Regasiri (38)
Raspunsuri - Pagina 13
![](images/user_woman.png)
dastefa spune:
azi fac iar cinste,o un suculet ,o prajiturica .Cam atata am la ora asta in casa ca ieri am fost la o petrecere si n-am pregatit nimic.De aia m-am si trezit mai dimineata ca tre sa fac si niste cumparaturi.Invitati nu am dar daca vine cineva pe la mine(stiu ca de ziua numelui nu se invita vine oricine are chef) sa am pe ce pune mana
miro tu parca ma intrebai cum am petrecut de ziua de nastere(parca am mai scris) -nu cine stie ce.Si asta mai ales de cand a venit Daria si aniversarea ei a trecut pe loc I.Si cum sunt f apropiate iar invitatii ar fi cam aceeasi ne pregatim mai mult pt w/e viitor.Dar cred ca ma intelegi ca si tu esti in aceeasi situatie
Laura ma bucur ca Dani e mai bine si sunteti pe cale sa scapati de cosmarul asta
legat de nume -avem acum vreo 4 care ne-ar placea sa vedem la care ramanem(unul singur)-mie mi-ar placea Roberta,Miruna iar sotului Aida sau Denisa.Sa vedem cu ce ramane,
Mihaela 28+
Daria-Stafania-16.11.2006
asa creste Daria
creste burtica
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
Mirona spune:
saluti,
azi e ziua mea ... asa ca:
Happy birtday to me! happy birthday to me! happy birthday dear Miro - happy birthday to me!
poftiti serviti - avem di toate! sucuri, beiuturi, prajiturele si sendwiciuri. Tortul il lasam pentru mai tarliu.
va tzuchez pe toate si va iubi.
LMA! si celor care sarbatoresc ziua numelui. La multi ani de Sf Mihai si Gavrila!
pupam gras
lucrusoare de vanzare - reduceri de pret
roxana c. spune:
La multi ani, Mirona! Sa ti se implineasca toate visele, sa ai sanatate si tot ce mai vrei tu!
La multi ani si tie, Dastefa, ptr ziua numelui, si mie ( si io-s Gabriela), si tuturor Mihailor, Mihaelelor, Gabrielelor si Gabitilor!
Deci...azi fac cinste si aici, virtual, dar si acasa, sarbatorim 2in1, eu si Calin.
Nu am timp sa scriu mai mult, intru maine sau poate chiar la noapte, daca n-oi avea somn
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Laura13/Laura13.jpg)
Laura13 spune:
mirona
sa iti dea DD multa sanatate, fericire de la copilasi si tot ce iti doresti.
zic ca noi suntem pe drumul cel bun, azi a fost mai vesel, cu chef de joaca. dar au plecat parintii mei ... imediat s-a inmuiat, e drept era si ora de somn. azi a revenit la programul normal de somn, doar un somn la pranz.
avem ceva probleme la cuculet, un inceput de infectie, dar speram sa se rezolve cu spalaturi cu ceai.
va pupam pe toate.
Laura lui
Daniel - 14.11.2006
Poze Daniel
slideshow Daniel
Mamici din Iasi
www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">Fulguleti noiembrie-decembrie 2006
dastefa spune:
Miro sa fii fericita ,sanatoasa iar Raul si Karina sa-to unple viata de bucurii.Multa sanatate
Roxana sarbatoriti in gasca ai/ NUMAI BINE si multi
cat sa ajunga pt amandoi
Mihaela 29+
Daria-Stafania-16.11.2006
asa creste Daria
creste burtica
dayanara spune:
La multi ani Mirona sa fii sanatoasa si fericita alaturi de copii si sot!
La multi ani si celor care.si sarbatoresc azi ziua numelui!
Laura , ma bucur ca dani e bine...ati avut un mare hop de trecut, bine ca s.a terminat totul
pt cei care iau antibiotice enterolul din romania e foarte bun si e identic cu ultralevura noastra
dbunny s.ar putea sa.l cheme pocoyo, ne mai gandim :))
roxana 20
arthur martin si
ivan leonard(2.12.2006)
POZE
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/bamboletta/bamboletta.jpg)
bamboletta spune:
Salutare La multi ani tuturor ce poarta numele Sf.Mihail si Gavril
Da iar v-am sedus si abandonat ,nuuu nu sunt gravita as vrea eu
Ieri am fost la ziua Riannei a fost frumos fetele sau jucat,au mancat tort doua printese
,Antonia ca de obicei caprita a inceput sa insire toate jucariile Riannei
,cum venea cineva cu cadou pt sarbatorita antonia ii lua pachetul la desfacut
la sfarsit nu mai vroia sa plece acasa
Maine incepem iar gradinita...am avut vacanta o saptamana...imi e cam frica cu gripa nu stiu sa o duc sa nu o duc
multa sanatate bolnaviorilor
va
Bamboletta
![](mamica.gif)
![](zana.gif)
aelita spune:
Iulia,Mirona,Kara,Ana,Antonia,Dastefa,La multi ani!!!!!!!
La multi ani Mihaelelor,Mihailor,Gabrielelor si Gabrielilor!!
nu v-am abandonat dar sunt singura de o saptamana,si mai avem !!
adica singura cu copiii.
Mary,o mamica de ian feb 2007,are nevoie de noi .Sofía (2ian2007)
Andrés (22mai2008)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Dbunny/Dbunny.jpg)
Dbunny spune:
La multi ani Miro, sa ne traiesti fericita si sanatoasa alaturi de familionul frumus ce-l ai!
La multi ani gabrielelor si mihailor!
Bambo, no bine ca m-ai lamurit cu gravizeala, cum adica ai vrea tu? pai pun-te mama la treaba...sa vezi cum vine barza!
aelita unde se preumbla sotul tau? nu vine nici macar in weekend? :(
dayanara pocoyo? caillou? sau bob esponja? deci sa inteleg ca are si ivan un cuvant de spus...cica enterolul ala are un gust taaaare rau, ca am intrebat si eu...nu-i asa de usir de luat ca ultralevura.
laura grija mare cu cuculetu
Noi am chefuit, nu stim ce...dar au venit la masa cumnatii, socrii, copii, le-au placut sarmalele, cotletul umplut, numa' cornisonii acriti am uitat sa-i pun pe masa
Maine tre' sa spal scaunul lui Dani de masina...n-are husa lavabila, vreuna v-ati incumetat? cum ati facut?
Dbunny si Daniel
www.flickr.com/photos/dbunny/sets/" target="_blank">poze Daniel
I never said it would be easy, I only said it would be worth it...