FIV250
Raspunsuri - Pagina 3
brunadria spune:
sheri,mult noroc!! sa ti ajute D zeu, sa fie bine!!
mirela ,cum esti cu asteptarea? doamne ajuta!
eu maine merg la eco , analize,programare anestezist,biolog, sper sa incep stimularea in curand!!
mult noroc fetelor in focuri!!
brunadria spune:
vanessadoamne ajuta!sa fie lipiciosi si sa ramana cu tine 9 luni!!
castelana, ce mai trece timpul,ai grija de tine!
castelanaC spune:
Citat: |
citat din mesajul lui brunadria castelana, ce mai trece timpul,ai grija de tine! |
Da ai dreptate, zboara ca nebunul timoul asta!
Bafta la analize, sa iasa bune si sa te apuci de treaba!
Tinem pumniii!!!!!!
Bafta multa si sanatate!!!
Doamne Ajuta!
castelana fericita 17+
brunadria spune:
castelana , m am apucat de treaba deja! pe 17 oct am inceput inhibarea, in functie de analizele de maine voi stii cand incep stimularea.
multumesc pt gandurile bune
bytzi spune:
rami,eu sint mai nou o 'poor responder' nu stiu cazul tau,dar cind aud de cite o reusita imi da curaj,te-am cautat pe lista cu mamici prin fiv dar nu am gasit nimik,poti te rog sa-mi spui pe scurt unde ,cu cine si la al citelea fiv ai reusit?si ce schema de stimulare ai facut?multumesc anticipat
mirela,doamne ajuta la puiuti lipiciosi
vanessa,la fel si pt tine,doamne ajuta sa fie puiutii lipiciosi
bruni,te urmaresc si iti tin pumnii
sophie,doamne ajuta ,primul fiv sa fie si cel norocos si de craciun sa ai cel mai frumos cadou
sheritra,multe outze frumoase sa ai
catalina,felicitari pt noua titulatura
si tuturor in focuri mult succes
_
endometrioza, FSH 20
6 IA, nereusite
FIV intrerupt din lipsa de foliculi
Kariris spune:
Fetelor, am intrat sa va pup si sa va spun ca chiar daca nu scriu, va citesc, sunt cu ochii pe voi, din pacate ne-am inmultit sunt foarte multe fete noi... dar Dumnezeu are cate o surpriza buna pt fiecare din voi!
Sper din tot sufletul sa reusiti! ganditi pozitiv, nu va fie frica de nereusita, rugati-va sa reusiti si CREDETI ca veti reusi!
O sa ziceti ca sunt nebuna, dar eu la ultimul fiv la fiecare injectie pe care mi-o faceam ma rugam sa reusesc si am mai avut si tupeu: ii ceream Domnului 2 fete si nu identice! In caz de nereusita imi si programasem urmatorul fiv si eram hotarata sa merg mai departe din 3 in 3 luni pana imi scade rezerva ovariana. Bineinteles ca daca as fi fost constienta ca nu mai am sanse as fi incetat sa mai insist.
Nu stiu daca a contat determinarea mea si gandirea pozitiva, stiu insa ca pentru fiecare exista o sansa de a fi mamica!
Pupici la toate! Noroc mult celor care sunt in tratament sau in asteptare.
Nu stiu nimic de Sheri. Nici un tel, nimic. Cum o fi fost azi?
Lachi mamica de Karina si Iris
http://www.dropshots.com/lachione#albums/a%20treia%20luna
Dragaica spune:
Citat: |
citat din mesajul lui BuburuzaL DRAGAICA, ai revenit din vacanta? Cum a fost? Sper ca ai prins forte proaspete pentru primul tau fiv! CATALINA, felicitari pentru noul statut! In curand imi numar boboceii!!! |
Da.....ne-am intors, a fost suuuuper, am pus pozici la semnatura.
Acum astept sa-mi vina......nu-mi vine sa cred, pana acum ma rugam sa nu-mi vina acum ma rog sa-mi vina.
