Trombofilia o cauza a infertilitatii - 16 -
Raspunsuri - Pagina 17
alla76 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui miki-miki Cristal Medyn se gaseste numai in Germania si se poate cumpara de pe net sau sa ti-l trimta cineva. Ai un PMAm sa te trec pe listuta dar ar fi bine sa-ti treci datele la semnatura, ne va fi mai usor sa vb. Pe prima pag jos de tot sunt instructiuni pt scrierea mutatiei. Alla multumesc pt ![]() Miki Anul asta pun d'un pui. DOAMNE AJUTA! Trombofilie ereditara (MTHFR C677T homozigot + FVL heterozigot) 2 sarcini oprite din evolutie (8s,5s) |
am cautat si eu ca nebuna sa gasesc la noi in farmacii ceva ce contine metilfolat. nici vorba. tre sa trec pana la unguri sa vad daca gasesc...
din cate stiu ungurii importa femibionul. sper sa il gasesc macar pe ala
_
mutatie homozigota a MTHFR A1298C, sarcina pierduta in s7/ 8 in aprilie 2009
luck spune:
miki 

balanta 
sa traiesti !!!!!!
Un pic , un pic m-am mirat si eu , mi s-a parut ca vorbesti de o schema si acolo m-a dus gandul
!!
castanca 
multumesc frumos , nu , nu e pera tarziu , maine dau fuguta la clinica unde am lasat vineri denumirile analizelor in limba romana si le dau si aceste denumiri , multumesc inca o data.
dezamagita spune:
buna, dangabriela
cel mai bine ar fi sa discuti cu un hematolog, procesul ala global are legatura cu proteina C si S, ar fi bine daca ti-ai face teste pentru factorul V Leiden si pentru MTHFR, daca esti din Buc, atunci la Coltea sau la Fundeni. Genele ies fie heterozigote fie homozigote fie negative. Uita-te pe acele rezultate unde ai valorile astea, la LA ce scrie?
tamaryllis
Si eu am MTHFR 677 heterozigot si atat, mie doctorul mi-a spus ca e suficient daca iau acid folic (iau deja de 3 luni), pe per sarcinii voi lua acid folic dublu, aspenter si clexane de 0,4...de B-uri nu stiu. Cum zicea si Miki, dupa ovulatie, se poate face clexane de 0,2 pana se confirma sarcina si se schimba doza.
dangabriela spune:
Buna dimineata, Dezamagita!
Pe langa acest Pro C Global ,am mai facut doar Proteina C si Proteina S, care mi-au iesit bine. Nu stiu la ce te referi cu acel LA ??!!! Miercuri merg la hematologie . si voi afla amanunte! Va multumesc tuturor, Pupici!!!
dangabriela spune:
Am si eu o intrebare! Exista undeva in Bucuresti, un spital sau o clinica de stat unde se poate face analiza factorului Layden gratuit?? Ca la Synevo am vazut un pret .....!!!!
stefy13 spune:
Saru'mana frumos Miki !
Doamne ajuta !
Mutatia protrombinica G20210A - genotip heterozigot
FIV 1 +ICSI la Kinderwunschzentrum Mittelrhein Neuwied Germany, martie 2009 nereusit
dezamagita spune:
La Genetic Lab - factorul V Leiden = 200 lei, separat MTHFR = 200 lei
LA - anticoagulant lupic
testele mele au fost asa:
LA - negativ (anticoagulant lupic)
Proc global = 1.0 cut off 0,8
PC = 72%
Ps free = 68%
AT III = 82%
PT sec TS = 11,1 sec
PT% TS MC = 111,9% dN
PT INR TS = 1.0
APTT PSL = 26,5 sec
fibrinogen = 502,9 mg/dl (200-400) asta nu stiu de ce a iesit asa mare, ce poate sa insemne:(
dangabriela spune:
Saru'mana mult Dezamagita! Am gasit Genetic Lab si este f. aproape de mine , in B-dul Ghencea, dar nu stiam de el.
guzelnico spune:
Info despre Fibrinogen:
www.labtestsonline.org/understanding/.../fibrinogen/test.html
si legatura sa cu Proteina C reactiva:
http://www.google.com.tr/url?sa=t&source=web&ct=res&cd=2&ved=0CA0QFjAB&url=http%3A%2F%2Fheartdisease.about.com%2Flibrary%2Fweekly%2Faa110400a.htm&rct=j&q=fibrinogen+levels&ei=g5LuStXUI-LTjAeg8_GiDQ&usg=AFQjCNHnzpHLb1YQ8clnEiV5dqBbJjr9Xw
FVL Heterozigot; FVR2 Heterozigot; Bfibrinojen Heterozigot; MTHFR A1298C Heterozigot
danny1 spune:
fetelor,
medicamentele din Ungaria,se pot lua din farmacii si fara reteta?si eu vreau femibion.mi-as lua si prygnyl-ovitrelle,daca la sensiblu nu mai aduc prin comanda.
mami de
Amira, premiata cu argint la concursul de dans![]()
mutanta:A1298 homozigot,C677 heterozigot-hihihi si bleah,bleah,bleah