Plata bona pt doi copii

Plata bona pt doi copii | Autor: LindaZ

Link direct la acest mesaj

Voi cat dati unei bone care sta cu doi copii sau cat ati auzit sa se da in Bucuresti? Nu mai stiu daca pretentiile bonei mele 10 ron / ora sunt realiste sau nu. Fara menaj, putin gatit, pentru ei. Sta maxim 7 ore pe zi cu copiii, unul de 5 ani si unul de 3 ani, dar la 7 ore/zi ies 14 milioane pe luna, ceea ce mi se pare enorm. Multumesc.

Mihaela Zaharia
www.parenting.ro

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Yagmur spune:

Buna dimineata,
Sincer, mi se pare enorm, chiar daca este vorba de 2 copii; in Bucuresti nu stiu preturile, dar din cate citisem la 8 ore/zi-8 mil, la 10 ore-10 mil.
Si in Cluj au mai crescut preturile; eu dau 10 mil/luna (inclusiv gatit pentru Luca zilnic), dar e vorba de mai mult de 12 ore/zi, uneori si sambata si duminica... am un program infernal acum la serviciu.. insa bona lui esta ca o bunica pentru el.
O zi frumoasa!Yagmur - mami de Luca (19 decembrie 2006) varsta Luca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ymca spune:

noi la 2 copii (1 an si ceva, 3 ani si ceva), program de 10 ore, fara menaj, cu minim de gatit pentru ca nu se pricepe(piure, gratar sau altceva la steamer, sandwich) 11 mil, in Bucuresti. copilul mai mare mrge 4 ore/zi la gradi. si mie 14 milioane mi se pare mult...noi am inceput cu 9 mil si pe parcurs am mai crescut eu de bunavoie (cu 500mii cand i-am dat niste bonuri de masa, cu 1 mil cand a crescut EUR, si am ajuns la 11 milioane in decurs de 1 an jumate)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kehleyr spune:

Eu 1400 / 8 ore pe zi dadeam la 2 copii (6 si 3 ani), in conditiile in care fata cea mare era acasa doar in vacante sau cand era bolnava. Asta nu includea menajul dar includea gatit din abundenta, atat pentru noi cat si pentru copii. La noi doamna care statea cu copiii este considerata parte din familie, am trimis-o inclusiv cu ele la tara cu cea mai mare incredere. Si vine la noi de 5 ani si jumatate...

It is a truth universally acknowledged, that a single man in possession of a good fortune, must be in want of a wife.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nikkibaciu spune:

Personal mi se pare mult. Probabil undeva intre 1.000-1.200 lei mi se pare un pret corect.

Bafta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LYADA spune:

Sora mea plateste 1400 lei pentru 2 copii mici, de 3 si 1an jumate. Cea mare e la gradi pana la pranz, apoi sunt amandoua surorile acasa. Program de 9 ore.

La un singur copil eu ofer 6 lei pe ora- am postat la celalalt subiect. 8 lei pe ora la 2 copii ar fi cred ok.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kariris spune:

1500 lei/luna pentru gemene de 2 ani si 3 luni, 8 ore pe zi, ma ajuta si la menaj si uneori finalizeaza mancarea pt ca nu imi place sa tai verdeatza, daca o rog sa gateasca o face fara probleme. Eu sunt in permanenta acasa deci facem totul impreuna. Nu o tin peste program,nu o chem in WE niciodata. ii platesc concediul anual ca la orice angajat, ba mai mult daca plecam de acasa si nu vine o saptamana- doua ea e platita fara sa ii cer sa recupereze apoi. Din iulie am fost plecati lunar cel putin o saptamana din tara dar ei i-a mers salariul normal.

Daca ar sta singura acasa cu copiii cred ca ar pretinde mai mult, pentru ca asa cum eu singura reusesc foarte greu sa ma ocup de copii si sa intretin si casa nici ea nu e supraom. E tanara, in forta, serioasa si nefumatoare.

Lachi mamica de Karina si Iris
http://www.dropshots.com/lachione#albums/a%20treia%20luna

Mergi la inceput