Ghiocei-Martie-Aprilie 2009 *(91)*
Raspunsuri - Pagina 20
olishka spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Monnvas Ilinca, imi pare rau, dar guritza aia mortala a lu' Sophiphi e de la Ciumpi. Daca s-a dat startul, uitati-va si la mine cum aratam la 7 luni. Cu soatza n-am cum sa pun poze ca nu avem aci, le tzine soacra bine. Monica mami de cu motoras CRISTIAN (7.03.2009) Asa am venit eu pe lume! |
Wooow ce frumusete de copil Si ce cool sunt pozele, eu mi-as face tablouri Iar carutul este f tare
Olga, mamica lui David iepurasul
Monnvas spune:
Pentru fetele care acum au inceput diversificarea:
For most babies it does not matter what the first solid foods are. By tradition, single-grain cereals are usually introduced first. However, there is no medical evidence that introducing solid foods in any particular order has an advantage for your baby. Though many pediatricians will recommend starting vegetables before fruits, there is no evidence that your baby will develop a dislike for vegetables if fruit is given first. Babies are born with a preference for sweets, and the order of introducing foods does not change this. (AAP)
Monica multumesc. Hmm, cred ca pot sa iti spun "somn usor" pentru la noapte.
Monica mami de cu motoras CRISTIAN
(7.03.2009)
Asa am venit eu pe lume!
novus spune:
citat din mesajul lui aris26 novus - mii de multumiri in 10 min cu snichersul am rezolvat problema 25 martie 2009 |
stiam ca nu da gres !!
Mami lui Alexandra (03.03.09)
novus spune:
citat din mesajul lui olishka Am montat balansoarul. Este interesant Daca stiti ce se poate intelege prin cuvantul interesant...nu este asa de frumos cum ma asteptam. Deocamdata il folosim pe post de masinuta si este distrat piciul Olga, mamica lui David iepurasul |
vrem poze !!!
novus spune:
citat din mesajul lui Monnvas Ilinca, imi pare rau, dar guritza aia mortala a lu' Sophiphi e de la Ciumpi. Daca s-a dat startul, uitati-va si la mine cum aratam la 7 luni. Cu soatza n-am cum sa pun poze ca nu avem aci, le tzine soacra bine. Monica mami de cu motoras CRISTIAN (7.03.2009) Asa am venit eu pe lume! |
si la voi e clar pe cine seamana
olishka spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui novus
vrem poze !!! Mami lui Alexandra (03.03.09) |
Maine, caci astazi am urcat pozele cu Alexandra si David
http://picasaweb.google.com/olgagireada/AlexandraSiDavid#
Olga, mamica lui David iepurasul
novus spune:
Citat: | ||||
citat din mesajul lui olishka
Maine, caci astazi am urcat pozele cu Alexandra si David http://picasaweb.google.com/olgagireada/AlexandraSiDavid# Olga, mamica lui David iepurasul |
Ayla21 spune:
Citat: | ||||
citat din mesajul lui olishka
Maine, caci astazi am urcat pozele cu Alexandra si David http://picasaweb.google.com/olgagireada/AlexandraSiDavid# Olga, mamica lui David iepurasul |
Ce mortali sunt amandoi. Si frumooooosi!
Da-mi Doamne, forta de a indeplini tot ce sta in puterile mele, rabdarea de a indura ce depaseste puterile mele si discernamantul de a nu le confunda...
Iti multumesc Doamne pentru ceea ce am, dar si pentru ceea ce nu am, Tie Doamne Iti multumesc!
Monica, cea mai buna mami pentru www.tickerclub.com/cache/7b89a83905.png" target="_blank">Claudiu, Luana, Alma
Aprinde o lumanare in memoria Almei.
Viata merge inainte...
Ayla21 spune:
citat din mesajul lui olishka Salutare!!! LA MULTI ANI Vlad, Darius Andrei, Adrian, Bianca Stephanie, Stefan!!! Ayla ma bucur ca au inceput sa mearga lucrurile mai bine pt voi |
La multi ani si de la noi!
Olga, multumesc!
Da-mi Doamne, forta de a indeplini tot ce sta in puterile mele, rabdarea de a indura ce depaseste puterile mele si discernamantul de a nu le confunda...
Iti multumesc Doamne pentru ceea ce am, dar si pentru ceea ce nu am, Tie Doamne Iti multumesc!
Monica, cea mai buna mami pentru www.tickerclub.com/cache/7b89a83905.png" target="_blank">Claudiu, Luana, Alma
Viata merge inainte...
Ayla21 spune:
citat din mesajul lui aris26 deci seamana cu mine?!eh, stiam eu de ce vreau baiatasa se zice, ca seamana mai bine cu mamele |
Adica e frumos ca ma-sa!
Viata merge inainte...