea gel cap/corp (mai mult pt spital ca sa nu ma car separat cu sapun si sampon). Ma gandesc ca gelul oricum nu sta mult pe corp, caci se clateste. Asta de la nivea are parabeni, doar ca mie imi plac cosmeticalele lor pt adulti.
Am luat in cantitate monstruoasa (o bucata de 500 gr si alta de 250 gr) crema de fundulet de la bubchen, pt ca m-a incantat faptul ca scrie impotriva iritatiileo si a dermatitei.
Apoi lapte de corp tot de la bubchen, tot pt ca zice ca e buna si pt dermatita atopica (o cunostinta a zis ca i-a folosit f bine laptele asta).
Sapun de la nivea, vad ca nu are parabeni, cand am luat eu minunile astea nu aveau in cora sapun de la bubchen, doar nivea si altele.
Mai am si crema de galbenele si nelipsitul bephantene.
O sa vedem si pe parcurs acum.
Si eu as da-o mai mult pe naturiste, dar nu am apucat sa intru intr-un plafar sa stau sa caut.
Monis zicea de taratele alea... si pe mine ma bate gandul sa iau.
Sotul are o piele tare pacatoasa, e alb si sensibil, sper sa semene cu mine la piele, mai negruta si mai rezistenta.

Dankutza, lasa fricile pt mai tarziu, oricum trebuie sa iasa bebe cumva Si mie imi e frica, de fapt groaza...dar...

Lalu ce bine ca te-ai linistit! Te inteleg perfect cu griji din astea!

Andrutza, bravo pt optimism, sa ne dai retata si noua
Nastere usoaraaa!!!

Ce zi frumoasa in vesti!
Sa o tinem tot asa!
fetele!

35+ cu Ingrid Alexandra AMR 3 saptamani sa fim sanatosi!

Mergi la inceput

pariu ca si cuscrelu' meu stirist?

Citat:
citat din mesajul lui Ramonika

Citat:
citat din mesajul lui nov.dec2009

Mesaj de la Lavinia:
Am un bebe fain de 3200 grame. Eu numai maine o sa-l vad. A primit 10 la nastere. Initial am crezut ca e 9. Am iesit de sub efectul anesteziei si ma doare burta tare. Dar sunt fericita!

acelasi mesaj l-am primit si eu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lylyana.ion spune:

coquelicot, lalu, multumesc pentru sfaturi

Lili 37 cu Alexandru

Mergi la inceput

Rony, felicitari pentru bebe Mateo!
Sa dea DD sa scapi cat mai repede de necazul asta de durere de cap!

Mergi la inceput