Mamici de fulgusori de nov-dec 2009 (144)
Raspunsuri - Pagina 17
lylyana.ion spune:
eu am luat de la nivea gel&sampon, o sa verific maine eticheta sa vad daca elimin toti euglenii, ulei de corp johnson's baby, bepanthene si baneocin
Lili
37 cu
Alexandru
laurairina13 spune:
off off...de aia zic ca mai bine nu ma mai uit in etichete
..stiu ca mustela ar fi bunutza, ca pe vremea cand eram in italia, fetita care o ingrijeam avea o piele fooarte fooarte sensibila, si ai ei parinti -printre altele fiind persoane cu stare-foloseau mustela pt ea, si erau multumiti!
Stiu sigur ca nu se uitau la bani cand era vorba de fetita lor, dar mergeau pe gama Mustela...Asa ca ..sa zic ca as merge pe experienta lor..
Oricum pt inceput iau Bubchen! daca nu si nu , iau Mustela sau Avene, sau caut pur si simplu la plafar ceva naturist, gen crema galbenele, si alte produse bio de pe acolo..
Da sper sa nu fie asa pretentioasa fii'mea!
PROASPATA PROPRIETAREASAAA ![]()
Laura,
38+
Mara Teodora
AMR 2 saptamani !!
poze
laurairina13 spune:
Ma car la culcare, poate adorm si eu..
Poate maine dimineata nu imi lasati si mie o portie de tort, si o farfuriuta cu salata beouf de la Ramonika, ca v-am
pe toate, nteles??![]()
PROASPATA PROPRIETAREASAAA ![]()
Laura,
38+
Mara Teodora
AMR 2 saptamani !!
poze
lylyana.ion spune:
somn usor
salata las-o in seama mea ![]()
| Citat: |
| citat din mesajul lui laurairina13 Ma car la culcare, poate adorm si eu.. Poate maine dimineata nu imi lasati si mie o portie de tort, si o farfuriuta cu salata beouf de la Ramonika, ca v-am pe toate, nteles??Laura, 38+ Mara TeodoraAMR 2 saptamani !! poze |
Lili
37 cu
Alexandru
ionelamaria spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui lylyana.ion eu am luat de la nivea gel&sampon, o sa verific maine eticheta sa vad daca elimin toti euglenii, ulei de corp johnson's baby, bepanthene si baneocin Lili 37 cu Alexandru |
eu am gel-sampon de la nivea si are balarii. Asta e.... ce sa-i fac? pe partea cealalta cica e bine pt pielea bebelui sa folosesti produse de la aceeasi firma... si fara balarii sunt cate 1-2 produse de la fiecare... cum D-zeu sa mai fac? Parca ma vad folosind uleiul de masline fiert... si alte solutii naturiste ca bebe e sensibil...
34+ AMR 5+ sapt
Mihneaaniversarea nuntii
POZE
Lumi_Richard spune:
Am adaugat 3 pozici cu pisicuta la contul comun.![]()
Lumi SEXY MUMMY de Alexa Annabelle Denise
ionelamaria spune:

nici eu nu dorm... sunt ca o cucuvea

si mai si bantui casa

34+ AMR 5+ sapt
Mihneaaniversarea nuntii
POZE
ionelamaria spune:
printesa frumoasa de Lumi. SEXY MUMMY, da ce frumos creste fetita... chiar se vede

34+ AMR 5+ sapt
Mihneaaniversarea nuntii
POZE
lylyana.ion spune:
ionela, si eu bantui...
lumi, parca a mai crescut, e frumusica foc
flavours, ce burtica frumoasa ai
Lili
37 cu
Alexandru