FIV in Europa (25)
Raspunsuri - Pagina 2

balanta_tm spune:
bryny, am decis: FIVul il vom face cu Prof. Obruca de la Goldenes probabil la inceputul anului viitor (trebuie sa fac intai o histeroscopie si de aceea nu putem incepe mai repede).
Ne-a placut mult de el, ne-a lasat impresia ca e un profesionist adevarat. Clinica este foarte ordonata si au un sistem bine pus la punct.
Nu stiu ce sa iti zic mai mult acum. Daca e ceva, intreaba-ma.
mutatia MTHFR C677T heterozigota + mutatia protrombinica (G20210A) heterozigota
insuficienta venoasa cronica bilaterala

pisucmic spune:
Buna buna!
Ma mult la FIV in europa, fiindca in 2010 am vrea sa facem FIV-urile la Viena. A facut cineva pana acum FIV la prof Strohmer la Goldenes Kreuz la Viena? Cum vi s-a parut?
Succes celor in incercari,
Pisuc

fireyes spune:
Pisucmic, eu am facut cu Strohmer, la Viena.
Eu am fost f multumita, mi s-a parut si un medic care stie ce face si cel putin in cazul nostru, a aratat caldura umana.
Clinica e super, personalul excelent, laboratorul pot sa zic ca este peste medie, tinand cont ce rezultate au reusit sa obtina cu putinul de la noi...
Marele defect al lui Strohmer a fost ca nu ne-a mai vrut ca pacienti...

balanta_tm spune:
fireyes, de ce nu v-a mai vrut Prof. Strohmer ca pacienti? (daca poti sa scrii aici si daca nu e o intrebare prea personala, desigur).

cami_antonia spune:
va asteptam la umanitare pe
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=144170&whichpage=1
SA O SALVAM PE ALINA
CITITI NU IGNORATI
SI DONATI DACA PUTETI
MULTUMIM
www.alinadonescuumanitar.blogspot.com
AVEM PAYPAL - se poate dona online
SPUNETI O RUGACIUNE PENTRU ALINA - operata pe creier SI ADRIAN - sa aibe puetere sa o ingrijeasca
Camelia Costea: DOAMNE AJUTA!

pisucmic spune:
Fireeyes - cum adica nu v-a mai vrut ca pacienti? Am vazut pe prima pagina ca ai facut 2 FIV-uri la ei; care e la voi cauza? Sa inteleg ca dupa al 2lea a considerat ca sunt sanse mici sau riscuri mari? Daca e prea personal ptr forum, te rog mult scrie-mi pe PM. Ma intereseaza mult sa stiu ce abordare are, cum gandeste cazurile. Multumesc tare mult!
E cineva care a facut cu el si a fost un succes?
Va multumesc! Am asa niste emotii!

brunadria spune:
buna ziua fete frumoase...
ma prezint asa:
joia trecuta;
od:foliculi de 25 si 26mm
endometru 10mm
estradiol - 1332
lh - 4,7
azi;
od foliculi 26 si 27 mm
endometru - 5mm
astept la ora 16 estradiol si lh!!
si decizia finala , e alba sau neagra!! eu zic ca e neagra
va rog sa va dati cu prerea ,sunt tot in perioada de inhibare..
oare in conditiile astea mai pot incepe stimularea?
va multumesc..

balanta_tm spune:
Citat: |
citat din mesajul lui brunadria buna ziua fete frumoase... ma prezint asa: joia trecuta; od:foliculi de 25 si 26mm endometru 10mm estradiol - 1332 lh - 4,7 azi; od foliculi 26 si 27 mm endometru - 5mm astept la ora 16 estradiol si lh!! si decizia finala , e alba sau neagra!! eu zic ca e neagra va rog sa va dati cu prerea ,sunt tot in perioada de inhibare.. oare in conditiile astea mai pot incepe stimularea? va multumesc.. |
brunadria

Nu inteleg ce se intampla cu inhibarea ta de iti rezulta un Estradiol de 1332. Plus ca ai si 2 foliculi pe OD

Cu ce anume ai facut inhibarea, in ce zi de CM ai inceput si cu ce doza/doze te-ai inhibat?

brunadria spune:
balanata, tot asa stiu si eu ca tine, ca nu e ok!!!
am inceput inhibarea pe 17 octombrie , z1 cu decapeptyl LP3mg...

balanta_tm spune:
Citat: |
citat din mesajul lui brunadria balanata, tot asa stiu si eu ca tine, ca nu e ok!!! am inceput inhibarea pe 17 octombrie , z1 cu decapeptyl LP3mg... |
Sa inteleg ca ai luat o doza unica de Decapeptyl (3 mg) in Z1 de CM?