Fulgusori de nov-dec 2009 (145) - Hai Lavinia!!!!
Raspunsuri - Pagina 6
crissa13 spune:
LA MULTI ANI RAMONIKA!!!! sa ai o zi de nastere plina de bucurii, sa fii sanatoasa!!!
Bun venit pe lume RARES CRISTIAN!!!! insanatosire grabnica Lavinia!!!
Chiar eram nerabdatoare sa vad daca in timpul noptii o sa mai fie vreo nastere. Nu am apucat sa scot agitatele.
Am primit o veste proasta, dr meu s-a mutat de la medgidia la euromaterna - inca nu e confirmata de el aceasta veste. Eu nu vroiam sa nasca acolo - prea multe cheluieli. O sa aflu detalii pe 4 nov.
Grozav asta inseamna ca trebuie sa imi caut alt medic, sau sa facem un efort financiar pt a naste cu el, avand in vedere faptul ca el cunoaste evolutia mea si a bebelui.
32+
dankutza spune:
Am scos si eu Filarmonica Despre Copii pentru ai ura:
Bun venit lui bebe Rares!
Si mai scot o data filarmonica pentru Ramonika
La multi ani, Ramonika!
32+ moi si Cezara Maria
AMR 7+ saptamani pana la intalnirea cu Baby Boom.
dankutza spune:
Acum am vazut ce scoate obsedatul ala de trombonist. Numai 69
32+ moi si Cezara Maria
DianeAli spune:
neata burtici!!
Sa ne traiasca bebe Rares! Felicitari si recuperare rapida Lavi!
La multi ani Ramonika! nastere usoara!
33+ Lorin Edward
lauradi spune:
Salutare,
Felicitari Lavinia!Bine-ai venit bb Rares!
Lumi,arati f bine si radiezi,iar Annabelle e nemaipomenitaSi am vazut-o si pe Simina suplaBravo ,fetelor!
Ah,nu stiam ce mai e de zis :
La multi ani,Ramonika si tot ce-ti doresti tu!
Laura32 Raluca Magdalena si Radu Mihai
dankutza spune:
De cand am citit ce a spus Lavinia, ca durerile sunt cumplite, m-a cam luat cu lesin. La curs, moasa ne-a spus ca durerile nasterii nu se compara cu nimic. Totusi, bebe de Lavinia nu a fost asa de mare.
Gata! A intrat o panica in mine, mai ceva ca inainte. Sansele sa ma deschid ca o umbrela, adica si repede si bine, sunt slabe. Am un prag al durerii foarte scazut. De aceea vreau sa iau pe sora-mea cu mine in sala, pt confortul psihic, ca altceva nu are ce sa imi faca.
Ma gandesc ca o sa imi ia ore intregi pana ajung la 4cm ca sa imi fac aia epidurala.
Ca sa nu ma mai gandesc la astea, stau pe net si prin farmacii sa compar produse, ca altfel o iau razna.
32+ moi si Cezara Maria
DianeAli spune:
si Camypus..in sfarsit! sper ca te-ai mai linistit!!
merg sa fur o cafea! ca inca nu m-am trezit bine..
mai vrea cineva?
33+ Lorin Edward
monis5 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Ramonika floricik - da, vineri merg la doctor. tre sa-mi ia si cultura aia pt. streptococ n-a mai umblat nimeni de mult pe acolo... |
Ramo - mie mi-a recoltat dr cel misto fara sa foloseasca valvele alea urate, reci, odioase si dureroase . Poate e o sansa si la tine
citat din mesajul lui dankutza Acum am vazut ce scoate obsedatul ala de trombonist. Numai 69 |
monis cu poze
sapt 38
lauradi spune:
citat din mesajul lui camy_pus Am venit cu vesti Dl dr a zis asa: Vineri dimineata la ora 8:00 - 8:30 maxim sunteti la spital cu bagajele, actele, tot....vineri si taiem . Dar dna Pustai pana la 8:30, da????? (asta pt ca noi mereu intarziem ) Asa ca vineri imi vad comoara mea Cami,mamica ingerasului Darius-Andrei n: 15.07.2008 d: 16.08.2008 ingerasul Darius-Andrei www.Darius-Andrei.piczo.com http://nshrine.com/shrine/Darius Sa-l ajutam pe Alex 38+ Darius mi-a trimis de ziua mamei cel mai frumos cadou, un bebe! bebe Flavius Cristian AMR 2 ZILE POZE |
Ce putin mai ai,CamyCe agitata o sa fii astea 2 zile,parca te vadPregatim majoretele...
Laura33 Raluca Magdalena si Radu Mihai
laurairina13 spune:
citat din mesajul lui dankutza Gata! A intrat o panica in mine, mai ceva ca inainte. Sansele sa ma deschid ca o umbrela, adica si repede si bine, sunt slabe. Am un prag al durerii foarte scazut. |
idem si la fel si io.., morcovu cat casa , si sigur nu's io cazu fericit cu deschisu umbrelii si tust bebele in doar 2-3 ore..
PROASPATA PROPRIETAREASAAA
Laura, 38+ Mara Teodora
AMR 2 saptamani !!
poze