Ghiocei-Martie-Aprilie 2009 *(91)*
Raspunsuri - Pagina 19
Floric spune:
Citat: |
citat din mesajul lui carla28 Fetele care mai alaptati, mai este vreuna la care nu au venit rusii? www.flickr.com/photos/40168372@N05/" target="_blank">POZE "Oamenii pot uita ce le-ai spus, dar nu vor uita nicioadata cum i-ai facut sa se simta"(Carl W.Buechner) |
Nici rusi nici americani. Tot romani am ramas.
Poze Raru
Poze noi
Raru, tziparul lui mami
AM NEVOIE DE CODUL DE BARE AL PRODUSELOR HAPPY - VA ROG SA IMI DATI UN PM DACA SUNTETI DISPUSI SA IMI TRIMITETI. MULTUMESC.
Floric spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui simina_kin
5 900516 600693 5 900516 600723 5 900516 600723 bafta fericita Maya Andreea www.youtube.com/watch?v=TBPTDO-GMV0" target="_blank">Pentru sotul meu! TE IUBESC!! |
Simina, multumesc tare mult dar...imi trebuiesc in format fizic. Adica pur si simplu codurile decupate. Acu, daca ai si daca vrei sa mai strangi si sa mi le trimite intr-un plic (iti trimit eu plic), Asta daca esti de acord.
Poze Raru
Poze noi
Raru, tziparul lui mami
AM NEVOIE DE CODUL DE BARE AL PRODUSELOR HAPPY - VA ROG SA IMI DATI UN PM DACA SUNTETI DISPUSI SA IMI TRIMITETI. MULTUMESC.
olishka spune:
Am montat balansoarul. Este interesant Daca stiti ce se poate intelege prin cuvantul interesant...nu este asa de frumos cum ma asteptam.
Deocamdata il folosim pe post de masinuta si este distrat piciul
Olga, mamica lui David iepurasul
Monnvas spune:
citat din mesajul lui Ilinca_M. Eu sunt mai conservatoare din fire in privintza asta, ma gandesc ca la Sophiphi o sa-i iau carti de colorat, plastilina, cuburi, puzzle, carti ilustrate...sunt convinsa ca n-o sa fie mai "proasta" decat alti copii care se vor juca cu ultra-roboti si jucarii sofisticate pe baterii. Si cum ziceam de cand eram insarcinata: NO BARBIE for her!! |
Asa am zis si eu initial, dar m-am trezit cu o monstruozitate cu baterii primita. Si, crede-ma, cand urla Chishca de plictiseala si nu-l mai intereseaza nimic, uit ce-mi propusesem.
Sa stii ca io am fost f frustrata ca nu am avut Barbie. Am avut o varianta made in China, mai ieftina, bruneta si am iubit-o mult, dar mi-au luat-o muuult mai tarziu. Ii faceam hainute, o dragaleam ca pe o papusa "normala". Si nush cu ce mi-a daunat.
Si ce te faci daca Sophiphi o sa ii scrie lui Mos Craciun ca isi doreste muuult o Barbie?
Monica mami de cu motoras CRISTIAN
(7.03.2009)
Asa am venit eu pe lume!
Monnvas spune:
citat din mesajul lui aris26 monvass - ei, indeplinim cele mai multe dintre conditii. te pomenesti ca asta e explicatia pt care am rezistat atatia ani. aprops, suntem singurul cuplu care a rezistat. de 11 ani imi privesc toti prietenii cum se despart, se cupleaza, se casatoresc, divorteaza.. |
Io i-am zis sotzului ca daca nu se lasa de doctorat divortam
Da, si noi la fel, de 6 ani de cand ne-am casatorit am asistat la convulsii de genul asta in gasca lui. Si uite-asa s-a si spart gasca.
(7.03.2009)
Asa am venit eu pe lume!
Monnvas spune:
Ilinca, imi pare rau, dar guritza aia mortala a lu' Sophiphi e de la Ciumpi.
Daca s-a dat startul, uitati-va si la mine cum aratam la 7 luni. Cu soatza n-am cum sa pun poze ca nu avem aci, le tzine soacra bine.
(7.03.2009)
Asa am venit eu pe lume!
georgiana310 spune:
citat din mesajul lui saby Georgiana ai incercat sa pui cate o lingurita de cereale din alea fara lapte, in fructele de dimineata? Puiul cu orez si legume este cel de la Hipp? Noi pe asta l-am mancat cel mai bine adica cam3/4 din borcanel. Gina sa treaca sperietura de la cazatura. Sabina mamica fericita de Maia Andreea ( 07 apr 2009) www.flickr.com/photos/39734204@N04/" target="_blank">Printesa Maia |
Daaa, si noi tot Hipp papam. Ca daca m-as apuca eu sa fac de mancare nu m-as mira de ce nu mananca fata! La noi in casa sotul gateste si eu fac curat! Am gatit ceva legume in wee in ideea ca ii voi da si ei dar a mancat ta-su tot ca cica "sa salvez fata de la toxinfectie"
Gia, mama lui Briseis, 16 aprilie 2009
Monnvas spune:
Gina ma bucur ca ai venit la raport. Valeu, daca ies si sus o sa fie niste muscaturi...
Aris, nu-mi spune, soarecele a murit de diabet?
(7.03.2009)
Asa am venit eu pe lume!
georgiana310 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui novus
Ce pot sa-ti impartasesc din vasta mea experienta cu diversificarea e ingredientul minune recomandat de fete si anume:ulei de porumb ; la noi de cand cu el, toate piureurile sunt yami-yami !! incearca poate functioneaza si la voi !! eu ma mai inspir si de aici pt fructe/legume permise http://www.wholesomebabyfood.com/solidfood6to8montholdbaby.htm succes si nu dispera !! si eu ma plangeam ca nu mananca nimic pana sapt trecuta si de atunci nu mai refuza nimic Mami lui Alexandra (03.03.09) |
Gia, mama lui Briseis, 16 aprilie 2009
Ayla21 spune:
Daca vreti sa ne auziti www.trilulilu.ro/Ayla21m/26ac3721f6dfa6" target="_blank">gangurind. (mai am si o sa ma pun la contul meu de acolo)
Noi nu stam la olita, nu facem nimic fantastic, nici macar nu vorbim cine stie ce, desi se spune ca fetele vorbesc mai repede decat baietii dar noi vrem deja sa mergem in picioruse. De fapt mergem de ceva timp, dar mi-e teama mie sa o las cat vrea ea.
Monica, erai o chiscuta adorabila.
Am citit din urma, revin sa vad ce mai trebuie sa postez, mai ales multumiri celor care s-au gandit la mine.
Da-mi Doamne, forta de a indeplini tot ce sta in puterile mele, rabdarea de a indura ce depaseste puterile mele si discernamantul de a nu le confunda...
Iti multumesc Doamne pentru ceea ce am, dar si pentru ceea ce nu am, Tie Doamne Iti multumesc!
Monica, cea mai buna mami pentru www.tickerclub.com/cache/7b89a83905.png" target="_blank">Claudiu, Luana, Alma
Aprinde o lumanare in memoria Almei.
Viata merge inainte...