Regasiri (38)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dayanara spune:

laura am citit si sunt curioasa, am inteles bine sau dani putea avea pneumonie cu 2 saptamani inainte de a face febra?
poate aparea pneumonia fara nici.un simptom sau el tusea ceva?

roxana 19+ arthur martin si ivan leonard(2.12.2006)
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mayaione spune:

Angi uite linkul pt Iulia aici.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ank999 spune:

Maya nu are febra tot timpul. Mi-a facut marti seara si joi dimineata un 38 in fundulet, deci 37.6 si in rest 37.2-37.4 tot acolo, da are gatul iritat. De joi nu a mai facut temp, da din cauza de muci uscati in nas (de la bazait capatati s-a plans toata noapea ca nu poate respira. are de fapt o laringita usoara, racuseala e cel mai puternic simptom.
Laura da Dani ce mai face?
Sarut mana pt schema. Fiemea are cam 12.5 kg. Pediatru pe mine ma tine cu povestea cu osscilo la 3 zile, da nu mai vrea sa-l ia.
Miro bine ca muncesti tu si pt noi. Multumim mult.
pe toata lumea si va doresc un weekend super

Anca cu Erica Elena Nicoleta (06.12.2006)www.flickr.com/photos/9330118@N03/sets/72157613393630890/detail/" target="_blank">poze,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dastefa spune:

nu am reusit sa citesc mai nimic

am trimis pe mail-ul comun cateva pagini despre perioada 3-4 ani.Nu am apucat nici eu sa le citesc prea atenta ca in formatul in care sunt ma obosesc pe calc,vreau sa l;e printez.Dar mi s-au parut interesante.Vedeti si voi

Mihaela 28+ Daria-Stafania-16.11.2006

asa creste Daria

creste burtica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura13 spune:

Citat:
citat din mesajul lui dayanara

laura am citit si sunt curioasa, am inteles bine sau dani putea avea pneumonie cu 2 saptamani inainte de a face febra?
poate aparea pneumonia fara nici.un simptom sau el tusea ceva?

roxana 19+ arthur martin si ivan leonard(2.12.2006)
POZE

da, ai inteles bine. cel putin asa ne-a spus pediatra ca dupa cum arata plamanul avea pneumonie de cel putin 2 sapt inainte de febra.
eu tusea, dar ffff rar si nu grav, adica de 4-5 ori/zi, l-a auzit si dc la care mergem de obicei si a spus ca isi revine mai greu din bronsita.
asta e ... i-am aratat pediatrei reteta cu vit C si tantul verde ... s-a crucit.
acum nu mai conteaza decat sa se faca bine.
azi a fost un pic mai vioi, parca nu mai e chiar pamantiu la fata, speram la zile din ce in ce mai bune.
n usoara tuturor.

Laura lui Daniel - 14.11.2006
Poze Daniel

slideshow Daniel

Mamici din Iasi

www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">Fulguleti noiembrie-decembrie 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dbunny spune:

dayanara cand Dani a facut bronsiolita acuta n-a avut multe simptome...adica tuse nu foarte latratoare si ceva febra(38,5) si venisi de la pediatru cu cortizoni, antibiotic, ventolin, dalsy, expectorant, singulair...si inca vreo 2 de-mi venea sa arunc plasa in capul farmacistului. Ceea ce miros eu e raceala netratata, adica pe la 11-12 luni a racit, dar nu tare, muculeti doar...dar mucii aia la copiii mici se duc in jos in loc sa iasa prin nas...si incetul cu incetul a inceput sa-i haraie pieptutul pana a facut febra...dup-aia a urmat o iarna pliiina de raceli si antibiotice...arturo martin zici? pune-i Duque

miro multumim de planse, Dani insa zice pas...face la ele maxim 5 minute apoi i ia la sanatoasa...

laura ceva pt refacerea florei stomacale ai pt el? mie mi se intoarce stomacul pe dos de la unele antibiotice, si-s ditamai animala, insa dani al meu dupa antibiotic intotdeauna a mancat ca un lup! noapte usoara va dorim

dastefa voi ce nume puneti bebitei? daca nu-i secret; ca doar n-o s-o strigam surioara dariei?
a-pro-pos...eu nu mai am nume de mult...eu sunt mama lui Dani

dayanaraam uitat, tot ibuprofen pt copii mai este unul: Narfen, si mai unul dublu de concentrat, insa mai rau la gust, nu mai tin minte numele(mi s-a dat tocmai la bronsiolita)

Dbunny si Daniel
www.flickr.com/photos/dbunny/sets/" target="_blank">poze Daniel

I never said it would be easy, I only said it would be worth it...

