Regasiri (38)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mayaione spune:

Angi tare faza cu Iulia, ai vazut ce logica clara au? Pici de prost ca adult. Scumputa rochita, dar am vazut si eu ce preturi sunt, i-am tot cautat Anei s-o imbrac pt maine. Ii luasem un costumas din Londra, de la Zaza Couture, dar nu cred ca ajunge pana maine, mor de ciuda, asa ca nici nu-mi vine sa dau prea multi bani pe altceva, am o rochita de rezerva. Eventual o imbrac marti la gradinita cu costumasul, sper macar pana marti sa vina.
I-am facut analiza la urina si iesisera toate ok cu exceptia proteinelor, in nr de 20 si f frecventi oxalati de calciu. Am sunat pediatra sa-mi zica ce sa fac si mi-a zis ca daca a mancat cioco cu o zi inainte ies multi oxalati de calciu, si cum ana mananca zilnic, aia e. Iar proteinele sunt din cauza digestiei proaste, i-am dus proba cand vomita, avea diaree etc. Si tot org e afectat, inclusiv rinichiul cand sunt probleme gastro-intestinale, asa ca sa stau linistita, eventual sa repet luni proba.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carla2005 spune:

Iulia ieri dimineata pe oala: - Eu vreau sa desenez!
Eu: - Pai, mami, pe oala?
Iulia foarte senina si serioasa: - Nu, pe foaie.

doamne cat am ras

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angi_m spune:

Maya, nu stiu cum am putea sa ii oprim sa nu pape ciocolata. Ei ar vrea sa manance in fiecare zi, iar noi nu stim cum sa ii mai oprim.
Si Iulia are o rochitza frumoasa luata din Canada, insa a pus-o fratele lui Mircea cam tarziu la posta si nu ajunge la timp. O sa o tinem insa pentru Craciun.

Aaaa, vroiam sa va spun (pentru cei carora nu le place sa deseneze) sa incercati cu carioci. Iulia nu vroia sa deseneze sau sa coloreze mai deloc cu creioane colorate. Insa de cand i-am luat carioci, nu se mai opreste
De dimineata il desena pe tati. Si cand ajunse la par zise ca ea nu ii face lui tati par ca are doar 3 fire

La multi ani, Emma!
Flore sa iti traiasca cele doua comori!

La multi ani! si Alexiei de Adinazot

Dastefa, multumim pentru link-uri

Citat:
citat din mesajul lui Mirona
cum la alte zile de nastere mamicile au dus si pentru educatoare cate ceva - m-am gandit si eu sa le iau cate o tabla sau o cutie de ciocolata.

e prea evidenta faza daca ii duc asteia o cioco amaruie???

Cred ca este OK, este totusi ciocolata. Problema era daca ii duceai o lamaie. Aia chiar batea la ochi

"Nu testa niciodata adancimea apei cu ambele picioare"

Angi poze
www.youngnutrition.net/member/tickers/63865/ticker4.png[/img]" target="_blank">Iulia - 3 noiembrie 2006 - www.geocities.com/angighita" target="_blank">Jurnal

Mergi la inceput

Miro, e foarte frumos ca reusesti sa faci activitati cu copiii de ziua Karei. Banuiesc ca invitatii sunt de varste apropiate Karei.
La noi au varste diferite (adica una din fetitze are 8 ani jumate). Insa cred ca toti copiii vor dori sa se joace cu jucariile Iuliei, ca sunt jucarii noi pentru ei. Iar eu nu cred ca as putea sa ma ocup de activitati ca va trebui sa ma ocup de parinti. O sa fie o inghesuiala...

Angi poze
www.youngnutrition.net/member/tickers/63865/ticker4.png[/img]" target="_blank">Iulia - 3 noiembrie 2006 - www.geocities.com/angighita" target="_blank">Jurnal

Mergi la inceput

Am uitat sa spun ca am mai pus niste filmulete cu Iulia recitand niste poezii. Cine doreste sa o vizioneze, de aici incolo.

Va pup

Angi poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mayaione spune:

Am vazut Iulia recitand, super frumos, ce nu ineleg eu e bataitul asta la ei cand le ceri sa spuna o poezie. Cum zice Mircea asa ziceau si eu Anei cand ea modifica de la sine poezia si in loc de mami spunea numai tati, chiar ma ofticam. Era rugaciunea pt parintii "Doamne cat este de bine/ Cand e mama langa mine"....e Ana peste tot punea tata in loc de mama.
Am fost la sala pt petreceri, nu era totul gata, se muncea pe acolo, noi suntem primii care facem party acolo, inauguram. Pentru bebei am stabilit meniul cu mini snitele de pui, pui shanhai + cartofei, pt adulti platouri cu diverse, sucuri naturale, cafea si prajiturele. O sa pun poze dupa ce terminam cu musafirii si balamucul de acolo.

Mergi la inceput

Aaaa, chiar, ca imi aduse Mayaione aminte:
Ce meniu o sa fie la sarbatorirea puiutzilor?

Eu o sa fac niste piept de pui la teflon, cu cascaval si rosii pentru copii, ca sigur nu se omoara ei cu mancatul. Iar pentru parinti comand pizza

Angi poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dbunny spune:

Noi avem un magazin de carne super. ne cunoastem de mult, si daca-i fac lista cu ce vreau pt petrecere si-i spun ca-i petrecere cu copii imi da carne din ultimii porci taiati. cel putin pana acum mi-au dat carne care se topeste in gura...iau cateva kg de ceafa gata feliata pe care-o las noaptea intreaga in mujdei cu lamaie si ulei de masline, 2 soiuri de carnaciori, poate si ceva coaste, ca dultii roadem pe ele cu sos BBQ. Soacra aduce tortilla home made, si celalate cumnate de obicei se prezinta cu salata tip beuf, salata de cartofi, si una face tort de biscuiti cu ciocolata. eu cumpar croasanturi si le umplu cu mezeluri diverse si din comert mai iau placintele tip forneti sarate. mama vrea sa-mi faca si ea un tortulet, o amica la fel...deci dulce eu nu fac nimic. eventual alune, chipsuri, masline...de umplutura. farfurioare de plastic, baloane si gata-i petrecerea!!

Dbunny si Daniel
www.flickr.com/photos/dbunny/sets/" target="_blank">poze Daniel

I never said it would be easy, I only said it would be worth it...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ank999 spune:

Sa aveti petreceri frumoase maine!

Anca cu Erica Elena Nicoleta (06.12.2006)www.flickr.com/photos/9330118@N03/sets/72157613393630890/detail/" target="_blank">poze,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dbunny spune:

cine face chef si noua nu ne da de baut??

Noi suntem cu muci, iar...vad ca avem 3 zile da, 3 ba, si tot asa, ii dau sau nu medicamente tot in acelasi ritm o tinem. de aseara ii dau ambroxol, mi-e frica de tuse si febra ca de pui de drac! ca stiu ca alea nu se duc cu ambroxol si panadol...Nu ma mir ca o tine tot asa, ieri au fost 29º la umbra. Inca nu bag la naftalina pantalonii scurti(chit ca de 10 zile nu i-am mai dat asa scurti, dar azi i-am dat...)

Mi-a adus mama Imunorezistan din Romania dar am uitat sa-i dau ati dat careva? are efecte bune? sau e apa de ploaie?

Dbunny si Daniel
www.flickr.com/photos/dbunny/sets/" target="_blank">poze Daniel

I never said it would be easy, I only said it would be worth it...

Mergi la inceput