Regasiri (38)
Raspunsuri - Pagina 14
![](images/user_woman.png)
ank999 spune:
Miro
Sa fi sanatoasa si sa ai parte nu7mai de bucurii, sa te bucuri de frumosii tai si sa fie totul asa cum va doriti!
Dastefa, Roxana
sa fiti fericite si sa aveti numai impliniri si copii sanatosi.
Fetelor dati si in mine cu prajituri si cafea!Tuturor celor care poarta numele de Mihail si Gavril, Mihaela, Gabriela s.a.m.d.
Sper ca ma iertati pt intarziereAnca cu
Erica Elena Nicoleta (06.12.2006)www.flickr.com/photos/9330118@N03/sets/72157613393630890/detail/" target="_blank">poze,
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
ank999 spune:
Calin
Sa cresti mare si sanatos si sa-ti bucuri parintii! Sa ai parte de ce e mai bun in viata, de iubire si intelepciune
Si acum va invit si la o cafea tare si amara (asa a facut-o colega mea) si va dioresc o saptamana buna
Anca cu
Erica Elena Nicoleta (06.12.2006)www.flickr.com/photos/9330118@N03/sets/72157613393630890/detail/" target="_blank">poze,
ank999 spune:
Laura ma bucue foarte mult sa aud ca ati trecut la program normal si ca Dani e bine
Bambo parca ai povesti de fiemea. Da ea dc nu e lasata sa faca ce vrea, din nefericire isi arat a si muschii
Dbunny a fost super masa romaneasca sa inteleg.
Maya io n-am gatit absolut nimic ca am fost la mama sa mancam. Ai fost cumva sambata seara intr-un market prin Craiovei? Pe la 19-19.30?
Fiemea sta si azi acasa desi e bine de cateva zile mai are un rest de tuse. Aseara imi zicea ca la gradi cand se plictiseste plange ca sa o iubeasca doamnele. Nu am stiunt ce sa-i zic si cum sa reactionez.
Laura tu ziceai ca ii dai lui Dani 1 1/2 isoprinosine. Imparti cantitatea in 2 sau ii dai o data unul si o data1/2. Cate zile?
Fetelor va intrebam dc copii vostri transpira la somnic. Erica intotdeauna a transpirat la cap in prima parte a somnului, de cateodata zici ca e scoasa din baie. Am vazut ca si David transpira ceva...Anca cu
dayanara spune:
ank si ivan transpira dar nu mereu, iar cand o face tot in prima parte a somnului de intampla
dbunny n.am idee cum e enterolul dar oricum poate fi pus in ceva mancare si gata, important e ca are o compozitie buna ca si ultralevura...
roxana 20
arthur martin si
ivan leonard(2.12.2006)
POZE
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Dbunny/Dbunny.jpg)
Dbunny spune:
azi e ziua lui Calin? pai sa ne traiesti flacaule! sa cresti mare si sanatos roxana nu te ascunde, ia arunca cu niste chiftelute in noi..o maslinuta, o apa plata ceva?
ank si Dani e 'sudoros' in general...toata vara a dormit in scutec si maieu, neacoperit si maieul trebuia spalat zilnic, n-a tinut de la o noapte pe alta atat de acru mirosea, si Dani inca face baie zilnic...baie, nu dus. acu parca s-a mai linistit, doarme in pijama de vreo saptamana, si nu suporta sa-l acopar. eu dardai langa el sub paturica si el nu accepta nici cearceaf. Acu rezista pijamaua 2 zile. incearca sa n-o imbraci cu pijama groasa, n-o acoperii mult, nu fa caldura mare in casa...pijama, scutec si ciorapi...parac e mai bine.
Multam de cafa...neagra si tare
pd. bate un vantde ne ia pe sus, sper din tot sufletul ca nu-i lasa afara in curte azi...
Dbunny si Daniel
www.flickr.com/photos/dbunny/sets/" target="_blank">poze Daniel
I never said it would be easy, I only said it would be worth it...
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Dbunny/Dbunny.jpg)
Dbunny spune:
am uitat sa va spun ca ieri am gasit o mica ferma(un functionar care dupamasa se plictiseste) de unde am cumparat oua. Dani a fost extaziat sa intre in cotet sa culeaga oua proaspete. oua mari frumoase...eu zic ca 100% naturale dupa aspectul cotetului. Omul mai vinde si iepuri, pui sau curcani, insa foarte scumpi...un curcan pt Craciun mi-ar iesi pe la aproape 40€
, un pui de casa, mare intradevar, la 25€
, iepurele viu are un pret, iar daca-l vrei jumulit si dezmatzuit e putin mai scump...
Dbunny si Daniel
www.flickr.com/photos/dbunny/sets/" target="_blank">poze Daniel
I never said it would be easy, I only said it would be worth it...
