Mamici de fulgusori de nov-dec 2009 (144)
Raspunsuri - Pagina 20
monis5 spune:
RAMONIKA - 

- tot ce-i bun, cald, frumos si luminos pentru tine de ziua ta!! 

Cu drag
monis
cu poze
sapt 38 
monis5 spune:
Floricik - felicitari pentru vestile bune de la doctor
. Le asteptam pe cele bune si de la analize. 
Lylyana - ai bune analizele la ficat... parca asa am citit pe undeva pe aici, ca mancarimile sunt legate de ceva de pe la ficat....
Hai ca mai e putin de tot 
Ancutza - nu te mai stresa - vin si eu repede sfatoasa - ca si daca e mai mititica, nu se ingrasa acuma... ai vazut ce zic si toate fetele din experientele lor cu aceasta remarca...
. Cat despre jos, asta mi-a zis si mie dr acum 2 saptamani... ca e f jos... na, bun, e f jos deci ![]()
Crissa13 - 

, ieri am fost cam
... am trait cu senzatia ca mai e cineva cu nunta in perioada asta... cineva care scrie mai rarut... iarta-ma, dar ramane valabila partea cu dansezi la botez ![]()

LauraB, LauraG - f buna treaba cu caietul, si mie mi-a recomandat o moasa de aici sa tinem evidenta la tot ce ati spus si voi, pentru ca unele info devin relevante la un moment dat si daca nu le ai scrise, este peste putinta sa ti le amintesti.
Lumi - frumoasa foc printesa
, iar tu radiezi 

Alinush - pe mine clar nu ma ai pereche la atata somn si asa te invidiez.... as vrea si eu sa dorm
... fericito ![]()
Pup tuturor si in special stirista de Ardeal 
Daca e vreo amatoare, asteptam capitol nou cu HAI LAVINIA. Daca nu, revin eu soon
monis
cu poze
sapt 38 
lylyana.ion spune:
NEATA ![]()
AM EDITAT MESAJUL ANTERIOR SI TOT AM UITAT SA ZIC
EMOTIILE
MA DUC SA MANANC SA AM ENERGIE PENTRU AGITATE
VA INVIT LA MICUL DEJUN, CAFEA, LAPTE, CEAI, PEPSI, ORICE VA POFTESTE INIMA, AZI AVEM DE SARBATORIIIT!!!!!!!
Lili
37 cu
Alexandru
simonette spune:

Hai Lavi 

Hai Rares 

mami de
Luca Anthony si de
Yannis-Cristian si
in
32+
cu Nicholas Ellan
www.flickr.com/photos/12117325@N08/" target="_blank">Poze cu baietii mei!
AMR 7+!!!!!
simonette spune:
La multi ani Ramonik!!!! Tot ce-ti doresti!

mami de
Luca Anthony si de
Yannis-Cristian si
in
32+
cu Nicholas Ellan
www.flickr.com/photos/12117325@N08/" target="_blank">Poze cu baietii mei!
AMR 7+!!!!!
Rony spune:
Buna fetelor,
Din pacate nu am avut pe cine sa anunt ca am nascut pentru ca nu am luat numarul lui monis la mine; am nascut pe 22 octombrie prin cezariana, la ora 15:05 , un baietel de 3850, MAteo Gerald, scor 10. Suntem ff bine , cu exceptia ca eu ramas cu o durere extrema de cap de la anestezie; in rest operatia nu prea o simt si acum. Nu pot sa scriu acummff mult pentru ca cel mai rau ma doare capul cand stau pe scaun , cand sunt in picioare sau intinsa este mai bine. va pup
si va multumesc pentru sustinere ; promit sa vin cu mai multe amanunte imediat ce scap de durerea de cap