Goldie Pants - 18
Raspunsuri - Pagina 9
mj_girl spune:
mey ankutzo tu ai fi scos camesha gabina la defilare, da' da propunerea da bisnis pa care ti-am facut-o nu mai zisesi nimik fa-mi tu camesha galbina si-ti defilez io cu ea pana te saturi vezi daca e chestie de ceva sfaturi da la purple ca am vorbit cu ea, zice ca ne ajuta ai grija ca pana la craciun io o vreau, zi daca nu te bagi ca caut in alta parte
www.youtube.com/watch?v=OsaDu6m2XMI" target="_blank">Michael Jackson is a special part of me !
oana_n spune:
iaca ca il salvai pe ebony....
am avut musafiri si am uitat sa spun ca intarzii seara asta...daca ati scapat treaba cu defilarea, nu ati facut-o...acu gata am pus-o in cui ca is aci, cu ochii pe voi
mj_girl spune:
mey nashico pai e frumos??
www.youtube.com/watch?v=OsaDu6m2XMI" target="_blank">Michael Jackson is a special part of me !
anka77 spune:
Lisa vreau sa stau....sa vad daca rezist.la inmormantare am stat toata noaptea da` atunci eram singura fara zotz,acu` daca me vede cu teveu deschis la ora aia zice ca am luat-o razna clar
mey MJ, io am zis ca fac...mai intai vroiam sa fac una blue sa vad cum imi iese.Daca poti sa o faci in alta parte nu e suparare ca nici nu vreau sa te incurc si sa nu fie gata la timp
www.youtube.com/watch?v=xG05mG7fhZ4 " target="_blank">-He's not coming back
Because he's sleeping with Me
www.youtube.com/watch?v=9ABdp1m3a0E" target="_blank">"SHA`MONE!!!!"
poze si noi 2
purple_blue spune:
Asta o sa cant eu maine-poimaine?????????????
www.youtube.com/watch?v=PvYygjcMDdQ" target="_blank">You are the cry that turns to laughter,
the sweetness and the morning after, Mrs. Purple Jackson
www.misformichael.blogspot.com" target="_blank">I know enough to believe...
oana_n spune:
poi, eu v-am dat sansa cu ebony..acu ca n-ati profitat, nu e vina mea
si daca il puneati sa defileze, dadeam si eu o tura pana la iona pe strada. da...nu-i bai ca ma uit de la departare pana ma hotarasc ce priveliste imi place.
mj
mj_girl spune:
mey ankutzo nu e treaba ca ma incurci da a ramas in coada de peste si tre sa stiu cum sta treaba, pe de alta parte nici nu vreau sa te bagi doar de gura meana ai si tu treburili tele da' na io sunt ca scaiu'
mj_girl spune:
mey purple io nu stiu ce o sa canti tu poimaine da stiu sigur ca sambata io o sa am nevoie de asta
lisa-marie spune:
......si eu maine o sa am nevoie de oxigen dar si de:
....apelam la tot arsenalul....
www.youtube.com/watch?v=00MbOVO0scQ" target="_blank">"Let Sadness see what Happy does
www.youtube.com/watch?v=I7CX3DA5NIk&feature=related" target="_blank">Let Happy be where Sadness was till now..."
www.youtube.com/watch?v=sHFCt1VKkHY&feature=related" target="_blank"> Long live www.youtube.com/watch?v=8R0OfbzOVOM" target="_blank"> THE KING www.youtube.com/watch?v=kvAFp6bgv4s&feature=video_response" target="_blank">- MICHAEL www.youtube.com/watch?v=7XZGJiY2a3o" target="_blank"> JACKSON!!!
oana_n spune:
mj sambata ne inviti la tine sa il primim cu surprise party pe BaV?