FIV in Europa (25)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Mona40 spune:

Fete, ma bag si eu..
Mie mi-a dat din
Z1 de CM decapeptil 0.1g
si din
z3 si decapeptil 0.1g + gonal f 300 pe zi...
asta pana imi spun ei stop...
Eu inca nu am inceput tratamentul...astept urmatorul CM...
Credeti ca este absurd?

Mona
:)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catalina2307 spune:

Mona - multa bafta si sa fie intr-un ceas bun. Ce anume sa fie absurd? Ti se pare doza mare?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns balanta_tm spune:

Citat:
citat din mesajul lui brunadria

fetelor, nu e nici alba , nici neagra
am vorbit cu secretara, nu stie sa mi explice nimic !!
programare 13 noiembrie pt ecografie si sange!!acelasi lucru de doua saptamani!!nu e datoria lor sa mi explice?
astept ca n am ce face, dar si vinerea viitoare nu ma misc de acolo pana nu mi explica ce se intampla!! sunt pachet de nervi!!

brunadria, e normal sa fii frustrata. Eu zic ca ceva nu e ok, fie cu protocolul ce ti s-a dat, fie cu felul in care ai raspuns la inhibare; defapt, cu felul cum n-ai raspuns la inhibare. Protocolul ce ti s-a dat, mie imi pare a fi o struto-camila. Se vrea a fi protocol lung (doza unica de inhibitor cu eliberare pe termen lung) dar se incepe din Z1 de CM????
Ca sa nu mai zic de comunicarea cu medicul/clinica...
Nu prea ai de ales decat sa te linistesti si sa mai astepti pana Vinerea viitoare.
Sincer, eu daca as fi trecut prin ce ai trecut tu, plus 'comunicarea' cu medicul/clinica, nu as mai avea incredere in medic/clinica si m-as gandi sa schimb macazul. Dar eu sunt o mare ciufuta in viata in privinta medicilor, asa ca poate ca parerea mea nu e cea mai ok. Totusi, ma gandesc ca in 13 Noiembrie faci aproape o luna de cand ai facut injectia de inhibare. Mi se pare cam mult ca sa mai incepi stimularea dupa atata vreme de la inhibare...

mutatia MTHFR C677T heterozigota + mutatia protrombinica (G20210A) heterozigota
insuficienta venoasa cronica bilaterala

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns brunadria spune:

balanta, si eu sunt la fel , dar am profitat sa fac la clinica asta deoarece fac gratis si e la 15km de unde stau eu..
maine trec pe la clinica oricum si voi gasi toate raspunsurile la intrebari ,ma duc direct la dr.. sper sa mi se lumineze un pic mintea si sa inteleg ce se intampla..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisic77 spune:

mai, balanta, mai....
cum le mai stii tu pe toate. Daca nu cumva esti medic, e de apreciat ca fara sa faci nici un fiv esti asa cunoscatoare. Stii tu cum e treaba si cu stimularea, si cu inhibarea, si cu doze si cu chisturi. Cea mai tare mi s-a parut faza aia cand explicai tu cum trebuie sa simti dupa ce ai bagat tona de hormoni in tine la stimulare si asta in conditiile in care tu ne spui cum sta treaba din carti. Intr-un final apoteotic, cand in sfarsit ai decis unde sa faci si tu un fiv, ai senzatia ca deja le stii pe toate. Am inteles, esti cunoscatoare, da ajunge, ca ne-ai obosit. Da' rau...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns balanta_tm spune:

Citat:
citat din mesajul lui pisic77

mai, balanta, mai....
cum le mai stii tu pe toate. Daca nu cumva esti medic, e de apreciat ca fara sa faci nici un fiv esti asa cunoscatoare. Stii tu cum e treaba si cu stimularea, si cu inhibarea, si cu doze si cu chisturi. Cea mai tare mi s-a parut faza aia cand explicai tu cum trebuie sa simti dupa ce ai bagat tona de hormoni in tine la stimulare si asta in conditiile in care tu ne spui cum sta treaba din carti. Intr-un final apoteotic, cand in sfarsit ai decis unde sa faci si tu un fiv, ai senzatia ca deja le stii pe toate. Am inteles, esti cunoscatoare, da ajunge, ca ne-ai obosit. Da' rau...

mai pisic mai, daca te deranjeaza postarile mele, ce ar fi sa le ignori? Mai ales ca nu m-am adresat vreodata tie...Daca ai obosit, mergi si odihneste-te.
Iar despre faptul ca as fi scris cum ar trebui sa ma simt dupa ce as fi bagat tone de hormoni in mine, nu imi amintesc sa fi scris vreodata. Cred ca ma confunzi. Vezi, oboseala...
Te rog nu te mai lega de mine si adreseaza-te persoanelor cu care te simti compatibila, deci nu mie; cred ca e destul loc pe acest forum pentru toata lumea...

mutatia MTHFR C677T heterozigota + mutatia protrombinica (G20210A) heterozigota
insuficienta venoasa cronica bilaterala

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catalina2307 spune:

Vin cu o rugaminte. Haideti sa salvam o viata. Din putinul pe care il avem sa incercam sa gasim o suma minima 10 ron - 50 ron cat poate fiecare, pentru a salva un inger. Are nevoie de noi!!!
La semnatura mea gasiti toate detaliile. Multumesc.

Catalina
www.alinadonescuumanitar.blogspot.com/" target="_blank">salvati o viata alina donescu
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=144170

Mergi la inceput

buna fetelor...
despre mine:
inca nu e totul terminat!!vinerea viitoare vedem daca totul e in limite pt a incepe stimularea..
eu sper ca o sa fie bine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristal1995 spune:

Brunadria: Doamne-ajuta .
Va pupic

Aly-"2010 va fi un an norocos... pentru noi 2"

MTHFR-Mutatia A1298C genotip heterozigot, Proteina S la limita superioara, nici o sarcina, 6 FIV+inca 2 ET

Mergi la inceput

cristal,multumesc la fel

Mergi la inceput