Trebuia sa-mi vina pe 27 si uite ca nu mi-a venit, am avut niste pete maronii semn ca tre sa-mi vina, ideea este ca trebuie sa sun la clinica sa-mi recalculeze calendarul din cauza ca mi-a intarziat si nu mai sunt in "grafic".
Ma scoate din sarite parca nu mai ajung sa incep tratamentul asta, stau ca pe ghimpi
http://community.webshots.com/user/Dragaica
Aspiranta la titlul de mamica
http://tt.lilypie.com/87KXm4.png
Dragaica spune:
Draga mea Castelana ce mai faci?????
M-am uitat la semnatura ta si am vazut ce-a crescut bebelul of Domane abia astept sa-mi schimb si eu semnatura
Nu ai mai trecut pe la Sagetele.......
Daniela ce mai faci? vroiam sa te sun zilele astea dar din pacate am pierdut nr tau de tel.
http://community.webshots.com/user/Dragaica
Aspiranta la titlul de mamica
http://tt.lilypie.com/87KXm4.png
KoraPop spune:
Hei fetelor!!!!
Desi m-am cam mutat la subiectul "Adoptii", la fel ca si puffi , mi s-a facut dor de voi si am zis sa dau o raita pe aici, sa va salut si sa citesc noutatile.
Shericuto vad ca tu apari pe aici numai cand esti in focuri! Iti tin pumnii, de data asta sa-i faci o surioara Alessiei!
KITTA Casa de piatra si mult noroc in casnicie! Chiar daca tu nu ma bagi in seama si nu imi raspunzi niciodata eu iti doresc toate cele bune si abia astept sa citesc intr-o buna zi ca esti mamica fericita!
My Catalino draga, pai acu' cum o sa ne mai "ratoim" noi una la cealalta ca daca te'nervezi pe mine una-doua imi tai macaroana si imi blochezi contu'! Na bine, sa faci ordine si curatenie pe forum si daca mai ai timp liber sa faci si 1-2 bebelasi! Stii ca eu iti tin pumnii stransi! Si te cu drag !
Pentru cine se intreaba daca fata optimista, adica eu, mai e optimista sau i s-a innecat corabiile, va raspund: da, sunt optimista si bucuroasa ca am inceput sa strang actele pentru adoptie. Acesta e si motivul pentru care sunt tare ocupata, ma informez, ca sunt incepatoare in domeniu, dar si la subiectul cu adoptiile sunt fete sufletiste si saritoare. Am noroc de un sot care nu numai ca e de acord cu adoptia, desi el poate face copii fara probleme, dar ma sustine si imi este alaturi si abia asteapta sa gasim un copilas caruia sa ii daruim toata dragostea noastra, sa il crestem, sa il educam si sa ii oferim tot ce putem...
Nu zic ca nu o sa mai dau vreo tura-doua pe la Giuly pentru vreun fiv pe natural,o sa mai fac eu si din astea,dar acum sperantele mele cele mai mari sunt in adoptie...Nu toata lumea care face fivuri poate sa reuseasca. Trebuie sa fim optimisti, dar si realisti. Trebuie sa stim cand sa ne oprim, sa schimbam macazul si sa o luam in alta directie. Un lucru e sigur:noi, eu si al meu sot nu vom imbatrani singuri...
Va imbratisez cu mult drag pe toate, va tin pumnii si va doresc sa vi se implineasca visul de a fi mame...!
Mai trec eu pe aici, nu scapati de mine !
Kora
CARPE DIEM!(Traieste clipa!)
rami 73 spune:
Bytzi, sunt trecuta pe prima pagina la mamici prin FIV, dar mai spre final, asa. Acolo nu chiar toate datele sunt trecute corect, am reusit la FIV 2 cu prof. Marinescu+Cocei la Giulesti. Intre timp am mai facut 2 incercari pe CM natural, ambele soldate cu punctie alba (desi foliculul era mare, frumos etc.)