Mergi la inceput

'Neata fetelor, ca de obicei prima care beau cafeaua, va ofer si voua una.
Laura m-ai pus pe ganduri si Ana a tusit sapt trecuta, rar si sec, fara niciun alt simptom, dar i-a trecut, a tinut-o cam o sapt. Banuiesc ca daca era ceva la plaman trebuia sa continue cumva.
I-am refacut analiza la urina, i-a iesit perfect, nu mai stiu ce sa cred, iau in calcul si posibilitatea sa-i fi incurcat proba. V-am zis ca i=au iesit proteine, nisip la rinichi, densitate mare, ph alcalin. Acum nimic, toate bune. Sa zicem ca proteinele erau de la faptul ca vomitase etc, dar nisipul dispare asa de la o sapt la alta? Nu mai am incredere in laboratoarele astea. Nepotelul meu la spital i-au iesit analizele varza, hemoglobina 8,7 si restul toate pe dos. Ne-am speriat, am repetat la un laborator particular, hemoglobina 10.60 si in rest toate ok.

Mergi la inceput

Nimeni pana acu nu a dat pe aici, vai mai fetelor, ce gatiti? Vreau sa va intreb daca ati folosit vreuna First Defense, e un sirop pt imunitate are argint coloidal, am inteles ca e f bun pe toate. E cam scump, i l-as lua Anei dar mai intai caut niste pareri.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dayanara spune:

intrebasem de pneumonie deoarece e complicatia care apare la noua gripa, si eram curioasa de simptome, deci m.am lamurit ceva tuse tre sa fie si neaparat febra care nu cedeaza, bine de stiut

dbunny , ivan n.a tusit in viata lui, cand i.au facut radiografia la plamani facea parte din protocol pt ca avea febra si atat
nici cand a avut muci n.a tusit, singura complicatie din cauza mucilor fiind otita, demult de tot...
numele va fi arthur nu arturo pt ca nu merge cu numele de familie...

roxana 20 arthur martin si ivan leonard(2.12.2006)
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dbunny spune:

Citat:
citat din mesajul lui mayaione

Nimeni pana acu nu a dat pe aici, vai mai fetelor, ce gatiti? Vreau sa va intreb daca ati folosit vreuna First Defense, e un sirop pt imunitate are argint coloidal, am inteles ca e f bun pe toate. E cam scump, i l-as lua Anei dar mai intai caut niste pareri.

Eu n-am gatit azi ne-a scos sosu la restaurant, in schimb am stat cu ochii pe mama pana a facut sarmalele(intr-o buna zi am sa invat si eu sa le fac); maine am musafiri la masa,socrii si cumnatii 4 adulti si 2 copii, meniu romanesc

In prima iarna i-am dat niste fiole scumpe foc homeopatice la dani pe baza de ceva metale, nu mai stiu daca era mangan, magneziu , cupru, sau ce alte metale...insa odata inceput sezonul racelilor cu muci si bronsite, la noi n-a mai functionat absolut nimic...

roxana mami nu te-am mai cetit, totu-i bine la voi? fetele si calinu? dumitale?

bambo vad ca ne-a sedus iar si ne-a abandonat...pe mine ma bantuie gandul ca-i graviduta

aelita tu? dolores?

pup toata gascaaaaa

Dbunny si Daniel
www.flickr.com/photos/dbunny/sets/" target="_blank">poze Daniel

I never said it would be easy, I only said it would be worth it...

Mergi la inceput