Trombofilia o cauza a infertilitatii - 16 -

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mara72 spune:

danny femibion 800 se poate lua de la unguri din farmacii fara reteta. Pentru ovitrelle ai insa nevoie de reteta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tamaryllis spune:

M-am hotarat sa fac si homocisteina, b6, b12 si folat (asta e B9, nu?), insa pt ca am luat magneB6 trebuie sa astept 10 zile? E problema daca iau in continuare mastodynon si omega 3-6-9? Parca si omega fluidizeaza sangele, nu?
Voi merge cu rezultatele in dinti la hematolog! Sa inteleg ca homocisteina si b-urile nu se fac gratis cu trimitere de la medicul de familie?

incepand cu anul 2010 voi fi o fericita!

Am avut un vis: mergeam pe o plaja iar Dumnezeu pasea laturi de mine, iar pasii ni se imprimau pe nisip, lasind o urma dubla... Atunci mi-a trecut prin minte ideea ca fiecare din pasii nostri reprezentau o zi din viata mea. M-am oprit ca sa privesc in urma... Dar am observat ca in unele locuri in loc de doua urme nu mai era decit una singura.Am revazut filmul vietii mele. Locurile in care nu se vedea decit o singura urma corespondeau cu zilele cele mai intunecate ale existentei mele: zile de neliniste si de rea-vointa, zile de egoism sau de proasta dispozitie, zile de incercari si de indoiala, zile de nesuportat... Zile in care eu fusesem de nesuportat. Si atunci intorcindu-ma spre Domnul am indraznit sa-i reprosez: Totusi ne-ai promis ca vei fi cu noi in toate zilele! De ce m-ai lasat singur in zilele cind aveam cea mai mare nevoie de Tine? Iar Domnul mi-a raspuns: Dragul meu, zilele pentru care n-ai vazut decit o singura urma de pasi pe nisip sunt zilele in care te-am purtat pe brate...
Dupa Ademar Barros, poet brazilian.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Creatza11 spune:

tamarylls nu cred ca le poti face cu trimitere, eu am facut la Synevo homocisteina- 150 Ron si B12- 35 Ron, iar B6 e si asta destul de scumpa ca siu ca vroiam s-o mai fac si eu dar nu mi-au ajuns banii ( peste 100 ron daca mai tin eu bine minte)

MTHFR- A1298C,genotip homozigot,2 sarc oprite in ev(7s,9s)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danubia spune:

Miki , eu voi face drilling ovarian , si daca mai gaseste ceva pe acolo va repara , sper sa nu fie surprize . Azi am umblat sa-mi cumpar papuci si camasi de noapte , eu nu port asa ceva si n-am .
Luni voi repeta toate analizele , plus urina , hiv, grupa sanguina ca sa fiu cu ele proaspete , imi va intra cartea de credit la apa .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreiutasg spune:

Salutare la toate fetele

Pe scurt am facut toate mutatiile profil trombofilie si SAFL : V Leiden, MTHFR, Fact.II, Fact.XIII si toate au iesit negative.
Ultima data cand am fost la Uscatescu mi-a dat tratament cu ASPENTER pt.6 sapt. (INR mare)si acum trebuie sa ma duc iara la analize si nu stiu daca tb. sa opresc ASPENTERUL??? si cu cat timp inainte....
Multumesc

MOTTO: Nu pot schima directia vantului dar pot schimba pozitia velelor astfel incat sa ajung intotdeauna la destinatie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavinia78 spune:

andreiutasg nu trebuie sa opresti aspenterul cand te duci la analize, trebuie doar sa ii spui asistentei care iti recolteaza ca il iei si cat de des. Ea oricum o sa te intrebe ce tratament urmezi asa ca nu iti fa griji.

MTHFR - C677T heterozigot + Lupus anticoagulant + Tiroidita Hashimoto
1 sarcina IA si 2 naturale oprite in evolutie (5s,6s,7s)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tamaryllis spune:

Creatza, si eu care credeam ca mai am homocisteina si scap de analizele mai scumpe. Nici macar nu vad pe lista de la Synevo ca ar face vit B6. Poate se numeste altfel. Folat-ul am vazut ca e 35. Sa fie asta vit B9?

incepand cu anul 2010 voi fi o fericita!

Am avut un vis: mergeam pe o plaja iar Dumnezeu pasea laturi de mine, iar pasii ni se imprimau pe nisip, lasind o urma dubla... Atunci mi-a trecut prin minte ideea ca fiecare din pasii nostri reprezentau o zi din viata mea. M-am oprit ca sa privesc in urma... Dar am observat ca in unele locuri in loc de doua urme nu mai era decit una singura.Am revazut filmul vietii mele. Locurile in care nu se vedea decit o singura urma corespondeau cu zilele cele mai intunecate ale existentei mele: zile de neliniste si de rea-vointa, zile de egoism sau de proasta dispozitie, zile de incercari si de indoiala, zile de nesuportat... Zile in care eu fusesem de nesuportat. Si atunci intorcindu-ma spre Domnul am indraznit sa-i reprosez: Totusi ne-ai promis ca vei fi cu noi in toate zilele! De ce m-ai lasat singur in zilele cind aveam cea mai mare nevoie de Tine? Iar Domnul mi-a raspuns: Dragul meu, zilele pentru care n-ai vazut decit o singura urma de pasi pe nisip sunt zilele in care te-am purtat pe brate...
Dupa Ademar Barros, poet brazilian.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrianaady spune:

Tamy folat este vit B9(acid folic), se face si B6 dar parca costa 120-150 ron , nu mai retin exact. Sunt scumpute. EU de ex nu le-am facut, dr Avram nu mi-a recomandat, a zis chiar ca homocisteina nici nu este de multe ori relevanta, ca ar trebui mai mult urmarita in sarcina, si daca nu este ok, se trece pe clexane. Ma batea gandul sa le fac acum vreo sapt, dar tinand cont ca iau tratament nu ar mai fi asa elocvente.
Dr Avram din cite stiu eu o gasesti doar la Coltea, o sa iti trimit un pm cu un nr de telefon unde sa te programezi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cami30 spune:

fete dragi, de azi imbogatesc si eu lista mutantelor cu mutatia MTHFR A1298C homozigota. Si uite asa, dupa ce ma cheama Vlad, imi mai iese si o buba in cap.
Abia acu incep sa ma informez cu privire la mutatie si trebuie sa va ma intreb daca factorul V simplu da vreo informatie despre leiden. Ca nu mi-au mai ajeuns banii cand m-am dus sa fac analizele si factorul V al coagularii( simplu) era mai ieftin :( Proteina S mi-a iesit bine, proteina C la fel, antimullerianu e pe duca, 1,3 iar perioada fertila e intre 1-8, deci eu, la limita de jos.

cami

salpingectomie partiala+neosalpingostomie 2005
FIV 1 2008( oprita in evolutie)
SEU septembrie 2009: s-au rezecat ambele trompe
FIV 2- daca strang bani in ianuarie 2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luck spune:

cami
din cate am inteles eu daca rezistenta la proteina C activata (APCR) este in limite nu mai trebuie facut factorul V Leiden dar repet nu stiu sigur daca e asa suta la suta.
Joi merg sa fac si eu analizele dar imi fac numai MTHFR si mutatia protrombinica (fact II), F V Leiden nu-l fac pe motivul pe care ti l-am scris , dupa o consultatie la dr o sa aflu mai precis daca trebuie sau nu facut.
Bafta !!!

Mergi la inceput