Fulgusori de nov-dec 2009 (145) - Hai Lavinia!!!!

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns vias spune:

Citat:
citat din mesajul lui coquelicot

Cami, abia acum am realizat ca nu intamplator Pustache e Pustache, tu esti camy_pus.... e de la numele de familie:)
Iti tinem pumnii!!!O sa fii cu fulgusor de octombrie :)

37, mami de bebe MATEI

da ...desi numele de familie nu e Pustache... ci Pustai ...dar asa ii zic eu sotului..ori bubu (de la buburuza) ori Pustache

Cami,mamica ingerasului Darius-Andrei
n: 15.07.2008
d: 16.08.2008

ingerasul Darius-Andrei

www.Darius-Andrei.piczo.com

http://nshrine.com/shrine/Darius

Sa-l ajutam pe Alex

38+ Darius mi-a trimis de ziua mamei cel mai frumos cadou, un bebe!

bebe Flavius Cristian

AMR 2 ZILE

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tinonino81 spune:

Eu am senzatia ca de ce ti-e frica,de aia nu scapi.Mai bine sa fim optimiste,sa gandim ca o sa scapam repede,si ca oricum se uita orice durere cand ne vedem comorile

Camy,multa bafta,mai e un pic

: 38+Radu Stefan
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laurairina13 spune:

Citat:
citat din mesajul lui crissa13
Am primit o veste proasta, dr meu s-a mutat de la medgidia la euromaterna - inca nu e confirmata de el aceasta veste. Eu nu vroiam sa nasca acolo - prea multe cheluieli. O sa aflu detalii pe 4 nov.
Grozav asta inseamna ca trebuie sa imi caut alt medic, sau sa facem un efort financiar pt a naste cu el, avand in vedere faptul ca el cunoaste evolutia mea si a bebelui.

bine ai venit in club..si eu la fel am doctorul la euromaterna, stiam asta de prin luna a 5..pana acu am tot zis ca ne permitem acolo, ca sunt conditii, ca stau fara griji, etc...Dar de vreo 2 luni incoace a venit criza mare si peste noi, al meu sta ft prost cu banii, eu iau prenatal doar, si colac peste pupaza ne-am mai facut si credit pt apartament...Si chiar zilele astea, nasa mea se da de ceasu mortii sa ne puna in legatura cu o alta doctorita de aici din Mangalia, sa nasc prin cezariana cu ea aici, ca e infinit mai ieftin...Desi sunt chiar pe ultima ultima suta de metri si nu cred ca ne mai primeste...Asa ca...orienteaza-te repede cu cine nasti..sa nu patesti ca mine

PROASPATA PROPRIETAREASAAA

Laura, 38+ Mara Teodora
AMR 2 saptamani !!
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tinonino81 spune:

Am mai pus si eu cateva poze la semnatura

: 38+Radu Stefan
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dymomo77 spune:

Camy ce ma bucur pentru tine. Bine ca s-a rezolvat. Mai e putin si vine si comoara. Vineri e 30 nu? ca sa treaca timpul mai repede.
E ziua tatalui meu. El vroia sa ii vina nepotul pe 30 asa ca dc o mai lungesc astia mult e posibil.

38+ AMR 2 zile Dan Mihail

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vias spune:

Tinonino ai dreptate tu acolo.... trebuie sa ne pastram optimismul....daca a-ti vedea copilul cere asa un mare sacrificiu...asta este...atunci il facem, nu???????
oricum, inapoi nu putem da ...si vorba aia..pe undeva trebuie sa iasa si el, nu????

Cami,mamica ingerasului Darius-Andrei
n: 15.07.2008
d: 16.08.2008

ingerasul Darius-Andrei

www.Darius-Andrei.piczo.com

http://nshrine.com/shrine/Darius

Sa-l ajutam pe Alex

38+ Darius mi-a trimis de ziua mamei cel mai frumos cadou, un bebe!

bebe Flavius Cristian

AMR 2 ZILE

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lalu_79 spune:

Salutare tuturor

Felicitari Lavinia pt bebe Rares, multa sanatate la amandoi, refacere rapida si mult laptic sa creasca puiutul mare!!!

Ramonika, la multi ani!!!!!!

Vreau sa le multumesc fetelor care m-au incurajat ieri, o vorba buna face minuni. Asa ca multe si multi pt toate!

Am fost la spital, la infectioase, si dr nu crede ca e o boala a copilariei ci prurit de sarcina. Mi-a dat sa iau calciu, vitamina C si un antihistaminic, pe care nu intentionez sa-l iau. E din clasa de risc B. Oricum, mi-a facut si analize, maine ma duc dupa rezultate,apoi inapoi la ginecolog.Sunt optimista, nu cred sa fie colestaza hepatica pt ca nu am celelalte simptome....daca e doar un prurit sunt fericita, nu afecteaza bebelina si confortul meu..nu e asa de important. Oricum am depasit faza critica, mancarimile sunt suportabile.

Lylyana, pe mine m-a ajutat unguentul cu galbenele si propolis de la Tis...si alcoolul mentolat ajuta pe moment. Cel mai important e sa te scarpini cat mai putin, daca te dai cu apa rece (eu am mai folosit si apa termala) mai amagesti mancarimile. Si nu in ultimul rand, regim alimentar...fara proteina animala. Ma bucur ca analizele tale au iesit bine, sper sa am si eu acelasi noroc.

Camy, mult curaj pt vineri, o sa-ti tii minunea in brate!!!!! Agitatele sunt gata incalzite

35+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Flavours spune:

hello girls,
La multi ani Ramonika!
Salutare bebe Rares! sa fii sanatos!

am venit de la doctor - bebe are 2971 grame si este cu capul foarate jos in pozitie de atac. :-S
oricum programarea de cezariana e pe 9 asa ca mai asteptam... ultima intalnire e pe 3. sper sa nu am vreo surpriza si bebe sa fie cuminte.

38 sapt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cami_antonia spune:

fetele nu va speriati de nastere
nu e usor
da nici f greu
pt ca minunea tinerii in brate a lui bebe
e mai mare decat orice durere

am dat buzna pt a va da un blog
pe care va rog sa il cititi si sa donati daca puteti

multumim

Un om are mare nevoide de ajutorul DVS. Va rugam ajutati-o pe Alina! (cumnata mea) Mai are o singura sansa - ULTIMA!!!
www.alinadonescuumanitar.blogspot.com
Da-ti mai departe va rog!!!

SPUNETI O RUGACIUNE PENTRU ALINA - operata pe creier SI ADRIAN - sa aibe puetere sa o ingrijeasca
Camelia Costea: DOAMNE AJUTA!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns floricik spune:

Camy deci vineri iti vezi comoara. O sa scoatem agitatele la incalzire pt tine.
Aaaa si nu uita sa ajungi vineri la timp. Sa nu intarzii.

Laurairina,Dankutza si eu am un morcovvv...mai ales ca grasa mea e maricica...deja are 2600g. Sotul era asa mandru ca e fii-sa mare si crede ca o sa se nasca cu peste 4 kgI-am zis sa o scoata el pe unde stie daca e asa mare...

34+

http://bd.lilypie.com/iQIrp3.png

Mergi la inceput