Ghiocei-Martie-Aprilie 2009 *(91)*

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ayla21 spune:

Citat:
citat din mesajul lui carla28
Ayla, ceea ce ai hotarat este mai bine, orice interventie invaziva are riscurile ei.

Imi pare rau ca nu prea am rabdare, dar nici talent sa scriu mult si des( defect profesional ) , dar in schimb va citesc aproape zilnic. Va invit sa vedeti poze noi.

www.flickr.com/photos/40168372@N05/" target="_blank">POZE

"Oamenii pot uita ce le-ai spus, dar nu vor uita nicioadata cum i-ai facut sa se simta"(Carl W.Buechner)

Multumesc!
Sincer, as fi vrut sa am mai multa sustinere din partea voastra. Chiar a fost...si inca este, un moment greu pt decizie. M-am simtit singura, oricine spunea "gandeste-te", ori eu asta faceam. As fi vrut ca altcineva sa-mi spune "eu as fi facut asa...".

Da-mi Doamne, forta de a indeplini tot ce sta in puterile mele, rabdarea de a indura ce depaseste puterile mele si discernamantul de a nu le confunda...
Iti multumesc Doamne pentru ceea ce am, dar si pentru ceea ce nu am, Tie Doamne Iti multumesc!
Monica, cea mai buna mami pentru www.tickerclub.com/cache/7b89a83905.png" target="_blank">Claudiu, Luana, Alma
Aprinde o lumanare in memoria Almei.
Viata merge inainte...

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Ela78
Eu cred ca e o sarcina normala sanatoasa si ca va fi un copil perfect sanatos. Doar ca dupa ce te-ai fript odata acum sufli si-n iaurt. Tot ce trebuie sa faci e sa te gandesti numai la bine, sa ai grija de tine (si de bebe din burtica) si sa faci controalele/testele strict necesare (testul de sindrom Down/pliu nucal, triplu test si morfologia 4D, bine si ecografiile de rigoare).

Parerea mea

Elena, fericita de Ianis Cezar (04.04.2009)

Stiu, asta incerc, sa nu ma mai gandesc la posibilitatea ca nu va fi bine. Am facut eco, am facut translucenta nucala (si era un pic mai mare), voi face si triplu test. Dar orice ar avea bebe, nu voi "scapa" de el.
Multumesc!

Da-mi Doamne, forta de a indeplini tot ce sta in puterile mele, rabdarea de a indura ce depaseste puterile mele si discernamantul de a nu le confunda...
Iti multumesc Doamne pentru ceea ce am, dar si pentru ceea ce nu am, Tie Doamne Iti multumesc!
Monica, cea mai buna mami pentru www.tickerclub.com/cache/7b89a83905.png" target="_blank">Claudiu, Luana, Alma
Viata merge inainte...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simina_kin spune:

Citat:
citat din mesajul lui Floric
Simina, multumesc tare mult dar...imi trebuiesc in format fizic. Adica pur si simplu codurile decupate. Acu, daca ai si daca vrei sa mai strangi si sa mi le trimite intr-un plic (iti trimit eu plic), Asta daca esti de acord.

Poze Raru
Poze noi

Raru, tziparul lui mami
AM NEVOIE DE CODUL DE BARE AL PRODUSELOR HAPPY - VA ROG SA IMI DATI UN PM DACA SUNTETI DISPUSI SA IMI TRIMITETI. MULTUMESC.

aaaaaaaa...ok.. sa-mi lasi adr pe PM

fericita Maya Andreea

www.youtube.com/watch?v=TBPTDO-GMV0" target="_blank">Pentru sotul meu! TE IUBESC!!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui georgiana310
multumesc, pisik. eu sunt increzatoare si stiu ca asta ma ajuta mult. in rest... cumva a fi.

Gia, mama lui Briseis, 16 aprilie 2009

Georgiana, Doamne ajuta! Multa sanatate si putere iti doresc!

Viata merge inainte...

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Pisik06
MONICA, ma bucur ca ai luat aceasta decizie. O sa vezi ca e bine bb mic

Multumesc!
Intrebai de Zyrtec. Ii dau la Claudiu, pt ca ne-a fost prescris Xyzal si nu se mai gaseste. Da, exista analize de depistarea alergiilor pt categoria de varsta 0-4 ani.

Viata merge inainte...

Mergi la inceput

Moni cum a fost noaptea???? I-ai dat drumul din brate???

fericita Maya Andreea

www.youtube.com/watch?v=TBPTDO-GMV0" target="_blank">Pentru sotul meu! TE IUBESC!!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui pisigri
Monica ma bucur ca ai decis asa; Alex e intelept, tu esti doar prea incercata de viata. Sint convinsa ca bebe e bine; tine cont si ca in primele (3 parca) saptamini de la fecundare embrionul se "hraneste" din resurse proprii, nu prin singele mamei (citisem undeva)

Mulumesc! Asteptam raspunsul tau.
Suna bine ce ai spus, sper sa fie asa.

Va pup somn usor!

Viata merge inainte...

Mergi la inceput

ne-am pozat si noi mai devreme.....daca vreti sa ne vedeti , ne gasiti pe "bebele" de la semnatura

fericita Maya Andreea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisigri spune:

Hehehe, Monica, dac-ai sti ce emotii am avut ieri dupa ce am scris mesajul ala, sa nu te necajeasca... si apoi mi-a parut rau si de cum l-am formulat pe asta de azi, sa nu intelegi altceva decit ce am vrut sa spun. Eu (si cred ca noi toate) fac asa: in fata voastra.
NIMENI nu poate oferi garantii, tocmai de asta am zis ca EU personal nu mi-as asuma riscul. Mai ales ca orice-ar fi, bebe asta va veni.
Va pup pe toti si iti doresc cit mai multe nopti in brate. Nici eu nu pot adormi altfel

If you can't say something nice, then don't say nothing at all

"In a world filled with hate,we must still dare to hope.In a world filled with anger,we must still dare to comfort.In a world filled with despair ,we must still dare to dream. And in a world filled with distrust,we must dare to believe."-Michael Jackson

http://pisigri.blogspot.com/

Mami de Ilinca (5.03.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mart.apr09 spune:

CAPITOL NOU

Mergi la inceput