Mamici de fulgusori de nov-dec 2009 (144)
Raspunsuri - Pagina 19
Andrecluj spune:
Jay, hai ca trebuie sa tinem galeria sus pana se trezesc burticile. 
HAI LAVI CURAJ 

34+
Chiara Ada
Jay spune:
Tu tii legatura cu ea? prin sms? spune-i ca ii suntem alaturi, in caz ca da, te rog!!
Ce-mi place ca ninge bine cu fulgusori!!!

Credendo vides!
37+ cu
Isabella Karina
Andrecluj spune:
RAMONIKA NOASTRA Sa-ti aduca viata numai bucurii. Sa fii mereu iubitoare, sanatoasa, inconjurata numai de oameni apropiati si sinceri, sa ai parte de copii asa cum ti-i doresti cu care sa poti merge la tae boo. La foarte frumosi ani!
34+
Chiara Ada
Andrecluj spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Jay Tu tii legatura cu ea? prin sms? spune-i ca ii suntem alaturi, in caz ca da, te rog!! |
34+
Chiara Ada
Pirelia spune:
HAI LAVINIA, HAI LAVINIA

Lavi, sa ai o nastere usoara, bebe sanatos si sa speram ca nu incepe travaliul pana nu ajunge medicul tau la spital.
Ramonika, o viata plina de realizari frumoase, multa sanatate si ani plini de fericire alaturi de fetita, sot si prietenii dragi.
La Multi Ani!

Viitoare mamica in culmea fericirii 35+ (33+)
Oana Petra
Alinus25 spune:
HAI LAVINIA!!!

Mult succes si sa scapi cat mai repede
Alina
37+
Dragos-Andrei si
Riana-Antonia 25.01.2007
Andrecluj spune:
Ancutza Eu te sfatuiesc sa nu iti faci griji pentru greutatea bebelusului. Am facut aceeasi greseala si mi-am pierdut aproape tot somnul. De la palpat nu are de unde sa stie si oricum nu e ceea ce conteaza. Conteaza sa respire, sa aiba inimoara ok, de ingrasat are vreme.
(Ai dreptate, eu mai rarutz, da' na) Camy , tu pana la urma mergi azi la Targu Mures? Oricum ar fi, sa iti dea Dumnezeu sa treaca repede si sa te intorci calma si fericita cu bebe sanatos la Pustache. Floricik , felicitari pt fata grasana
Lili Nu stiu daca te ajuta, o mamica de la sept oct a avut aceleasi problme cu mancarimile, e drept ca pe burtica, de a ajuns sa planga. Se dadea cu crema de galbenele si apoi punea pudra , dar nu stiu sa-ti zic de care, i s-a recomandat de la farmacie si a ajutat-o macar la somn. Lumi Annabelle este superba, nu am cuvinte. Cum stati cu actele? Lacra , cum esti? Simonette , tu? Putulicile?
34+
Chiara Ada
Alinus25 spune:
Ramonika iti doresc multa sanatate, fericire si sa te ajute Dumnezeu sa ai o nastere usoara

Mai fetelor
... mai am oare pereche printre voi? Eu dorm ca valiza-n gara.... bine exceptand arsurile, durerile de spate etc... eu adorm aproape in fiecare seara la 9-9.30 pana dimineata la 7 cand imi da desteptarea Riana... si ma dug la baie de 2 ori
. Mai oare cineva ca mine??? Tare as vrea sa reizst seara mai mult, dar nu pot... imi pca ochii in gura de somn![]()
Ma duc sa fac cafeluta
Alina
37+
Dragos-Andrei si
Riana-Antonia 25.01.2007