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Laura13/Laura13.jpg)
Laura13 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ank999 Laura ma bucue foarte mult sa aud ca ati trecut la program normal si ca Dani e bine ![]() Bambo parca ai povesti de fiemea. Da ea dc nu e lasata sa faca ce vrea, din nefericire isi arat a si muschii ![]() Dbunny a fost super masa romaneasca sa inteleg. Maya io n-am gatit absolut nimic ca am fost la mama sa mancam. Ai fost cumva sambata seara intr-un market prin Craiovei? Pe la 19-19.30? Fiemea sta si azi acasa desi e bine de cateva zile mai are un rest de tuse. Aseara imi zicea ca la gradi cand se plictiseste plange ca sa o iubeasca doamnele ![]() Laura tu ziceai ca ii dai lui Dani 1 1/2 isoprinosine. Imparti cantitatea in 2 sau ii dai o data unul si o data1/2. Cate zile? Fetelor va intrebam dc copii vostri transpira la somnic. Erica intotdeauna a transpirat la cap in prima parte a somnului, de cateodata zici ca e scoasa din baie. Am vazut ca si David transpira ceva... ![]() ![]() |
isoprinosin cate 1/2 de pastila de 3 ori pe zi.
Laura
![](mamica.gif)
![](copilas.gif)
Poze Daniel
slideshow Daniel
Mamici din Iasi
www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">Fulguleti noiembrie-decembrie 2006
mayaione spune:
La Multi Ani, Calin, sa cresti mare si frumos! Bazaie Ana langa mine sa stau lipita de ea, revin!
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/angi_m/angi_m.jpg)
angi_m spune:
Vai de mine, am lipsit si voi v-ati chefuit...
La multi ani, Miro! Sa fii sanatoasa si puternica. Sa te bucuri de copii, sa ii cresti mari si frumosi Ti-a cantat Kara "La multi ani"?
La multi ani, Gabriele si Mihaele!
Obositor week-end pentru voi cu atatea chefuri...
Si Dbunny vad ca daca n-are nimic de sarbatoti isi cheama cumnatii, socrii, catzel si purcel si intind de un chef... Bravo voua.
Castelul Iuliei are vreo 50 de cm inaltime. Mai trece din cand in cand pe la el si se joaca, insa nu il mai baga in seama asa des ca la inceput.
Am spalat eu acum in septembrie scaunul de masina al Iuliei. Am profitat de faptul ca am bagat masina in service. Am demontat husa de pe suportul ei de plastic si am spalat-o la masina de spalat. Este totul OK, n-am avut nici o surpriza.
Laura, ma bucur tare mult ca sunteti mai bine. Incet incet o sa isi revina. Trebuie rabdare. Statul in spital le face atat de rau... Iulia de fiecare data cand venea acasa dupa cateva zile de spital era asa bucuroasa, se ducea la jucariile ei si se juca un pic cu ele, chit ca era obosita si bolnavioara... Apoi isi revenea incet incet la obiceiurile ei. Si cum auzea de spital se isteriza... chiar si acum dupa cateva luni, cand vede un halat alb incepe sa se ingrijoreze. Va pup si sa va faceti bine repede
Ank, Iulia transpira vara, cand este cald, in primele ore ale somnului. Trebuie sa o schimb noaptea de bluza cel putin o data pe noapte. Din septembrie insa, nu mai transpira asa. Transpira mai mult dupa ce bea laptele de seara apoi se linisteste din transpirat.
E si ziua lui Calin? Pai sa ne traiesti La multi ani. Sa fii copil cuminte si sa o asculti pe mami, sa nu o superi prea rau
Iulia de dimineata se trezi pe la 7 cand trecu tati pe la noi prin camera si apoi cu greu reusi sa adoarma la loc. Se tot frichini langa mine... Apoi la 8 fara 5, probabil ca visa ea ceva, ca se trezi plangand ca sa nu ii ia nimeni jucariile ei. Si se dadu repede jos din pat sa se duca la jucarii sa nu i le ia cineva
Eu in weekend-ul asta mi-am luat sa lucrez acasa, a fost cam greu cu Iulia langa mine. Din cauza asta m-am culcat cam tarziu noaptea si sunt cam chiauna
Va pup
"Nu testa niciodata adancimea apei cu ambele picioare"
Angi poze
www.youngnutrition.net/member/tickers/63865/ticker4.png[/img]" target="_blank">Iulia
![](copilas.gif)
Mirona spune:
rapid si pe fuga
multumiri pentru urari
La multi mulit ani! draga Calin. Roxana - sa-ti traiasca flacaul.
v-am pupat
lucrusoare de vanzare - reduceri de pret