La mine FSH-ul culmea, a fost mereu bun, in jur de 7-8 a oscilat tot timpul si cu toate astea nu produceam ovocite, desi produceam destui foliculi maturi. La FIV 1 am obtinut un singur ovocit din 9 foliculi buni ca dimensiune; la acel FIV am urmat protocolul lung, adica cel cu inhibare cu Diphereline din z.21, si apoi stimulare cu 3 Gonal de 75 u.i./zi. Se pare ca in cazul celor cu insuficienta ovariana inhibarea de orice fel (cu diphereline sau AC) este total contraindicata, nu face decat sa anihileze niste ovare deja lenese.
La FIV 2 m-am sfatuit inainte cu dr. Cocei si dr. Corina Neamtu (endocrinoloaga), luand in calcul si rezultatele de la inhibina si AMH, intrucat repet, in cazul meu FSH-ul era bun, dar ascundea de fapt adevarata problema... singurele analize adecvate pentru a afla adevarul sunt cele doua, mai ales AMH-ul. Asadar s-a hotarat sa urmez protocolul scurt, dar FARA INHIBARE de nici un fel. Am inceput din z.2 direct stimularea cu 1 Puregon de 100 u.i./zi pt. zilele 2-6 si 1 Puregon+2 Menogon de 75 u.i./zi pt. zilele 7-11. M-am monitorizat ecografic cam la 2 zile, la fel si dozarea de estradiol am facut-o in z.4,7 si 10 de stimulare. In z.8 de stimulare am facut un Cetrodide, care stii ca e un antagonist si impiedica ovulatia precoce. Ideal e sa faci Cetrotide cand foliculii nu sunt mai mari de 14 mm, ai mei aveau cam 15-16 mm, dar a fost ok pana la urma, nu s-au spart inainte. Inainte de punctie aveam 7 foliculi din care s-au scos 5 ovocite, din care 3 foarte bune. la 72 ore cand am facut ET-ul aveam 3 embrioni de 8 celule, din care 1 perfect, 1 bunicel si 1 mai slabut. Dr. Cocei a fost draguta si mi-a facut si AH (doar la embrionul f. bun), tot la cererea mea.
De fapt tot dr. Cocei mi-a stabilit si schema finala de tratament, proful nu a facut decat sa fie de acord cu ea. Pentru ca, evident, l-am informat. Adevarul e ca la cat este de ocupat, are tendinta sa te bage pe banda, ori chestia asta in cazul nostru, celor cu raspuns slab la tratament, nu e benefica. Dar l-am apreciat mereu, sincer, chiar si pentru faptul ca a fost de acord sa nu se bage prea mult, a recunoscut ca dr. Cocei e si putin mai informata pe latura asta. Si de asemenea, am apreciat ca a incercat si cele 2 punctii pe CM natural, de fapt au fost propunerea lui. Si l-am vazut tare suparat ca n-a scos nimic...aproape ca il consolam eu. Mai departe tot el mi-a urmarit sarcina si tot cu el am nascut (a fost super!), dar asta e o alta problema.
In alta ordine de idei, inainte de cele 2 FIV-uri am facut si 19 inseminari, toate fara nici un rezultat. De fapt normal ca au fost fara rezultat daca foliculii mei grasi, rotunzi si frumosi nu contineau nimic... Tot ce ti-am zis mai sus s-a derulat pe o perioada de 7 ani, am sarit peste zecile-sutele de analize, histeroscopii, HSG-uri, laparo etc.- toate cu rezultate ca la carte, apropo. Adevarata problema era, de fapt, alta...noroc ca am descoperit-o intr-un final. E mare lucru sa descoperi care e problema, si nu sa mergi asa, orbeste, pe niste chestii, ca te cam joci cu corpul tau...
Cam asta ar fi in mare, daca te mai pot ajuta cu vreo informatie, te rog nu ezita sa mi-o ceri.
Pupici si tin pumnii !!